|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
08-01-2011, 23:52
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Régebben volt egy javaslat, a 'Tegyük színezhetővé a pontlistát' tartalommal, kb oda tudom sorolni ezt is.
Nekem egyébként ha sok időm van vacakolni, szépen excelbe ki szoktam másolni a pontlistát és pirostól zöldig bejelölöm melyiket támadnám első körben, kit csak később, stb.
Más ezek szerint mnt-s szöviket jelölgetne kedvére.
A téma egyébként az elvetettek között van, de ki tudja a mai modern időkben.. jut eszembe ez pont egy olyan terület, ami grafikai, stratégiát nem befolyásol, mégis jól el lehetne szöszölni vele kv-k között.
|
08-02-2011, 00:03
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Régebben volt egy javaslat, a 'Tegyük színezhetővé a pontlistát' tartalommal, kb oda tudom sorolni ezt is.
Nekem egyébként ha sok időm van vacakolni, szépen excelbe ki szoktam másolni a pontlistát és pirostól zöldig bejelölöm melyiket támadnám első körben, kit csak később, stb.
Más ezek szerint mnt-s szöviket jelölgetne kedvére.
A téma egyébként az elvetettek között van, de ki tudja a mai modern időkben.. jut eszembe ez pont egy olyan terület, ami grafikai, stratégiát nem befolyásol, mégis jól el lehetne szöszölni vele kv-k között.
|
Én színtévesztő vagyok, nem igazán örülnék egy palettás pontoknak.
Aki arra lusta, hogy kigyűjtse a millió szürkéje közül, ki kinek a kije, az mi a francnak játszik egy stratégiai játékban?
Menjen farmozni, ott rengeteg színes növény lehet termeszteni és még trágyázhat is...
|
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|
08-02-2011, 10:33
|
Member
|
|
Longevity: 83%
|
|
Én azt mondom,mivel az MNT-s országokról szerzett információ birtoklása az egyezmény miatt semmilyen negatív hatással nincs a leinfozott országra ezért az, hogy kiknek a szövije vagy esetleg már nem az , had legyen egy megtudható dolog.
Csak annyit tudnának egymásról a szerződött felek, hogy melyek azok az országok, amelyeknek MNT-jük van és szöviben is vannak, valamint h melyik szövi is ez.
PL: Adott szövetség tagjai mint "A1", "A2", "A3" és "A4"
Adott másik szövetség tagjai "B1","B2","B3","B4"
Mindenki leszerződött mindenkivel kölcsönösen.
Ha! a fenti eset áll elő, csak akkor lenne jelölve a szövetség.
Azaz amint A1 elküldi B1-nek és B2-nek is és meg is köttetik, akkor már azonos színben látná B1-et és B2-t,mivel mind a kettővel megköttetett az MNT valamint még szövik is, viszont B3-ról és B4-ről még semmit sem tudna.
Példának okárért B3 kilép a B-szöviből, de MNT-je van az össszes A-val.
Ekkor az A-sok csak azt látják, hogy B3 már nem tagja a B-nek, de azt, hogy más szöviben van-e és hogy melyik ez a szövi, nem tudhatnák.
Másik eset:
A1-nek és A2-nek is vannak MNT-i.
Szeretnék megkötni azokkal az országokkal, ami nekik nincs meg, de a másiknak megvan. Erre kéne egy szűrő, hogy megmutassa melyek azok az orik, amik nincsenek a közös halmazban, hogy könnyebb legyen ezt megtenni.
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
|
08-02-2011, 10:46
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Rotcsa szerinted ez tényleg olyan égető probléma? ebbe teljesen felesleges lenne belenyúlni. nagyobbnál nagyobb hülyeségeket olvasok tőled átgondolod te amiket írsz? ha te változtathatnál a játékba valamin erre pazarolnád az erőforrásokat? egy kidolgozott ötlet sem volt a javaslatodba.
|
The Following User Says Thank You to Merengő For This Useful Post:
|
|
08-02-2011, 13:03
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
Mi lenne, ha eltörölnénk az MNT intézményét? Csak a gond van vele.
Mellesleg nem tudom milyen kényelmetlenséget és bonyadalmat okoz az, ha a szövifórumra (vagy skype, MSN, etc..) mindenki bemásolja az MNT listáját, aztán a szövik szürkéit mindenki egyoldalúra bejelöli magának. A játék célja tényleg nem az, hogy minél kevesebb embert támadjunk.. ha valaki nem jelezte, hogy ezzel és ezzel vagyok, őket se támadjátok, akkor így járt (mellesleg a félreértéseket könnyedén el lehet kerülni azzal, hogy minden célpontot felmértek, így kiderítvén, hogy védett személyről van-e szó).
Last edited by Tsobi; 08-02-2011 at 13:23..
|
The Following 2 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|
08-02-2011, 14:09
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Mi lenne, ha eltörölnénk az MNT intézményét? Csak a gond van vele.
Mellesleg nem tudom milyen kényelmetlenséget és bonyadalmat okoz az, ha a szövifórumra (vagy skype, MSN, etc..) mindenki bemásolja az MNT listáját, aztán a szövik szürkéit mindenki egyoldalúra bejelöli magának. A játék célja tényleg nem az, hogy minél kevesebb embert támadjunk.. ha valaki nem jelezte, hogy ezzel és ezzel vagyok, őket se támadjátok, akkor így járt (mellesleg a félreértéseket könnyedén el lehet kerülni azzal, hogy minden célpontot felmértek, így kiderítvén, hogy védett személyről van-e szó).
|
Jó ötlet, támogatom.
Akit nem támadok semmilyen körülmények között, azokkal az mnt is felesleges...
|
08-02-2011, 15:20
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rotcsa
Példának okárért B3 kilép a B-szöviből, de MNT-je van az össszes A-val.
Ekkor az A-sok csak azt látják, hogy B3 már nem tagja a B-nek, de azt, hogy más szöviben van-e és hogy melyik ez a szövi, nem tudhatnák.
|
Én még mindig nem értem, hogy miért kaphatna ilyen plussz értékes információt az aki mnt-s az adott országgal? (Jelen esetben B3al) Másoknak ehhez kocsmákat kell építeni, tolvajokat képezni, és készültséget használni...
|
The Following User Says Thank You to bandes For This Useful Post:
|
|
08-02-2011, 23:27
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Aki arra lusta, hogy kigyűjtse a millió szürkéje közül, ki kinek a kije, az mi a francnak játszik egy stratégiai játékban?
|
Hm? Én nem erről beszéltem. Ha ilyen kapacitásod van hogy minden második hsz-t megírsz a fórumon, picivel több erővel azt is nézhetnéd mire reagálsz.
08-02-2011, 23:28
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Hm? Én nem erről beszéltem. Ha ilyen kapacitásod van hogy minden második hsz-t megírsz a fórumon, picivel több erővel azt is nézhetnéd mire reagálsz.
|
Az alapötletre utaltam kötözködő jános...
értsd is, ne csak olvasd....
|
08-02-2011, 23:33
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Az alapötletre utaltam kötözködő jános...
értsd is, ne csak olvasd....
|
Én meg másról beszéltem. Szóval?
|
Posting Rules
|