|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
05-31-2006, 11:10
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
"A "gyors" játék sebessége duplája a rendes játéknak, ennek a csoportnak a létszáma azonban korlátozott, és ha 5 napig nem lépsz be, országod nyomtalanul törlődik."
|
ez eddig jó, de én a 3. naptól nem tudtam belépni az orimba.. azaz visszajöttem szabiról, elkezdtem nyomulni tovább, rendesen építgetve orim kicsiny karrierjét, és egyszercsak nem tudtam belépni (nem telt el 5 nap 2 belépés között, naponta felnéztem az orimra), ezért nem értem a dolgot...
|
05-31-2006, 11:34
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Josh
nekem enne egy érdekes kérdésem: mi van akkor ha 1 csoport van 2 ori, külön e-mail címmel, 1 vippelve (szintlépés előtt áll) 1 nincs vippelve ( még új) - nagynehezen sikerült 1-et tesómnak regelni - de nem igazán akar vele nyomulni, viszont 1 IP-ről játszunk, és ha teszem azt szintet lépek az eggyikkel utána meg rendesen összekapcsolom őket, akkor is áttesznek anarchba?
|
Ha az a kérdés lényege, hogy azért át leszel-e téve, hogy "jééé, eddig ezek az országok nem voltak összekapcsolva", akkor: nem, ezért nem leszel áttéve.
Ez nem jelenti azt, hogy más miatt nem leszel! Ha összejátszotok például, és megvan az áthelyezéshez szükséges hibapontmennyiség, akkor átkerültök amiatt. Ha jksz-eltek, akkor átkerültök amiatt.
Ha betartjátok a FAQ-ban leírtakat, akkor nem kerültök át.
|
05-31-2006, 11:49
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha az a kérdés lényege, hogy azért át leszel-e téve, hogy "jééé, eddig ezek az országok nem voltak összekapcsolva", akkor: nem, ezért nem leszel áttéve.
|
igen ez volt a lényege a kérdésnek
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha összejátszotok például, és megvan az áthelyezéshez szükséges hibapontmennyiség, akkor átkerültök amiatt. Ha jksz-eltek, akkor átkerültök amiatt.
Ha betartjátok a FAQ-ban leírtakat, akkor nem kerültök át.
|
mennyi a hibalehetőség egyébként? (csak kíváncsiságból érdekelne), jksz-ezni meg nem tudunk, marha nagy a távolság, és nem is akarnánk anarchba végzni
Last edited by Josh; 06-01-2006 at 23:13..
|
06-09-2006, 17:06
|
Member
|
|
|
|
Nem, anarhba regelhetsz annyi orit amenyyit akarsz ás mág össze sem kell őket kapcsolni
|
07-14-2006, 12:33
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Sziasztok.
A kérdésem a következő lenne,ha a tesómmal egy gépről játszunk,de külön csoportba vagyunk (5/X és 5/V)és mind 2en mf-ként abból lehet gond?Probáltuk ősze kapcsolni de nem lehetett,hogy ne legyen gond.
|
07-14-2006, 12:36
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Iceman
Sziasztok.
A kérdésem a következő lenne,ha a tesómmal egy gépről játszunk,de külön csoportba vagyunk (5/X és 5/V)és mind 2en mf-ként abból lehet gond?Probáltuk ősze kapcsolni de nem lehetett,hogy ne legyen gond.
|
Ha nem egymásnak idítottátok az országokat, tehát mindenki saját magának indította, akkor ebből nem lesz gond. Szintlépés után mindkét csoportból a 4/L-be juttok, ott sokkal óvatosabbnak kell lenni, a FAQ-ban le van írva, hogy ilyenkor (egy gépet használ több ember) mi az, amit szabad, és mi az, amit nem szabad.
|
07-14-2006, 16:51
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha nem egymásnak idítottátok az országokat, tehát mindenki saját magának indította, akkor ebből nem lesz gond.
|
Ezt sohasem értettem. Az biztos, hogy semmilyen rendszer sem tudja megállapítani, hogy ki indította az országot. Maximum arról lehet szó, hogy nagy valószínüséggel ugyanaz az ember indította...
|
07-14-2006, 17:16
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Ezt sohasem értettem. Az biztos, hogy semmilyen rendszer sem tudja megállapítani, hogy ki indította az országot. Maximum arról lehet szó, hogy nagy valószínüséggel ugyanaz az ember indította...
|
"Regeltem magamnak egy országot, megtetszett a játék, úgyhogy regeltem a tesómnak is egyet, hogy majd játszik, de másnap anarchba került mindkét ország, pedig ő még be se lépett."
Nem kevés ilyen van. Ez szabálytalan.
|
07-14-2006, 17:47
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
"Regeltem magamnak egy országot, megtetszett a játék, úgyhogy regeltem a tesómnak is egyet, hogy majd játszik, de másnap anarchba került mindkét ország, pedig ő még be se lépett."
Nem kevés ilyen van. Ez szabálytalan.
|
"Regeltem magamnak egy országot, megtetszett a játék, odaült a tesóm és ő is regelt magának egyet. De még nem lépett be. Utána én folytattam a játékot az országommal."
Mi a különbség a rendszer oldaláról?
|
07-14-2006, 17:55
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
"Regeltem magamnak egy országot, megtetszett a játék, odaült a tesóm és ő is regelt magának egyet. De még nem lépett be. Utána én folytattam a játékot az országommal."
Mi a különbség a rendszer oldaláról?
|
Értelemszerűen erre nem válaszolok.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|