|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
03-16-2006, 21:09
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
ja és nem szeretem ha bizonyos fajokat diszkriminálnak mint pl. Hulla a hulla is lehet jó én pl. ha feljutok 1/A-ba lehet hogy hullát választok
|
03-16-2006, 23:14
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
ja és nem szeretem ha bizonyos fajokat diszkriminálnak mint pl. Hulla. a hulla is lehet jó én pl. ha feljutok 1/A-ba lehet hogy hullát választok
|
én meg legyújtom a házaid lelép a sereged és beverlek 4 sereggel földre orkkal miközben a tornyaim helyett kórházat húzok fel, és a frissen szerzett földre is azt, plusz tekikkel koptatom a sereget és a 0ra ürített orimba lesz hirtelen sok sok íjász.
szerinted jó tehát a hulla A-ba? csak arra gondolj hogy támadás után nem tud sereget koptatni védelemhez. és gyenge mint az algopirin
|
03-16-2006, 23:15
|
|
Member
|
|
|
|
Lát valaki valamilyen logikát az óriás 40%-os lakitekijében?
|
03-16-2006, 23:23
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by szamóka
Lát valaki valamilyen logikát az óriás 40%-os lakitekijében?
|
el akarnak férni mert nagyok. a törpék meg nem akarnak elférni nagyon mert kicsik és megvannak elég jól úgy. ezért viszont a tekijük bár 30% , de van még 20% bónuszuk. ennyi. ne az óriást szereljük szét hanem magunkat ha valahol nem teccik valami akkor ne azt akarjuk megváltoztatni, hanem megtalálni nekünk mi a jó.
|
03-17-2006, 00:36
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
személy szerint én álltalában mindenhol Óriás vagyok, mert nagyon jó
|
03-17-2006, 09:35
|
|
Member
|
|
|
|
nem igaz... 1/Aban nagyon lámer faj. nem tud gyújtani, és az kell. ott a hibája ahol a hullának végülis. A-ban elf / törpe / gnóm és ork ami jó pl...
az óriás előnyei igazában ott nem érnek sokat. sőőőt.
mindenhol máshol jó persze, egész jó, stabil faj, nehéz legázolni. egy gnómot szét lehet szedni egy nap alatt az óriásnak legalább 3 kell mire megadja magát.
|
03-17-2006, 09:52
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
nem igaz... 1/Aban nagyon lámer faj. nem tud gyújtani, és az kell. ott a hibája ahol a hullának végülis. A-ban elf / törpe / gnóm és ork ami jó pl...
|
ezexerint a félelf is "halott" faj odafent???
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
03-17-2006, 09:58
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Quote:
Originally Posted by Senki
|
ezexerint a félelf is "halott" faj odafent???
|
hát eléggé. lopni nem tud mit, mert ha elkezdenek lopni, mindent be a klánrakiba beállni full íjra ami nem fér el a tekihiány miatt az ki a piacra és csókoltak. ha ártasz neki ezekután akkor begorombul reggel full lóval bever és arra ébredsz hogy 4kor volt nálad egy sereg földre és már nem tudod belopni a tagot. legalábbis így látom. lopásból ha jó az ellenfél, akkor nem fogsz megélni. vagy termelsz vagy hadakozol. a varisnak sincs értelme. azt csak beszívatják földre amint megtalálják. én is ezt csináltam. Vakon mentem full sereggel vagy megpróbáltam éplistát csinálni. ahol nem ment ment a sereg, ahol igen ott csak az ment ami kellett ahoz hogy beverjem. mert öléssel még az arányokat is kihoztam a veszteségéből hogy mennyi íjat tarthat. tehát a tolisnak nincs értelme, max több tolit tartani az átlagnál.... és ahoz meg nem kell félelfnek lenned.
|
03-17-2006, 10:11
|
|
Member
|
|
|
|
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
03-17-2006, 16:08
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Nem sokára lépnék A-ba
Akkor melyik fak a legmegfelelőbb hadisnak A-ban?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|