|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |
09-14-2007, 13:21
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
rántott sajt töménytelen mennyiségben
rántott camambert áfonyalekvárral szintén
és kakaós csiga sörrel
|
09-14-2007, 13:42
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Rántott camambert sajt rántott hússal... Hja... És a sört is szeretem
Sör..
Hazaiak közül: Szalon sör, Szalon barna, Radler bodza (üdítőnek isteni finom, és azért a 10. után már valami azért lesz tőle... ), valamint 2003-ban volt egy nagyon jó szériája az Aranyhordónak. (Az eredeti GoldFassl nem ízlik.)
Ami meg nem hazai, abból meg eddig a Heinekken volt a favorit. De aztán megtudtam, hogy a Soproni gyártja már azt is. Azóta nem ittam egy kortyot sem. (Boccs soproniak! Nem sértésnek szántam, de nekem nagyon nem jönnek be a soproni termékek.)
(Márcsak azért sem, mert HAJRÁ MIZO PÉCS! )
Visszatérve.
Imádom a búzasört! Természetesen favorit a Szalon búza, utána pedig jön a HB.
2 szelet citrommal roppant üdítő a nyári hőségben... 1 citrommal meg bárhol, bármikor.
A kakaós csigával úgy vagyok, hogy kis koromban imádtam, amíg úgy nézett ki a dolog, hogy kakós volt a tészta, és volt benne sűrű, folyós kakómassza.
A mostani (Franc tudja honnan szalasztott) kakaóscsigákkal nem vagyok megbarátkozva... Halványbarna tészta még csak nincs is csoki íze (kakó se..).. Nincs benne normálisan töltelék, épp hogy 2 gramm van a közepén. De az egész száraz mint az állat, és nagy, és lapos. (Régebben kisebb volt az átmérője, de vastagabb votl sokkal.)
Meg aztán, hogy legyen íze neki (mert alapból nincs) megszórják porcukorral.
Úgyhogy én már nem eszem kakaós csigát évek óta.
Kivéve persze amit otthon süt magának az ember! Az igazán finom!
Pl Radler bodzával kitűnő uzsonna!
|
09-14-2007, 13:44
|
Guest
|
|
|
|
Hja és igen.
Fradi meccsen Fradi-kolbász, és Fradi sör! Az kell a népnek!
|
09-14-2007, 13:51
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Rántott camambert sajt rántott hússal... Hja... És a sört is szeretem
Sör..
Hazaiak közül: Szalon sör, Szalon barna, Radler bodza (üdítőnek isteni finom, és azért a 10. után már valami azért lesz tőle... ), valamint 2003-ban volt egy nagyon jó szériája az Aranyhordónak. (Az eredeti GoldFassl nem ízlik.)
Ami meg nem hazai, abból meg eddig a Heinekken volt a favorit. De aztán megtudtam, hogy a Soproni gyártja már azt is. Azóta nem ittam egy kortyot sem. (Boccs soproniak! Nem sértésnek szántam, de nekem nagyon nem jönnek be a soproni termékek.)
|
Hmm a Szalon barna, per pill a legjobb magyar barna sör Törzshelyemen csapra is van verve. emellett a Carlsberget szeretem még nagyon a sörből. És a Sopronit, de szigoruan csapolva. Még akkor szerettem meg a Sopronit, amikor sörgyárt látogatni voltunk ott, és kaptunk egy izelitő sör virsli "menüt" utána
Italban nagyon szeretem a whiskyket, leginkább az íreket (Jameson, Tullamore Dew pl) a Yagert is szeressem, az Oldpascas '73-at,illetve egyéb rumokat, de azokat inkább kolával. nah és természetesen a jó Házipálinkákat
09-14-2007, 13:52
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Természetesen, ezek csak a kiemelt versenyzők egyéb söröket is szoktam fogyasztani, illetve egyéb termékeket
09-14-2007, 14:03
|
Guest
|
|
|
|
Vodka: Keglevich
Pálinka: Házi. (Barack, Eper, Szilva, Körte. Nálam ez a favorit sorrend. )
Barackrakéta:
Végy egy fél literes poharat. (Nem korsót, poharat, szóval vékony falú legyen amiből iszol.)
1,0 dl Keglevich barackvodka
0,5 dl házi barackpálinka
3,5 dl rostos baracklé
Állati finom, és észre sem veszi az ember, hogy egy kerti partin este a haverokkal/családdal eliszogatott 4-5 ilyen pohárkával... Itatja magát nagyon!
És akárhogy is nézzük... Az azért csak 1 liter égetett szesz! Szóval hangulat is lesz tőle bőven, de senki nem lesz rosszul!
Überfavorit pia!
Grillezéshez, horgászós bulihoz:
2 literes kancsóba fél kiló gyümölcsöt beleaprítasz (Én ezeket szoktam kockára vágni bele: szőlő, sárgabarack, őszibarack, vilmoskörte) majd feltöltöd 1,5 liter Sangriával. 1 szelet (vagy gerezd) citrom bele, meg 3-4 jégkocka...
Egészségetekre!
|
09-14-2007, 14:05
|
Guest
|
|
|
|
Egy valamit nem szeretek, bevallom férfiasan, és az a házi fenyőpálinka... Valahogy idegen tőlem az íze, mintha forró gyantát inna az ember. (Legalábbis számomra ilyen 'élmény' volt. Bár az egyik volt gimis osztálytársam esküszik rá, szóval lehet, hogy nagyon finom, csak nekem nem izlett!)
|
09-14-2007, 14:11
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gonoszkóp
rántott camambert áfonyalekvárral szintén
|
Hmm, ez jól hangzik.
Megyek is ebédelni... (Igaz nem azt )
|
09-15-2007, 12:04
|
Junior Member
|
|
|
|
egyzserű,mégis remek: zsíros deszka pirospaprikával lilahagymával főleg pecsenyezsírral
remélem Norbi olvassa és szivéhez kap
|
09-15-2007, 12:12
|
Junior Member
|
|
|
|
vadas zsemlegombóccal és krumplifánkkal
burgundi krumplifánkkal áfonyalekvárral
mind2höz vörösbor
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|