|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |
04-28-2009, 00:31
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Volt 1 katonám és 8 munkásom. Odamentem a barakomhoz és elkezdtem egy elitképzést, majd a katonámat betettem a barakba és elkezdtem katonát képezni valamint toborozni. Ment mind3. Végül lett 8 munkásom és egy elitem, valamint katona a barakban. Nem az elitnek kellene a barakban lenni és nálam egy katonának? Ill. a most a barakban lévő katonát sajna nem tudom képezni, meg kell cseréljem az elittel. Nem tudom hogy ez így volt e kitalálva, mindenesetre leírtam.
|
Amikor képzel, akkor a Nálad levőket képzed. Akit betettél a barakkba, az ottmarad, azzal már nem tudsz semmit csinálni. Majd jönnek a banditák, és azok kezdenek velük valamit... (Kivéve, ha lebontod a barakkot, mert akkor eltűnnek.)
|
04-28-2009, 00:33
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Amikor képzel, akkor a Nálad levőket képzed. Akit betettél a barakkba, az ottmarad, azzal már nem tudsz semmit csinálni. Majd jönnek a banditák, és azok kezdenek velük valamit... (Kivéve, ha lebontod a barakkot, mert akkor eltűnnek.)
|
oké
És egy kis hibácska még így éjjelre:
Ha a profilmat nézem (vagy mi a neve) és akkor rákattintok a klán fülön a város gombra nem adja be. Csak ha visszamegyek a térképre és utána katt a városra. Nem tudom ez így helyes e, de szerintem jobb lenne nemígy
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
The Following User Says Thank You to BimmBimm For This Useful Post:
|
|
04-28-2009, 00:36
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Építettem egy postát, nem mást, postát. Amikor a helyi menübe megyek rajta, akkor tudok bort készíteni, de levelet feladni azt nem
|
Lehet, hogy ezért nem volt eredetileg bent a szőlőprés...
|
04-28-2009, 00:47
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Kezdem megszokni a falon valóátjárkálás, és most már kifejeztten ellenezném, hogy változtatva legyen
Kényelmes a klántagoknak, könnyen lehet védelmi vonalakat csinálni és kint tartja a nem klá tagokat...maradjon
|
The Following User Says Thank You to Dus For This Useful Post:
|
|
04-28-2009, 09:08
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Most reggel a következő meglepetés ért: Most először és remélem nem utoljára, be tudtam lépni Firefox alól a játékba HURRÁÁÁ
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
04-28-2009, 09:15
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Csoda történt, végre nekem is sikerült
|
04-28-2009, 09:17
|
Administrator
|
|
|
|
Ezen az oldalon ezzel kapcsolatban semmi sem változott, úgyhogy marad rejtély, hogy eddig miért nem tudtatok.
|
04-28-2009, 09:19
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezen az oldalon ezzel kapcsolatban semmi sem változott, úgyhogy marad rejtély, hogy eddig miért nem tudtatok.
|
Nem baj, fő hogy működik
|
04-28-2009, 10:42
|
Administrator
|
|
|
|
Ne feledjétek, hogy az aktuális teszteken, és az általános észrevételeken kívül még mindig függőben a következő tesztek:
- Szakadás. Ismételni tudod-e, kidobás előtt szól-e, ha szakadt a neted, akkor vissza tudsz-e jönni pár percen belül?
- Csata közben valaki más eseményeit látod. Előfordul-e ilyen? Ha igen, akkor másold be légyszi az eseményeket, és a pontos körülményeket. Meg tudod/tudjátok-e ismételni?
- Ezen kívül nem volt semmi reakció arra, hogy nagyobb csapat együtthaladása esetén még most is idegesítően lassú-e a mozgás. Azt feltételezem, hogy akkor ez már nem áll fenn. Jól feltételezem?
Köszi.
|
04-28-2009, 10:49
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Mikor lisztet csináltam, és mégegyszer rákattintottam a lisztkészitésre azt irta: Előbb fejezd me amit csinálsz
|
Csak 8 helyen volt elgépelve...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|