|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
01-15-2015, 01:31
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Az mf nem gyenge.. ha nem tudsz úgy játszani, akkor benned van a hiba, ez esetben keress szövit..(nem keveset játszottam mfel még akkor, amikor rendes aktivitás is volt, most is van mf orim.. nekem sikerült boldogulni mindig..) Másfelől mindig hátrányban lesz, mert egy ember játszik 4 ellen.. nincs is ezzel gond.. Inkább kéne jobban motiválni az emebreket, hogy szövetségben játszanak, úgy valószínű jobban megmaradnának a játék mellett és könnyebben meg is ismernék azt..
Régi szövi nagy előny.. és? mi ezzel a baj? Elég szomorú lenne, ha nem számítana semmit a rutin és az összeszokottság..
A vége meg vicc
A tolvaj szerinted kinek kéne? hullának vagy óriásnak? Egyszer azt írod legyen fajoknak spec szem, aztán azt, hogy néhány szem túl erős nekik.. pl a toli kb félelfnek használható egyedül igazán.. törpéről nem is beszélve.. miért fáj neked, ha többet termel? így is szét vannak esve a piacok, ahogy elnézem..
|
énis végigmegyek mf-el... de egy szöviben van 3 régi tag, a 4. abbahagyja, felesznek egy ismeretlent és a másik 3-nak elmegy a kedve a játéktól, mert az új tag annyira agyatlan...
amúgy meg az mf rohadtul nem erős... nem tudom te milyen gyenge szövik ellen harcoltál, de egy normális szövinek 0 kihívás egy mf-et leverni...
|
01-15-2015, 01:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ghosti
Ezzel egy problemat latok, akinek van 3-4 szeme meg jo, de akik elertek a 8, 10 vagy mint Pool 14, es megszabod hogy a faja miatt mondjuk 2-3 nem lehet, akkor nehany szemert nem kapnak semmit, mert nem valaszthassak meg?
Amikor most az a kerdes, mi hianyzik mi lenne jo azon felul ami mar van? Mert a kovetelmeny tuljut a 13 meglevon.
Maskulomben ha megnezed minden szemelyiseg valami positive dolgot ad. Ezt nem kellene valtoztatni. A negativenak ott vannak a faji hatranyok.
|
a beírásnak csak egy részét emelted ki. Én támogatom, hogy legyenek új fajok... de a meglévő rendszert lehetne finomítani... de az már más topic...
esetleg mostani meglévő személyiségeket fel lehetne bontani:
pl varázsló személyiségnél lehtene jobban regenerálódó személyiséget választani, vagy 2%-al erősebb varázslókat, vagy olyat aki 45%-ig tud varázsolni..
ezt aztán lehetne boncolgatni.. így a plusz szemek is meglennének, de a sok személyiségből eredő összes előny nem lenne annyira erős, mint most..
A kezdő és haladó orik között csökkenne a különbség.
|
01-15-2015, 13:00
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
énis végigmegyek mf-el... de egy szöviben van 3 régi tag, a 4. abbahagyja, felesznek egy ismeretlent és a másik 3-nak elmegy a kedve a játéktól, mert az új tag annyira agyatlan...
amúgy meg az mf rohadtul nem erős... nem tudom te milyen gyenge szövik ellen harcoltál, de egy normális szövinek 0 kihívás egy mf-et leverni...
|
Mindenki volt kezdő.. nekem sosem ment el a kedvem, csak azért, mert egy új tagnak segíteni kellett.. legutóbbi klánomban elég sok kevesebb tapasztalattal rendelkező tag volt.. 1 évig még így is ütögettünk..
Egy mf leütése max akkor 0 kihívás, ha nem tud, vagy nem akar játszani.. Nem harcoltam gyenge szövik ellen, csak én gondolkoztam is néha és nem adtam fel 1 bekapott ütés után.. (Persze nem azt mondom, hogy minden esetben van esélye az mfnek, ha ugyan olyan tapasztalt a szövi, mint az mf legalább annyi tartalékkal rendelkeznek, és ők vannak alul, akkor valószínű bukja.. de az távolról sem igaz, hogy csak gyenge szövi ellen van esélye egy jó mf játékosnak.. )
Attól, hogy az mfet erősíted, ugyan úgy ki fog kapni, ha most is kikap.. hacsak nem úgy akarod erősíteni, hogy egy szövi be sem tudja verni.. ahhoz csak gratulálni tudnék
01-16-2015, 16:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Mindenki volt kezdő.. nekem sosem ment el a kedvem, csak azért, mert egy új tagnak segíteni kellett.. legutóbbi klánomban elég sok kevesebb tapasztalattal rendelkező tag volt.. 1 évig még így is ütögettünk..
Egy mf leütése max akkor 0 kihívás, ha nem tud, vagy nem akar játszani.. Nem harcoltam gyenge szövik ellen, csak én gondolkoztam is néha és nem adtam fel 1 bekapott ütés után.. (Persze nem azt mondom, hogy minden esetben van esélye az mfnek, ha ugyan olyan tapasztalt a szövi, mint az mf legalább annyi tartalékkal rendelkeznek, és ők vannak alul, akkor valószínű bukja.. de az távolról sem igaz, hogy csak gyenge szövi ellen van esélye egy jó mf játékosnak.. )
Attól, hogy az mfet erősíted, ugyan úgy ki fog kapni, ha most is kikap.. hacsak nem úgy akarod erősíteni, hogy egy szövi be sem tudja verni.. ahhoz csak gratulálni tudnék
|
Nyilvan nem a vegletekre kell gondolni..1 mf 40% ot kap a haderohoz... a szoviben 3x50%.. a tultoltesrol mar ne is beszeljunk.... szoval nem azt mondom h az mf legyen erosebb a szovinel hanem h picit lehetne segiteni.. azta 40% ot kicsit megdobnank par jo szemelyiseggel vagy nagyobb szorzoval akkor sztem tobb ember jatszana..
Nezzetek meg. Minden csoportban full ures a diplomacia.. mf ek meg szabin...
Lattal te mar mfet a B topjaban 1000 korig??? Ugy h nem csak mntsek voltak korulotte???
Nem kene mindenbe csak belekotni. Ez matematika 140% sokkal kevesebb mint a 250% ( ha szovis max sereget nezunj 1 orira vetitve..) es a tovabbi taktikai huzasokrol h varis ori tolis ori stb nem is beszelnek...
Ha az mf jatszhatobb lenne biztos paran visszaternenek a jatekba.
A kezdokkel nincs baj.. de a debil jatekosokkal van.. aki kezdo es ertelmes annak hamar elmegy a kedve ettol a jatektol. 10 eve osszeszokott szovetsegek. Also csopotban tekiiro orszagokkal... eselytelen. Felzarkozni nem lehet mert az elony az konstans.... ha elkezd irni tekit 1 evig akkor az ellenfel is ir parhuzamosan 1 evig... nincs olyan h felzarkozas.
En tartalek es tekiiro nelkul is siman elmegyek B ig. De ott mar semmire se megyek egyedul.. ezek a tenyek
|
01-16-2015, 19:02
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
A téma: új személyiségek. Semmi más. Köszönöm.
|
01-18-2015, 14:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A téma: új személyiségek. Semmi más. Köszönöm.
|
Ez ertheto. De ha valami mellett ervelni kell akkor nehez mas dolgokat nem belekeverni...
ez egy nagyon komplex jatek. 1 tema sok masikkal eleg szorosan osszefugg...
Sokan csak beirjak h igen v nem... de hat maGarazat az nincs ra...
en a velemenyemet kifejtem, h mi alapjan gondolom ugy... a jatek egeszet egyutt nezve. Mashogy szerintem nem is lehet...
|
03-02-2016, 21:44
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 67%
|
|
Kovács - +20%-al többet termelnek a kovácsműhelyek.
Kiképző - speciális katonai egységek képzése 20 kör helyett 15 kör. (törpénél 8)
Mágus - 8 térkaput nyithat egyszerre
Földműves - felfedezés 20 kör helyett 15 kör.
Bankár - 50%-al magasabb adóbevétel.
író - tudománytekercsek írási 20 kör helyett 15 kör.
Csak pár ötlet.. Még ha nem is valami találékony, de hátha valaminek az alapja lehet.
|
03-03-2016, 14:45
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Felfedező - Felfedezni a csoport top1 országáig tud.
Írnok - A tekercsei kopáskor csak fele annyira amortizálódnak.
Bányász - Felfedezéskor nagyobb eséllyel talál lelőhelyet.
Kőműves - Minden ellene irányuló gyújtogatás kisebb hatásfokú.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|
03-03-2016, 20:59
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Nemrég azt a választ kaptam, hogy egyelőre nincs értelme újaknak
|
03-03-2016, 23:36
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 67%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Nemrég azt a választ kaptam, hogy egyelőre nincs értelme újaknak
|
Szerintem jó lenne Új lehetőségek nyílnának meg
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|