|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
12-08-2010, 20:35
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
lassan már tényleg csak az indít gombot kell lassan megnyomni a játékban. xd na mindegy
|
12-08-2010, 21:13
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Valahol mindkét tábornak igaza van, és akkor még nem említettem azokat, akik 1 körrel a tagságuk lejárta előtt akarnak csak hosszabbítani, ezért számukra "zavaró" lehet egy esetlegesen 24 körrel előbb jövő figyelmeztetés. Ettől függetlenül tényleg hasznos lehet egy ilyen funkció -- nem azokat megcélozva, akik be se lépnek, hanem azokat, akik aktívak (minimum belépés erejéig), csak nem biztos, hogy feltűnik, hogy már csak egyjegyű szám szerepel a VIP tagságból hátralévő időnél.
Ezért teljesen nem kell leírni ezt a javaslatot.
|
The Following 5 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
12-08-2010, 22:05
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Valahol mindkét tábornak igaza van, és akkor még nem említettem azokat, akik 1 körrel a tagságuk lejárta előtt akarnak csak hosszabbítani, ezért számukra "zavaró" lehet egy esetlegesen 24 körrel előbb jövő figyelmeztetés. Ettől függetlenül tényleg hasznos lehet egy ilyen funkció -- nem azokat megcélozva, akik be se lépnek, hanem azokat, akik aktívak (minimum belépés erejéig), csak nem biztos, hogy feltűnik, hogy már csak egyjegyű szám szerepel a VIP tagságból hátralévő időnél.
Ezért teljesen nem kell leírni ezt a javaslatot.
|
Jobban el tudnám képzelni azt, hogy HT-nál be lehet állítani, hogy x vipkör alatt pirosan írja a zöld szöveget az Országod menüpontban
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
12-08-2010, 22:46
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Jobban el tudnám képzelni azt, hogy HT-nál be lehet állítani, hogy x vipkör alatt pirosan írja a zöld szöveget az Országod menüpontban
|
Nekem nem változna, igazából nem szoktam figyelni vagy ránézek és tovább siklok.
Ez olyan amikor ránézel az órádra ,de amikor kérdezik ,h mennyi az idő akkor megint meg kell nézned ,mert csak megszokásból nézted meg
Gondolom ez nem csak velem fordult elő
|
The Following 5 Users Say Thank You to csákány For This Useful Post:
|
|
12-08-2010, 23:37
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csákány
Nekem nem változna, igazából nem szoktam figyelni vagy ránézek és tovább siklok.
Ez olyan amikor ránézel az órádra ,de amikor kérdezik ,h mennyi az idő akkor megint meg kell nézned ,mert csak megszokásból nézted meg
Gondolom ez nem csak velem fordult elő
|
folyamatosan nézem az országokon a vipkört. Egy oriban megint elnéztem na bumm, 2 perc múlva már betudtam lépni az oriba. (anarchban befagy 90 nap után)
|
12-09-2010, 00:48
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
folyamatosan nézem az országokon a vipkört. Egy oriban megint elnéztem na bumm, 2 perc múlva már betudtam lépni az oriba. (anarchban befagy 90 nap után)
|
és ha elbuksz miatta mondjuk 95 milla varit? és nem anarchban, hanem mondjuk A ban? igaz én ettől nem félek, mert évekig elég a vipem, de azért nem árt bebiztosítani magam :P ezért támogatom az ötletet.. mert ha eljön az a pár év, és ha eddig sem kellett vipelnem, lehet elfelejtek majd
|
The Following 4 Users Say Thank You to Merengő For This Useful Post:
|
|
12-09-2010, 05:40
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
és ha elbuksz miatta mondjuk 95 milla varit? és nem anarchban, hanem mondjuk A ban? igaz én ettől nem félek, mert évekig elég a vipem, de azért nem árt bebiztosítani magam :P ezért támogatom az ötletet.. mert ha eljön az a pár év, és ha eddig sem kellett vipelnem, lehet elfelejtek majd
|
A-ban biztos nem. Anarchban nem egyszer buktam már nagy tételeket. Normálban odafigyelek rá
|
01-25-2011, 21:02
|
Junior Member
|
|
Longevity: 87%
|
|
támogatom
legutóbb 2/b-ben 12k varim ment a levesbe
nagy cucc nem kéne, akár az is elég lenne, ha 24 kör alá csökken akkor küld egy mailt.
De nekem van másik gondom is, az is vip sms:
egy orim sokáig szabin volt és amikor másik orimra küldök sms-t akkkor arra is megy
ennek eredménye, hogy abba lassan már 5.000 nél tartok mert azt sűrűn szabira kell rakni, mig a többibe 200 körül, tehát nagyon nagy az eltérés
ez csak nekem jelen gondot? ezt hogy lehetnek kiküszöbölni?
|
01-25-2011, 21:04
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Amu
ezt hogy lehetnek kiküszöbölni?
|
Én sorszámot vettem belőle tavaly
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
01-25-2011, 21:06
|
Junior Member
|
|
Longevity: 87%
|
|
én vmi hasznosabbra gondoltam
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|