|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
02-08-2006, 12:30
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Találtam DVD boritókat, Nagyon komolyak. Az első epizódot ami múlt hét szombaton volt, megszerzem, aztán a DVD-ket. NAGYON KONKRÉT!!!
bsg-cz.net/bsg. php?page=covers
|
02-11-2006, 20:15
|
|
Member
|
|
|
|
Szerintem nagyon jók az űrbéli képek, és tetszett a mai részben a végső csatajelenet
02-11-2006, 20:16
|
|
Member
|
|
|
|
A Port.hu-n nagyon lehúzták a magyar szinkront, pedig sztem tűrhető. Nem kell minden hősnek macsó hanggal rendelkeznie...
02-11-2006, 20:27
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Toto
A Port.hu-n nagyon lehúzták a magyar szinkront, pedig sztem tűrhető. Nem kell minden hősnek macsó hanggal rendelkeznie...
|
Ha valamit elkezdesz egy adott hanggal nézni (vagy szinkronnal, vagy eredetiben), akkor a másik iszonyat zavaró lesz jó sokáig. Ez szerintem mindenre igaz.
A szinkronos sorozatoknál mégrosszabb, amikor sorozat közben szinkronhangot váltanak... Jujj.........
Igaz ezt már láttuk, hogy szereplőkkel is megcsinálják, anno a Xénia-lázban cserélték le az egyik főszereplőt, aztán a Barátok köztben is.
|
02-11-2006, 20:31
|
|
Member
|
|
|
|
De hogy tud az ország örülni, ha a főszereplő visszatér a zuhany alatt. (Dallas)
02-13-2006, 14:41
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Toto
|
Jaja, ahogy Atis is írta, ha megszoksz egy szereplőt az bizonyos hanggal, akkor utána eszetlenül zavaró lehet egy másik hang... de gondolom azért húzták le, mert pld Starbuck-nak a hangja olyan lett mint egy sipítozó kislányé, miközben az eredetiben egy a szokásosnál kicsit mélyebb hangú a csajszi... Így kicsit tényleg szenvedés hallgatni...
De azt akkor sem értem, szinkrontól függetlenül, hogy lehetett a Battlestar Galactica-t Csillagközi-nek fordítani (összesen 1x hallottam a Galactica megnevezést a 2 rész alatt)...
|
02-13-2006, 22:06
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
De azt akkor sem értem, szinkrontól függetlenül, hogy lehetett a Battlestar Galactica-t Csillagközi-nek fordítani (összesen 1x hallottam a Galactica megnevezést a 2 rész alatt)...
|
Remélem Starbuck-ból nem lett Csillagbak...
|
02-16-2006, 09:36
|
Junior Member
|
|
|
|
szerintem nagyon jó kis sorozat, én anno angolul hallgattam és olvastam hozzá a feliratot magyarul...
meg kell hogy mondjam, az eredeti hang 100x jobb volt és a filmcímet aki így le merte fordítani, az nem látta ezt még életében... mertugyebár a hajó neve Galactica és az osztály Battlestar... és mint tudjuk nevet nem fordítunk (Csillagközi Romboló nevetséges)
Szerintem maradok az olvasásnál belőle...
|
02-26-2006, 00:37
|
|
Member
|
|
|
|
Ááááá, ma belenéztem a magyar szinkronos verzióba. Ismét csak gratulálok a fordító(k)nak! Valaki szóljon nekik, hogy a tulajdonneveket nem illik lefordítani! Nem tudom, hogy oldják majd meg, amikor a második évadban feltűnik egy másik Battlestar!
|
02-26-2006, 00:41
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
"Galaktikus Szárnyasló" -- szerintem ideális fordítás lenne
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|