|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
08-27-2007, 11:39
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Konkrétan csúnyát irtam mert elborultam Igy a bünti jogos volt.igazábol a mértékén borultam ki-mert kicsit meglepett.Most csak probálok csenben játszani -de ez az irás megvonás nagyon zavar ill ennek véglegesítése.
Mert arra már rájöttem nem az 1 hetes kitiltás volt a bünti hanem ez
Summa summarum nem ágállok csak kérdeztem a 2. esélyt
Ez a hivatkozási szám.A supportnál-remélem nem hiba hogy bemásoltam ide?
[HODITO-20070824-000014]
|
08-27-2007, 12:11
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Tudom, hogy nem az en dolgom, de ha valakinek egyetlen egyszer borul el az agya, es utana elnezest ker, en _vegleges_ bunteteskent semmikepp nem valasztanam az irasjogmegvonast, _barmit_ is ir....
Persze ez csak az en velemenyem
08-27-2007, 12:54
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Tudom, hogy nem az en dolgom, de ha valakinek egyetlen egyszer borul el az agya, es utana elnezest ker, en _vegleges_ bunteteskent semmikepp nem valasztanam az irasjogmegvonast, _barmit_ is ir....
|
Egyetértek. Annyit tennék hozzá, ha megint hülyeséget csinál. akkor az összes összekapcsolt oriját azonnal törölném.
Megértem Atit, ha nem akar külön szívességet tenni senkinek sem. Tudok több olyan esetről is, amikor megbocsájtott valamikor valakinek valamit, majd az illető megint szabálytalankodott.
Egér a sajton... (#3744)
|
08-27-2007, 13:40
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Solam
Konkrétan csúnyát irtam mert elborultam Igy a bünti jogos volt.igazábol a mértékén borultam ki-mert kicsit meglepett.Most csak probálok csenben játszani -de ez az irás megvonás nagyon zavar ill ennek véglegesítése.
Mert arra már rájöttem nem az 1 hetes kitiltás volt a bünti hanem ez
Summa summarum nem ágállok csak kérdeztem a 2. esélyt
Ez a hivatkozási szám.A supportnál-remélem nem hiba hogy bemásoltam ide?
[HODITO-20070824-000014]
|
Próbálkozz pár hónap múlva. Ez nagyon friss kitiltás még.
|
08-27-2007, 13:41
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
Vannak olyan emberek, akik nem valók a Hódítóba. Ezen nem kívánok változtatni. (Megintcsak általánosságban beszélve.)
|
08-27-2007, 15:11
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Próbálkozz pár hónap múlva. Ez nagyon friss kitiltás még.
|
Azért köszönöm hogy megnézted Mindenképpen irni fogok.A halottak türelmesek .
Nah még 1x köcce.
|
08-27-2007, 20:13
|
Member
|
|
|
|
sztem torold az oridat, regizz ujat es ezzel mar legyel turelmesebb. igy megint lesz irasjogod 24 ora mulva.
|
08-27-2007, 21:02
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Én csak annyit szólnék hozzá, hogy elég kellemetlen tud lenni az, ha valaki ír egy levelet és azt az automata választ kapja: Az ország megkapja, de nem tud válaszolni, mert nincs írásjoga.
|
08-27-2007, 21:06
|
|
Member
|
|
|
|
Hát remélem nem baj hogy itt leírom, de páran biztos emlékeznek rá hogy a tavalyi év nagy részében nem volt itt írásjogom, utolsó esetben véglegesen el lett véve. Szerencsére nekem Ati vissza adta. Ismételten köszönöm, mert én szeretek itt fórumozni.
Halkan megjegyzem, nekem is néha eldurran az agyam, olyankor minden mindegy, ennek ellanére mégsem vagyok pszihopata és egész kulturáltan tudok viselkedni.
Még halkabban megjegyzem, hogy a belső fórumon, mióta nincsenek moderátorok elég sokszor találkozom a fórum etikettbe ütköző hozzászólásokkal.
Gyulaword (#79796)
|
08-27-2007, 21:18
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Még halkabban megjegyzem, hogy a belső fórumon, mióta nincsenek moderátorok elég sokszor találkozom a fórum etikettbe ütköző hozzászólásokkal.
|
Hát akkor azt tessék jelenteni.
Én azt látom, hogy sajnos a szokásosnál sokkal több embert kell kipakolni az utóbbi napokban/hetekben. Remélem, hogy az iskolakezdéssel ez a nagyráérő ideje elmúlik azoknak, akik most abban látják életük értelmét, hogy káromkodás-versenyt tartanak. :-/
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|