Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
Last edited by Rotcsa; 01-17-2010 at 15:33..
Reason: Negyedik videó.
The Following 4 Users Say Thank You to Rotcsa For This Useful Post:
Azért érdekelne, hogy ha tényleg lábfejjel rugdosnának testre a karatésok (a többi vidit nem néztem meg), akkor meddig tudnának még lábon állni.
De amúgy jó a videó, viszonylag sok technikát bemutat.
Azért érdekelne, hogy ha tényleg lábfejjel rugdosnának testre a karatésok (a többi vidit nem néztem meg), akkor meddig tudnának még lábon állni.
De amúgy jó a videó, viszonylag sok technikát bemutat.
Fejre csak egynek kell betalálni, egyébként azt hallottam, hogy a harcosok ilyenkor olyan lelkiállapotban vannak, hogy a fájdalmat, mint olyat nem ismerik.
„A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása: Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”
„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”
Bár a bordák alá még jó lehet, de hátra, és fejre semmiképp.
Meg ha már talp, akkor már inkább a sarokcsont
Meg a legtöbb helyen addig gyötrik az ütésre használta felületeket, amíg az érző idegvégződéseket ki nem pusztítják
Egy oldalról ívelő rúgást nem tudsz talppárnával, mert nem úgy áll a lábad.
Érdekes, nekem 10 éven keresztül ment. Amúgy ugyan úgy kell szinte tartani a lábadat, csak hátra kell feszíteni a lábujjaidat.
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Fejre csak egynek kell betalálni, egyébként azt hallottam, hogy a harcosok ilyenkor olyan lelkiállapotban vannak, hogy a fájdalmat, mint olyat nem ismerik.
Azért nem kellemes dolog, hogyha lábfejjel rúgsz fejbe valakit. Sőt, lehet még Neked fáj jobban...
Quote:
Originally Posted by Andrew
Meg ha már talp, akkor már inkább a sarokcsont
Meg a legtöbb helyen addig gyötrik az ütésre használta felületeket, amíg az érző idegvégződéseket ki nem pusztítják