|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Ha egy ország sorszámára kattintok beíródjon-e, a szám az üzenetküldő oldalra?
|
Igen.
|
|
7 |
28.00% |
Igen, de az ország neve is jelenjen meg.
|
|
17 |
68.00% |
Ne.
|
|
1 |
4.00% |
08-13-2006, 17:12
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bloody
úúú erre nem is gondoltam, de az elküldött üzik ebben az esetben változhatnának olyan módon, hogy a vezír neve lenne ott.
|
Aztán jön a csodálkozás, hogy ki jelentette a "fura stílusú" üzit, amikor az adott szövivezér még be se lépett. Nem is látnád, hogy kinek mit küldtél. Valaki válaszol, és azt se tudod írtál-e neki.
Ebből mindenképp sokkal több lenne a félreértés, mint ami haszna lenne, úgyhogy ilyen nem lesz.
|
08-13-2006, 20:46
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ellenséges szövivel szerintem amúgy is kevesen szoktak üzenetváltásba bonyolódni. Mármint a teljes szövivel, ráadásul ugyanazt írva. Nálunk legalábbis az a szokás, hogy a vezér bonyolítja a diplomáciát, a többiek legfeljebb megpróbálják akadályozni benne
Ati, a másik változatban is meggyőztél. A napokban két orit is betámadtam véletlenül, pedig egyik 4 körre volt... Írta a nevét, a távolságot, mégse kapcsoltam...
|
08-13-2006, 21:47
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ellenséges szövivel szerintem amúgy is kevesen szoktak üzenetváltásba bonyolódni. Mármint a teljes szövivel, ráadásul ugyanazt írva. Nálunk legalábbis az a szokás, hogy a vezér bonyolítja a diplomáciát, a többiek legfeljebb megpróbálják akadályozni benne
Ati, a másik változatban is meggyőztél. A napokban két orit is betámadtam véletlenül, pedig egyik 4 körre volt... Írta a nevét, a távolságot, mégse kapcsoltam...
|
Hát nemtom mert mindig az van ha betámadsz, egy szövit, akkor elég sűrűn jönnek az üzik, és mindig másolgatni kell....
De talán abban igaza van az Atinak, ha valaki a vezér nevében, válaszol az ellennek, akkor egy idő után káosz lenne...
|
09-11-2006, 06:54
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
én is támogatom az ötletet,hogy egy kattintás az orinévre és megjelenik az üziküldésnél a sorszáma
Ártani nem árthat sokat,mert a szövimnek a szövimenüpontból írok,ha meg másnak akarnék írni akkor rákatt arra az orira!!
Amúgy meg meglehetett szokni a varizás-tolizás oldalon ezt és ott is lehetett sőt volt probláma!!
Szóval én támogatom!!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|