|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: ki milyen beállítottságú orit használ leggyakrabban?
|
hadi
|
|
39 |
54.93% |
vari
|
|
12 |
16.90% |
toli
|
|
20 |
28.17% |
09-13-2006, 16:32
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
úgyvan ezért jó ha van egy jó toli aki küldözgeti szövis hadiainak a pénzt melyből megveszik a tucat katonát és jól élnek
|
09-13-2006, 16:36
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Csak is hadi
Egy jó ijj +ló kombó.Aztán mehet a menet
|
09-20-2006, 12:27
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Cserélgetitek az orikat a szöviben? na holaza jelentő gomb...
|
nem kell mindig rosszra gondolni!! szintlépéskor mi is szoktunk variálni,hogy ne legyen olyan uncsi!!
|
09-20-2006, 18:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
nem kell mindig rosszra gondolni!! szintlépéskor mi is szoktunk variálni,hogy ne legyen olyan uncsi!!
|
Nyugi, poénnak szánta
09-24-2006, 12:24
|
Member
|
|
|
|
na hát én a hadis-tolisra szavazok!!
most kezdek a lassú csopiba méjebben belefolyni, és ott a 4 körös éhezős elf-fel szépen elvagyok... varikkal annyi nagyot nem tudnak bántani, hogy sereggel, meg tolikkal egyszerre, ne tudjak nagyobb zűrt csinálni nála...
ígyaztán mindíg meggondolják magukat, kivéve a nagyon profi szövik, vagy akik még nem értik a helyzetet...
szóval inkább ötvözöm a kettőt. és lehet hogy nem én leszek a legjob hadis, legjobb tolis, viszont a kettőben egyszerre még mindíg átlagonfelüli vagyok, és így azért eléggé nőnek az esélyeim ...
|
09-25-2006, 11:15
|
Member
|
|
|
|
a Q-ban nem nehéz átlagon felüli orit csinálni. ha 200 hekin rendesen kiépíted az oridat, szerintem a top100-ban levő orik 50%-ánál már erősebb vagy... nemrég próbáltunk szétcsapni az emberek között, dehát 2en a szövimmel nem tudtunk sokat csinálni. annyit már elértünk, hogy a top10-ben nem 5000 elites hullák szaladgálnak...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
11-11-2006, 19:28
|
Banned
|
|
Longevity: 96%
|
|
Ez fura hogy sokan a hadit választották, pedik ez a legkisebb keretü, sokkal több funkciós egy toli, vagy vari és sokkal védetebb is...
|
11-11-2006, 21:40
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
A hadival a legpörgősebb a játék...
S alacsony hekin a tolis meg a varis annyira sok kart nem tud okozni bizonyos fajokkal szemben, viszont a hadis kemenyen odatud vagni alacsony hekin is egy-egy meszarlassal.
|
11-12-2006, 11:21
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Netelek
Ez fura hogy sokan a hadit választották, pedik ez a legkisebb keretü, sokkal több funkciós egy toli, vagy vari és sokkal védetebb is...
|
Én ezt már az első oldalon megirtam,hogy arra megy majd a legtöbb szavazat mégpedig ezért:
A szövik oriási részében több a hadis mint mondjuk a varis tolis ha már az átlagos szöviket is nézzük(2hadi+1vari+1tolit)
Ezálltal többen lesznek hadisok
Mf ori is Legtöbbször hadis meg egy kicsit több vari a gömbök miatt de az olyan mf aki játszik is nemcsak fedezget az is inkább hadis
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|
11-15-2006, 18:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Én ezt már az első oldalon megirtam,hogy arra megy majd a legtöbb szavazat mégpedig ezért:
A szövik oriási részében több a hadis mint mondjuk a varis tolis ha már az átlagos szöviket is nézzük(2hadi+1vari+1tolit)
Ezálltal többen lesznek hadisok
Mf ori is Legtöbbször hadis meg egy kicsit több vari a gömbök miatt de az olyan mf aki játszik is nemcsak fedezget az is inkább hadis
|
ezzel egyet kell érteni, hogy a túlnyomó mf hadi, de ezt egyénisége is válogatja, mer vannak olyan szövik is amiben egy hadi* sincsen (*ezalatt nem azok az orik értendők akiknek van támadóerejük, hanem azok akik tényleg hadik).
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|