|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Legyen-e teljes raktárkulcs?
|
Igen, legyen!
|
|
13 |
30.23% |
Nem, ne legyen!
|
|
30 |
69.77% |
05-25-2006, 23:14
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Adná az isten h ott legyél ahol nekem épp tolis orim van, a témát lehetne folytatni itt http://forum.queosia.com/showthread.php?t=404 ezt meg akár le is lehetne zárni. A törpe játszhatatlan lent, ezt bizonyítottuk már, esetleg azokat elolvashatnád.
|
Lent nincs jáchatatlan faj! Annyi kezdő/láma van (a kettő nem mindig ugyanaz) hogy még egy zombival is lvariznám őket
Sztem meg jó a törp 200on is már, én tudtam anno egy elég ütős orit kialakítani, igaz sokáig tart összehozni de aztán dől a lé!
|
05-28-2006, 12:37
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
A törpe játszhatatlan lent...
|
Mé lenne me jáchatatlan?Lehet vele jáccani igaz nehezen de lehet.
|
06-13-2006, 23:53
|
Guest
|
|
|
|
Halik!
Hát tolvajként állom a sarat, de az Igenre voksoltam
Sztem minden tolis a Nem-re!
(Tisztelet a kivételnek! )
Hát ha jól hangzik,de én inkább 80%-osra emelném,mert a 100% azért sok sztem!
Amúgy már úgy is akartam írni erre, hiszen sztem a 2. leggyengébb vari az élőholtaké után Az az 1.
Mert csak ha veszük az óriás mindenre 50% ill 80%-át akor ez mi?!!?!?!?!?!
Most lehetne mondani,hogy "de 3szor annyit termel..."
Erre a válaszom:
-az óriás is +10%-tekercsből-hogy kötekedjem
-jó és másoknak teremel akkor?!
-az milyen már hogy egy másik vari már tudja ugyan eztcsak még többet: Szieszta...
Sztem vagy nyomjuk fel ezt is 80%,mint az óriásoknál, vagy kell neki egy új vari!!!
AVP
|
06-14-2006, 00:24
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Ez elég régi téma és ezt a teljes raktárkulcsot kilőttük. Inkább a tekivédelemre kéne kicsit rámenni a törpénél, de ez meg már másik téma.
|
06-19-2006, 19:56
|
Junior Member
|
|
|
|
Sziasztok!
Szerintem aki a tekijét félti az legyen gnóm...
De ha már a gnómok teljes védelmet kaptak a tekijeikre, akkor a törpöket is igazán megilletné a teljes raktárvédelem. Hiszen most már végre normális áron fut a drágakő is.
Aki ki akar fosztani egy gnómot tekire megteheti, ha ügyes, vagy figyelmetlen a gnóm, és a törpök raktárvédelme szintén csak újabb izgalmas kihívást jelentene a tolvajoknak....
Jelenleg két gnóm, és 1 törp orim fut, de az biztos, hogy a törpel több bajom van mint a két gnómmal együtt. Legtöbbször a tekikre fáj a foguk a toliknak, de mivel az adott szinten nagyon magas a teki ár nem is csodálom. Megfelelő vari, és tolvajmennyiséggel a kis tolvajok lerázhatók, a nagyok ellen pedig tényleg jól jönne a védelem...
|
06-19-2006, 23:38
|
Guest
|
|
|
|
Nos, nehany tapasztalatot leirok
Most jatszottam torpevel, es bar minimalis templomom, kocsmam volt, magasabb termeles eseten (mondjuk 3-4 ezer egyseg/nyersifajta/kör) a raktarkulcs picit ervenyet veszti. Ott ha nem piacolom ki a dolgaimat, mar 1-2 ezres nagysagrendekkel viszik a nyersanyagot, ami igencsak nagy szam szerintem magsabb szinteken.
Bar szerintem a teljes raktarkulcs tulzas, en a 80%-ra emeleset tamogatnam.
|
06-24-2006, 17:08
|
|
Member
|
|
|
|
A raktárkulcs jó így ahogy van, a törpének inkább egy kis tekivédelem kellene.
(nem is oylan kicsi)
Gyulaword (#79796)
|
07-02-2006, 11:45
|
Guest
|
|
|
|
En inkabb raktervedelmet adnek neki...magasabb szinten siman visszaveszi egy termelo torpicsek a tekercset, ha tudja ertekesiteni a termelt cuccait.
|
07-02-2006, 12:09
|
Member
|
|
|
|
az a gond, hogy a tolisok a törpe kirablásából (is) élnek. ha nagyobb raktárvédelmet kapna, akkor érezhetően fog nőni a tekilopások száma is, mivel nem lesz más, amit lopni. én 100%-ig ellenzem a nagyobb raktárvédelmet.
ezenkivül vannak gnóm tolisok is, akik kizárólag raktárlopásokból élnek meg. szerintem nem jó gyengíteni a gnóm tolisokat, mert eltűnhet egy amúgyis halvány színfolt a játékból.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|