Quote:
Originally Posted by Merengő
és szerinted ez probléma a játékban, hogy 50k aranyakat lop afeles? :O hülye lennék egy frissen regelt orira pazarolni a drága készülit..
meg azt sem értem, hogy az a baj, hogy körváltásonként kettőt tud akciózni a feles ha szétlopja a készülijét.. akkor nem fog tudni ha 10 alá nem mehet be? akkor nem 6%-ra megy fel neki hanem mondjuk 16-ra és ugyan úgy kettőt lop. vagy legyen 13 legrosszabb esetben.. ugyan úgy 2őt fog akciózni..
|
figyu joco az hogy te, én vagy egy tapasztaltabb akárki nem fog zsebpénzért lopni az egy dolog
más meg aki kap pár pofont,és utána lehet pont nem a leggazdagabb legkevesebb bankost fogja keresni
hanem nekiáll a leggyengébbeket csesztetni
mindig voltak ilyen emberek amég 2k koruli csopilétszámok voltak w-v-x csopikban addig mindig volt vagy 10 ori mindegyik alján aki csak a kezdoket piszkálta
gyanitom most is ugyanigy megvannak az ilyen tipusu emberek
ne kelljen már 10% bankot tartani hogy tudjak képzésre tekiirásra elég pénzt benthagyni az oriban ha egy ilyen rámszáll
tolem ha sokalljátok a 100millát lehetne akár 50 is
meg aztán ha a felesek csak a nagy zsozsora mennek akkor ettol semmit nem is gyengulnének
csak egy apro biztositékra gondoltam ami védené a kezdoket az aberrált, vedelem alol kijovo orikat piszkálok ellen
az elso hszem nem kerult be mert rosszul sikerult a fogalmazás
ugyhogy leirom mégegyszer
zoli javaslatát támogatom
a 10%os verziot tartanám ideálisnak
szerintem teljesen jogos kérés hogy akinek leviszem nullára a készulijét az kv után ne tudjon már egybol akciozni
igazábol jo az uj feles
nagyon teccik
szinesebb lett tole a játék sztem
viszont a fent emlitett két dolgba belenyulnék
igazábol egyik sem olyan ami jelentosen gyengitené