|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Tetszik e, az építész személyiség?
|
Igen, tetszik az építész, mint új személyiség, hasonló tulajdonságokkal.
|
|
99 |
62.26% |
Igen, tetszene egy építész személyiség,de sokkal táposabb tulajdonságokkal.
|
|
20 |
12.58% |
Nem tetszik az építész.
|
|
21 |
13.21% |
Nem akarok új személyiségeket.
|
|
19 |
11.95% |
03-19-2007, 18:49
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Madzin
Lassuk csak , tapoljuk tovabb a hadisokat ? Ha ez a cel akkor nagyon is megfelel. De ha ez bevezetesre kerul a tolisok teljessen el fognak tunni a szintek topjaibol. Mert bizony a gyujtas az egyetlen fegyvere egy tolis orinak, varisnak meg a rengetes.
Szoval szerintem ez mehet ilyen formaban a kukaba.
|
Nehogymá pont ez a seméjiség borítaná fel a Hódot, az óriásnak 0 kárt okoz a toli, és óriások is szoknak hadisok lenni, akkor ez nem nagy táp neki?
A rengés ellen meg ott az ember, az nem elég tápos?
|
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
"Minden, az épületei ellen irányuló tolvaj és mágikus akció 30%-kal kisebb hatásfokú. Ide tartozik a földrengés és a gyújtogatás."
Lassuk csak , tapoljuk tovabb a hadisokat ? Ha ez a cel akkor nagyon is megfelel. De ha ez bevezetesre kerul a tolisok teljessen el fognak tunni a szintek topjaibol. Mert bizony a gyujtas az egyetlen fegyvere egy tolis orinak, varisnak meg a rengetes.
Az epulet fentartasos dolog meg akar ertelmes is lehet. Azt en is jonak latom.
Szerintem csak erre kellene fokuszalni....
|
őőőő nem biztos hogy egy hadis felfogja adni a Vándort vagy a Tudóst azért hogy ne rengessenek le róla vagy gyújtsanak le róla annyi hekit viszont egy hullának ez segítség lehet hisz ő a tudóssal nem sokat ér
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Madzin, azért ennyire ne legyél borúlátó...
Ez mint említettem én csak a 3. személyiségnek választanám extrém esetben 2. szemnek...
Nemhiszem, hogy pl egy ork építész fog rohangálni közöttünk
De még egy gnóm építészt sem fogtok gyakran látni
Ennélfoggva nemhiszem, hogy túl sok-mindent összekutyulna
|
Latod ezt mondom, tovabb erositeni egy 3 szemelyiseges orit.
Minek?
Szo mi szo nagyon sok az a gyujtas es rengetes elleni bonusz. Az nem kellene bele.
|
03-19-2007, 18:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
van ebben azért egy kevéske túlzás... ezt a személyiséget sem éri meg elsőnek választani. a tudós előnyeit nehéz (és esélytelen) túlszárnyalni. vagyis az 1-2 személyiségeseket is lehet majd gyújtani, attól nem kell tartani. sőt még azt is lehet majd, aki választja ezt a személyiséget (is), csak 20-30%-kal türelmesebb kell lenni.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
03-19-2007, 19:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Latod ezt mondom, tovabb erositeni egy 3 szemelyiseges orit.
Minek?
Szo mi szo nagyon sok az a gyujtas es rengetes elleni bonusz. Az nem kellene bele.
|
Ezt mondtam én is az első hozzászólásban, hogy ez csak a többszemélyeseknek biznisz... Viszont azoknak természetesen az, hiszen ilyen, mint tolvaj, meg varázsló személyiség nem sokat nyer egy 4 személyiséges hadi Ki kell hát találni valamit, amivel erősödhet, ha már "keseves munka" után megszerezte a 4. személyiségét!
Amúgy én még mindig azon a párton vagyok, hogy a meglévő személyiségeket kellene kicsit módosítani, nem újakat bevezetni. Mert tápos személyiségek úgysem mennek át Atin, az ilyenek, mint az Építész pedig csak a többszemes orikat erősítik...
Első körben módosítanám a tudós személyiséget. 2 tudományt jelölhetnél meg, amire kapnál +8% bónuszt. Ezt természetesen csak Te tudod, hogy melyiket választottad, ez kívülről nem látszik.
Második körben módosítanám a tábornok személyiséget. Mivel szinte csak az ork használja (nomeg Tuvalu ), ezért módosítani kellene, méghozzá úgy, hogy az az 1 plusz tábornok fix támadóerőt adna. Át kéne gondolni, de szerintem a +10% jónak tűnik. Így pl egy elf az eredetileg 5 tábornokával egy tábornok személyiséggel 17%-osan tudna támadni - ez csupán 9,3% erősítés ugye.
Ezt a 10%-ot csak akkor kapja meg, ha maximális tábornokkal megy ki, tehát 1 sereges támadás esetén. Ha több sereggel megy, akkor úgy viselkedne, mint egy normál tábornok. (pl 3-3 tábornok esetén mind2 sereg csupán 5-5% plusszal támadna)
|
03-19-2007, 19:09
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Amúgy én még mindig azon a párton vagyok, hogy a meglévő személyiségeket kellene kicsit módosítani, nem újakat bevezetni.
|
Akkor mondj kérlek egy személyiséget ami erősíti pl. a hullát hogy ne legyen annyira sebezhető ??? )
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
03-19-2007, 19:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Akkor mondj kérlek egy személyiséget ami erősíti pl. a hullát hogy ne legyen annyira sebezhető ??? )
|
A szintlépés nevű személyiség
(egyébként én a hullának is megadnám a +5% tudományt, ha tudóst választott, de ez egy másik kérdés)
|
03-19-2007, 19:16
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Aha marha jó érv volt köszi meggyőztél
|
03-19-2007, 19:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
Harcos, tábornok, vándor átvitt értelemben
Amúgy nem értem... Pont a hulla, ami egész jól bevédett az ellenfél mágikus, és tolvajakciói ellen.
|
03-19-2007, 19:34
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Harcos, tábornok, vándor átvitt értelemben
Amúgy nem értem... Pont a hulla, ami egész jól bevédett az ellenfél mágikus, és tolvajakciói ellen.
|
főleg a gyújtás ellen mi ?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|