|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |
04-16-2009, 22:18
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A 0.2-es verzióra ez fel van írva. Értsd: ilyen most még nincs, de tervbe van véve, hogy hátha...
|
Ha látsz benne realitást, írd fel ezt is majd valamelyik béta verzióhoz:
mozgásnál is lehessen számot beírni, hogy hány "kockányit" szeretnél lépni.
természetesen annyiszor vonná le a mozgáspontokat..
Én rendszeresen futok bele abba a hibába, hogy 3 kockát kéne lépnem, de mivel a karakterem csak akkor mozog, ha gyorsan nyomkodom az egeret, vagy nem mindig ugyanarra a pixelre kattintok, hanem mozgatom ide oda az egeret kattintás közben, ezért sokszor túlmegyek...
Pl amikor a halállabirintusban fordulnom kéne egy kereszteződésben, a 2 helyett permanensen 3-at lépek, vagy a 3 helyett 4-et, és így tovább...
ezért még egyszer vissza is kell lépnem, tehát 2 lépéssel többet lépek feleslegesen, kvázi önhibámon kívül.
ezt megoldaná egy lépésszámláló cella, meg gombok megjelenítése, amire kattintva lehetne lépni.
beírom, hogy 3-at lépjen, megnyomom a lefelé gombot, és lelép 3-at.
tereptől függően meg levonja a 3-6-9-stb mozgáspontot.
|
04-16-2009, 22:21
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Ha látsz benne realitást, írd fel ezt is majd valamelyik béta verzióhoz:
mozgásnál is lehessen számot beírni, hogy hány "kockányit" szeretnél lépni.
természetesen annyiszor vonná le a mozgáspontokat..
Én rendszeresen futok bele abba a hibába, hogy 3 kockát kéne lépnem, de mivel a karakterem csak akkor mozog, ha gyorsan nyomkodom az egeret, vagy nem mindig ugyanarra a pixelre kattintok, hanem mozgatom ide oda az egeret kattintás közben, ezért sokszor túlmegyek...
Pl amikor a halállabirintusban fordulnom kéne egy kereszteződésben, a 2 helyett permanensen 3-at lépek, vagy a 3 helyett 4-et, és így tovább...
ezért még egyszer vissza is kell lépnem, tehát 2 lépéssel többet lépek feleslegesen, kvázi önhibámon kívül.
ezt megoldaná egy lépésszámláló cella, meg gombok megjelenítése, amire kattintva lehetne lépni.
beírom, hogy 3-at lépjen, megnyomom a lefelé gombot, és lelép 3-at.
tereptől függően meg levonja a 3-6-9-stb mozgáspontot.
|
LOL
Hát nem tudom ezt mennyien használnák a gombok helyett, hogy kiválasztod merre akarsz menni, beírod a számot, megnyomod a gombot, ......... Ennél szerintem még az is egyszerűbb, ha visszalépsz egyet.
|
04-16-2009, 22:21
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az nem jó.
Arra lettem volna kíváncsi, hogy a csata indításakor már eleve a rossz karaktert írta ki, mint célpont?
Ha a követés fordítva van, mint ahogy most jó volt, akkor esetleg előjön a jelenség? (Tehát nem az követi a másikat a célpontnál, aki most, hanem fordítva.)
|
Ezt most nem értem, mert közben elszopogattam 1 liter boroskólát.
A lényeg:
3-s bent állt arénában
2-es meg kint a városon kívül valahol
én megtámadtam a 3-ast, bal alsó sarokban Rider3 volt írva, rákattintottam, majd "Megtámadás" (vagy mi)
De fent, a csata mezőben, Célpontként már a Rider2 jelent meg. És azt is ütöttem. Tök más térképen voltunk. Meg is öltem.
Bekerült a halállabirintusba. (Rider2 került oda!)
Ott is meg tudtam ölni! (Rider3-on keresztül!)
Kérdésedre a válasz: Igen, amint megtámadtam, azonnal a Rider2-t kezdtem el ütni, tehát már a csata megkezdésekor rossz karaktert írt célpontnak, és a sebzést is (ennek megfelelően) rossz karakternek osztotta ki.
|
04-16-2009, 22:23
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Kérdésedre a válasz: Igen, amint megtámadtam, azonnal a Rider2-t kezdtem el ütni, tehát már a csata megkezdésekor rossz karaktert írt célpontnak, és a sebzést is (ennek megfelelően) rossz karakternek osztotta ki.
|
Így kezdődik a csata szövege:
"Támadásba lendülsz. Célpontod: **********"
A ********** helyére mi volt írva?
|
04-16-2009, 22:24
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
LOL
Hát nem tudom ezt mennyien használnák a gombok helyett, hogy kiválasztod merre akarsz menni, beírod a számot, megnyomod a gombot, ......... Ennél szerintem még az is egyszerűbb, ha visszalépsz egyet.
|
Egyszerűbb. Csak +1 felesleges lépés, és +1 visszalépés 2-4-6-stb mozgáspontba kerül. Halállabirintusban, vagy bárhol, ahol el akarsz érnivalamit, ez bosszantó lehet, hogy úgyegyébként elérnéd, de egy ilyen miatt várnod kell "egy kört", hogy jöjjön MP-d, és léphess még pár kockát...
Engem idegesít, amikor kevés az MP-m, és feleslegbe lépkedek ide-oda.
Persze, ettől függetlenül lehet hülyeség a javaslatom. Ezesetben vedd úgy, hogy nem szólaltam meg.
|
04-16-2009, 22:24
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
A varázslatok résznél automatikusan kezeli az offenzív/defenzív varázslatokat? Nincs elég VP-m kipróbálni, de az ellenre kattintás után nem lehet őt inaktívvá tenni, azaz ha valami védő varázslatot tennék fel, akkor az ellenre teszi?
04-16-2009, 22:25
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Így kezdődik a csata szövege:
"Támadásba lendülsz. Célpontod: **********"
A ********** helyére mi volt írva?
|
Én Rider3-at támadtam meg.
A ******* helyére pedig Rider2 volt írva.
Mind középen, a "csatajelentésnél", mint pedig felül, a fekete kockában, Célpont-ként.
Tehát teljesen olyan volt, mintha a Rider2-t támadtam volna meg.
|
04-16-2009, 22:25
|
|
Senior Member
|
|
|
|
ui: de amióta ujraindítottál, vagy mi, azóta teljesen jó. Rider3-at támadtam (támadtuk?) meg, és az is sebződött, és az is halt meg. (És az is volt kiírva a jelentésnél, meg a célpontnál.)
|
04-16-2009, 22:29
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
A varázslatok résznél automatikusan kezeli az offenzív/defenzív varázslatokat? Nincs elég VP-m kipróbálni, de az ellenre kattintás után nem lehet őt inaktívvá tenni, azaz ha valami védő varázslatot tennék fel, akkor az ellenre teszi?
|
Az ellenre is nyugodtan tehetsz védelmi varázslatokat, tehát ha ő van kiválasztva, akkor ő lesz a célpont.
|
04-16-2009, 22:30
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
LOL
|
Szerintem simán lehessen nyilakkal menni, és máris meg van oldva
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|