|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
12-20-2006, 18:24
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Fiuk, nem értetéttek az alap felvetést...
a faj megtartja eredeti spec. varázslatát, hisz az a fajhoz jár, nem a személyiség adja...
a személyiség adja a plusz bónuszokat, mint ebben az esetben, hogy egy másik spec. faji varázslatot tehetek a magamé mellé....
vagy ennyire bonyolult ?
én törpe vagyok és ott a raktár kulcsom alapból, de nem kereskedő vagy gazdálkodót választok, hanem a Genust és akkor felrakhatok magamnak egy spec. varázslatot pl. könyvtárkulcsot, és akkor se a raktáram se a könyvtáram nem dézsmálható...
|
12-20-2006, 18:25
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati
Ati:
Személyiség: Genus és az a faj lenne amit választ a polgár ha Ork de láthatatlanok maradnak az egységei akkor is ork csak nem látjuk.
igy pl az élő halottaknak lehetne esélyük mivel nem látják mi van othol nekik...
és a hullánál is olyan lenne mint a vérszomj automatikus.
Szeintem nem hüeség.
és az oriás miért vesztené el a sziesztát ??
nem vágom.
|
hmmm, konkrét párosításokra gondolsz, vagy a játékos dönti el? (én az utóbbit preferálnám, de nem titok miért ork+szieszta FTW! )
|
12-20-2006, 18:25
|
|
Member
|
|
|
|
Harcosok már megint elfelejtetél gondolkodni, az óriás meg a gnóm igy sem legyőzhetetlen faj és ettöl a személyiségtöl sem lenne az.
Ha bekerülne 10.nek a genius semmiképp se legyen választható, hanem 10.re autómatikusan kapja meg az ember, szóval az első 9.ig minden maradna a régiben ha valakinek meg még a 10. fordulás után is van kedve játszani akkor megérdemli a geniust
Gyulaword (#79796)
|
12-20-2006, 18:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati
Ati:
Személyiség: Genus és az a faj lenne amit választ a polgár ha Ork de láthatatlanok maradnak az egységei akkor is ork csak nem látjuk.
igy pl az élő halottaknak lehetne esélyük mivel nem látják mi van othol nekik...
és a hullánál is olyan lenne mint a vérszomj automatikus.
Szeintem nem hüeség.
és az oriás miért vesztené el a sziesztát ??
nem vágom.
|
Azért veszti el, mert mindenki beválaszthatná, tehát egy hatalmas előnyét általánosítanánk.
Felmerült már valahol itt a fórumon egy hasonló ötlet a 10. személyiség kapcsán, ott le lett szavazva az igen erős párosítási lehetőságek miatt (ork+szieszta pl kissé táp lenne )... de az ötlet valóba jó, és elgondolkodtató
|
|
Member
|
|
|
|
jah a törpénél a raktárkulcs mellé a könyvtárkulcsot vagy a sziesztát külön tudnám értékelni D
Gyulaword (#79796)
|
|
|
Member
|
|
|
|
|
12-20-2006, 18:27
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Harcosok már megint elfelejtetél gondolkodni, az óriás meg a gnóm igy sem legyőzhetetlen faj és ettöl a személyiségtöl sem lenne az.
Ha bekerülne 10.nek a genius semmiképp se legyen választható, hanem 10.re autómatikusan kapja meg az ember, szóval az első 9.ig minden maradna a régiben ha valakinek meg még a 10. fordulás után is van kedve játszani akkor megérdemli a geniust
|
köszönöm Gyula, látom te érted a lényegét :-))))
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
|
Látom egy rugóra járunk
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
lehetne croissant és mike ötletét kombinálni, mert egyértelmű, ha lassabb és rendesebb a munka több anyag marad mintha törnek zúznának.
de akkor a gyors átépítkezést már egy orkkal se lehetne megcsinálni, mert min 7 kör míg lebont aztán 7 kör míg épít
az 14 az eddigi 7-el szembe
|
Valamit valamiért
|
12-20-2006, 18:30
|
|
Member
|
|
|
|
Igen Tavacsaka én értem, ez adna esélyt a tö9rpének is de ne feledjük továbbra is tartom hogy ez csak úgy támogatandó hogy 3.nak ne lehessen beválasztani a geniust hanem a 10.re kapja meg az ember autómatikusan
az a kitartás már megérdemel egy ekkora bónuszt nem hiszem hogy elkövetkező pár évben oylan sokan használnák ezt
Gyulaword (#79796)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|