En is szeretek csocsozni
de amit hetvegen lattam, az mellbevagott
2 szemelyes csocso
1-1 kapus es 1-1 hatvedsor
nagyon durva volt
egy olyat be kell szerezzek es gyakorolni, hogy majd Ardent es Devilt jol elverjem (megint )
Valamikor kéne majd egy versenyt rendezni hoditosok közt
Én sztem elmennék (amennyiben eltok) bár már berozsdásodtam De majd 1héttel előtte rágyúrok
Ki támogatja az ötletet?
Valamikor kéne majd egy versenyt rendezni hoditosok közt
Én sztem elmennék (amennyiben eltok) bár már berozsdásodtam De majd 1héttel előtte rágyúrok
Ki támogatja az ötletet?
Én benne vagyok De lehetőleg a szabályokat előre feketessük le és ha lehet ne kelljen lemenni Mucsaröcsögére
Én benne vagyok De lehetőleg a szabályokat előre feketessük le és ha lehet ne kelljen lemenni Mucsaröcsögére
Szerintem mehetne versenyszabályzat alapján
A hely meg sztem egyértelmű hogy Budapest Vki ha tud vmi jó kis helyet ahol meglehet oldani egy versenyt az írjon ide
Megmondom előre hogy nem fogok 0-nál bújni az asztal alatt
Szerintem mehetne versenyszabályzat alapján
A hely meg sztem egyértelmű hogy Budapest Vki ha tud vmi jó kis helyet ahol meglehet oldani egy versenyt az írjon ide
Megmondom előre hogy nem fogok 0-nál bújni az asztal alatt
mi párosba játszottunk 0-nál mindkét játékos bújik 1-nél csak a kapus 2-nél a csatár
mi párosba játszottunk 0-nál mindkét játékos bújik 1-nél csak a kapus 2-nél a csatár
Majdcsak nem kerül rá sor Van annyi szerencsém hogy 1et vhogy csak beverek
de én úgy tudom hogy 0-nál mind2, 1nél a kapus de csak akkor ha nem ő rúgta a gólt
Ki vállalja a szervezését?
Majdcsak nem kerül rá sor Van annyi szerencsém hogy 1et vhogy csak beverek
de én úgy tudom hogy 0-nál mind2, 1nél a kapus de csak akkor ha nem ő rúgta a gólt
Ki vállalja a szervezését?
ha 1 gól van csak akkor a kapus nem csúszik ha erről beszéltetek eddig
akkor az elöl álló játékos csúszik