|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
A fórumról... :) Tippek, észrevételek ezzel a fórummal kapcsolatban. |
01-21-2008, 07:25
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Igaz hogy ez a topic (vagy nem tudom ti hogy nevezitek) már régi de nekem is lenne egy kérdésem: mi az hogy szét offolni???
Mivel a nevem mellet ott van hogy "Junior Member" remélem ezzel védet vagyok a cikizésekkel szemben egy kicsit,pl. ilyenekre gondoltam hogy "még ezt sem tudod" "ismered a betüket ?" stb.stb.
|
01-21-2008, 07:29
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by cipu
Igaz hogy ez a topic (vagy nem tudom ti hogy nevezitek) már régi de nekem is lenne egy kérdésem: mi az hogy szét offolni???
Mivel a nevem mellet ott van hogy "Junior Member" remélem ezzel védet vagyok a cikizésekkel szemben egy kicsit,pl. ilyenekre gondoltam hogy "még ezt sem tudod" "ismered a betüket ?" stb.stb.
|
Offolás annyit tesz hogy nem a témához tartozót írsz egy topicba. Pl magánbeszélgetést kezdesz folytatni, vagy totál másról értekezel mint ami a topic címe.
|
01-21-2008, 07:32
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
köszi, hogy ilyen hamar válaszoltál :-))
most már értem:-))
|
01-21-2008, 09:47
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tavacska
kérdezhetek?
én anno kaptam egy pirosat, arra esetleg nem vonatkozhatna-e a 30-napos amnesztia?
|
Nem kaptál még figyelmeztetést, mivel az ennek az üzenetnek az írásakor lett bevezetve. Másra értelemszerűen nem vonatkozik a figyelmeztetés 60 napos elévülése, a befizetetlen csekkekre sem, és a nyeretlen lottószelvényekre sem, de mégcsak a beton száradási idejére sem. Ez a figyelmeztetésre vonatkozik, azért írtam azt.
|
01-22-2008, 22:47
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem kaptál még figyelmeztetést, mivel az ennek az üzenetnek az írásakor lett bevezetve. Másra értelemszerűen nem vonatkozik a figyelmeztetés 60 napos elévülése, a befizetetlen csekkekre sem, és a nyeretlen lottószelvényekre sem, de mégcsak a beton száradási idejére sem. Ez a figyelmeztetésre vonatkozik, azért írtam azt.
|
Vilma a Piros kockára gondolt...
|
01-25-2008, 18:31
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
értem Ati, köszönöm a szemlélet kiigazítást
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|