|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
09-19-2012, 12:51
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Ezzel azt hiszem, hogy Princ felvetése is le van fedve. Ugye?
|
09-19-2012, 12:52
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezzel azt hiszem, hogy Princ felvetése is le van fedve. Ugye?
|
Igen.
09-19-2012, 14:47
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
lehetne egy minimum fagyasztási idő és a visszajövetel se rögtön lehessen. úgy azért elég meggondolandó a fagyasztás.
|
09-19-2012, 15:24
|
Senior Member
|
|
|
|
En azert megkerdeznem, hogy mi a javaslat celja? Ami negativumot latok benne, hogy jelentosen csokkenni fog a csoportletszam, ezaltal szukulni fog a top. Mi a pozitivum?
|
|
09-19-2012, 15:56
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
En azert megkerdeznem, hogy mi a javaslat celja? Ami negativumot latok benne, hogy jelentosen csokkenni fog a csoportletszam, ezaltal szukulni fog a top. Mi a pozitivum?
|
nem lesznek sokáig szabin elfokozott országok akik miatt nem tudnak lépni a 9+szemes orik.
nem fog V ben 190 hektáron menni top.
én kb ezekre gondolok
|
09-19-2012, 16:21
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 74%
|
|
Én támogatom a javaslatot abban az esetben, hogy ha nem kéne a nem aktív orijaimat törölni vagy anarchba pakolni.
Mert momentán ha nem játszom az 1A-s orin kívül a többivel, kedv, idő, motiváció hiányában, attól még szeretem azokat az országokat.
Annak se örülnék, hogy azokra azért fizessem a vipet, hogy csak meglegyenek.
Ha a fagyis opció játszható, hogy eltűnik, és ha vissza akarok jönni vele játszani, az időbe teljen. Elfogadom, azt támogatom. (Tehát Princ-es javaslatot.)
Szeretem azokat az orikat amik szabin vannak normálban, és egyszer szeretnék velük játszani, de erre külön VIP-et nem szeretnék áldozni, mert az nem éri meg.
(Ez egy teljesen szubjektív vélemény volt.)
Belward the Shadowdancer (#276362) [1/A] ,
|
09-19-2012, 16:40
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
nem lesznek sokáig szabin elfokozott országok akik miatt nem tudnak lépni a 9+szemes orik.
nem fog V ben 190 hektáron menni top.
én kb ezekre gondolok
|
Ati ezt eddig is megoldotta, kivette a kibaszásból elfokozott orikat...
Nem rossz ötlet, de nekem vannak olyan ismerőseim, akik egy gyerekszületés, külföldi munka stb miatt vannak hosszabb ideje szabin. Nem lenne velük szemben etikus, hogy csak azért elkezdjenek játszani, mert muszáj...
Lehet 2 év múlva tolna újra...
|
09-19-2012, 16:49
|
Senior Member
|
|
|
|
Mondok egy peldat. Fellepek 2/B-be. Hirtelen gond akad, nem tud a szovetseg ket hetig jatszani. A szinten nincs meg korom, vagy max 20-30. Akkor ne mehessek szabadsagra, vagy keruljon vip korbe? Vagy egy szovinknek gondja akadt, de akarunk ra varni 1000 kort B-ben. 3-an nem szivesen jatszanank, szabin nem is varhatunk ra emiatt?
09-19-2012, 17:08
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Vagy egy szovinknek gondja akadt, de akarunk ra varni 1000 kort B-ben. 3-an nem szivesen jatszanank, szabin nem is varhatunk ra emiatt?
|
Ez az egyik ok, ami miatt iszonyat sok a szabis. Á, most megvárok valakit. Puff, szabi. Tudna játszani, ha akarna, de egyszerűbb a szabi. Ha ezek az országok, akik egyébként tudnának játszani, játszanának, mennyivel pörgősebb lenne minden. Csoportlétszám változása nélkül.
Tudom, hogy elég radikális változás, mert mindenki megszokta, hogy akár az idő 90%-ában is szabin lehet lenni, heti 1 perces belépésekkel. De ez nem hiszem, hogy összességében jót tesz bármelyik csoportnak is.
|
09-19-2012, 18:02
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez az egyik ok, ami miatt iszonyat sok a szabis. Á, most megvárok valakit. Puff, szabi. Tudna játszani, ha akarna, de egyszerűbb a szabi. Ha ezek az országok, akik egyébként tudnának játszani, játszanának, mennyivel pörgősebb lenne minden. Csoportlétszám változása nélkül.
Tudom, hogy elég radikális változás, mert mindenki megszokta, hogy akár az idő 90%-ában is szabin lehet lenni, heti 1 perces belépésekkel. De ez nem hiszem, hogy összességében jót tesz bármelyik csoportnak is.
|
Az en peldamban tevedsz, nehez jo szovit talalni, plane ha valogatos az ember, es egy regi szovetsegesere szivesen var az ember. 3-an meg egyaltalan nem konnyu jatszani B-ben, szerintem.
Valamint egy globalis eszrevetel: szamomra nem tunik jo dolognak, ha barkit is kenyszeriteni kell a jatekra, en nem erzem, hogy ebbol barmi jo sulne ki. Ha valaki akar, es jol erzi magat, ugyis megtalalja a modjat, hogy jatsszon, de ha nem akar, eroltetve sem fog.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|