basszusgitárt pengetek, mert csak 4 húr van rajta..
És mennyi a beugró? Mert szívesen meghallgatnálak Titeket
„A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása: Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”
„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
„A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása: Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”
„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”
Nekem is lesz ám koncertem manapság
Nézzetek le, nagy Buli lesz...
Okt. 20.án Filter club Budapesten.
Bôvebb infóért engem lehet a hódon megtalálni, ha beírsz az ön-MODerácia vagy a birodalom fórumra, esetleg rákeresel a numi is back orinévre, akkor ott zöldben bármit megválaszolok
Január 10-én a Temnozor orosz black metal csapat európai túrnéja során Magyarországra látogat.
Az eredetileg betervezett helyszín a Pogo Loco Club lett volna, de zűrök vannak a csapat körül: több helyszínen antifasiszta csoportok hiúsították vagy zavarták meg a náci zenekarnak titulált zenészek fellépést, így a negatív hírek hallatán a fővárosban nem szívesen vállalják a szórakozóhelyek, hogy helyet biztosítsanak a bulinak.
Eddigi információ szerint így a Kék Yukban kerül megrendezésre, ám a fellépés még mindig bizonytalan.
Egyébként előzenekarok lesznek a Heldentod és a Grimness.
2010. Jun. 20-án- immár 9 év eltelte óta- látogat el újra hazánkba a híres amerikai Thrash-metál 4-esként számon-tartott együttesek egyik képviselője, a Megadeth! Helyszín a Petőfi csarnok.
Külön csemegéje a dolognak, hogy a jelenlegi basser,James Lomenzo bejelentette távozását a zenekarból, így a klasszikus fölállásban (Nick menza dob, Dave Mustaine ének, ritmusg., Marty Friedman-gitár) is játszó Dave Effleson veszi újra az ujjai közé a basser-húrokat az együttesben.
Aki szereti, ismeri az együttest, az tudja, hogy ez aztán hííír!
Én ott leszek,remélem jöttök Megadeth-fanok!!
Zárásként egy kis pörgős nóta:
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]