|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
11-26-2007, 00:03
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Hu de magas labda... Jól feladtad Ha erre most válaszotlam volna, akkor az 3 hónap kitiltást vont volna maga után. Úgyhogy tartózkodom a válaszadástól.
|
12-09-2007, 08:52
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Most jött el az idő hogy a jóöreg (szószerint az) SonyEricsson T630-omat lecseréljem.
Viszont nem igazán vagyok benne a mobil életben így elkélne néhány vélemény mielőtt meveszem. Íme a kiszemelt:
Samsung SGH-E250
http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarl...ulek_488.shtml
Ha van tapasztalatotok ezzel a készülékkel kapcsolatban, vagy hallottatok vmit róla, vagy egész egyszerűen véleményetek van, kérlek osszátok meg velem köszi
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
12-09-2007, 11:32
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Ha van tapasztalatotok ezzel a készülékkel kapcsolatban, vagy hallottatok vmit róla, vagy egész egyszerűen véleményetek van, kérlek osszátok meg velem köszi
|
A samsungokkal egy hatalmas problémám van, hogy nem csörögnek és rezegnek egyszerre. Nálam ez már kizáró ok.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
12-09-2007, 13:01
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Elnézést, hogy fel fogom kavarni pár ember lelkivilágát...
De én eddig is elégedett voltam a Panasonic telefonokkal, de ami 2 napja történik, azóta én azt mondom, soha többé nem fogok annyira egy telefont szeretni, mint a Panasonicot.
Röviden ismertetem a tényeket:
Kb 7-8 éve vettem meg életem első telefonját, akkor 32.000 Ft-ért. Egy Panasonic EB-GD30 -ast. 3 évig használtam , meg voltam vele elégedve, de rabul ejtette a szívem egy Motorola telefon. (Motorola V50, az első 'nyitogathatós' telefonok közül való. (talán az első?)
Mivel azzal is meg voltam elégedve, így a 3. vásárlásnál nem tudtam volan dönteni a két márka között, így a sors döntött. Panasonicot nem lehetett már kapni (kb 2-2,5 éve, amikor a mostani telómat - Motorola e398 - vettem.)
De én ezzel a Motorolával is maximálisan elégedett voltam, mindet tud amit kell.
Pár napja viszont betört a kijelzője, de most hétvégén muszáj volt SMS-eznem meg telefonálnom, és azt 'vakon' elég ciki. (Még hívni csak-csak, de a többi..)
Így hát mit volt mit tenni, próba szerencse alapon (Lévén, hogy szombat volt, és semmilyen telefonos bolt nem volt nyitva, amiről tudok), elővettem a 7-8 éves Panasonic GD30-ast, ami kb 5 éve kallódik a szobámban, fiókokban meg polcokon, stb.
5 év után feltettem töltőre, feltöltődött, betettem a SIM kártyát, bekapcsoltam, és voi'la... Tökéltesen máködik, gyors a menüje, minden funkció kíváló, és már több, mint 24 órája be van kapcsolva, de még nem fogyott egység az akkumulátorából....
Nincs több kérdésem. Örökös Panasonic fan lettem.
|
12-09-2007, 13:05
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Panasonic EB-GD30
Motorola V50
Motorola e398
|
12-09-2007, 13:40
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Egy kis segítséget kérnék, hátha valaki jobban ért a lovakhoz, mint én
Van egy csini telefonom egy SonyEricsson S500i. Ilyen szétcsúsztatós gezemice. Addig eljutottam, hogy összecsukott állapotban fel tudom oldani a billentyűzárat. Valaki nem tudja esetleg, hogy összecsukott állapotban, hogy tudom a billenytűzárat visszatenni? Mert pillanatnyilag ez úgy néz ki, hogy feloldom, csinálom rajta amit akarok, aztán a telefont szétcsúsztatom, majd újból össze, h bekapcsoljon a billentyűzár. Az igazat megvallva elég nehezen tudom elhinni, hogy egy ilyen okos kis telefonnál ekkora baklövés csináltak volna, hogy összecsukott állapotban a billentyűzárat csak kikapcsolni lehet, be már nem.
Tehát amíg meg nem cáfolja ezt nekem valaki, addig elhiszem, hogy én vagyok a hülye hozzá
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
12-09-2007, 22:18
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Egy kis segítséget kérnék, hátha valaki jobban ért a lovakhoz, mint én
Van egy csini telefonom egy SonyEricsson S500i. Ilyen szétcsúsztatós gezemice. Addig eljutottam, hogy összecsukott állapotban fel tudom oldani a billentyűzárat. Valaki nem tudja esetleg, hogy összecsukott állapotban, hogy tudom a billenytűzárat visszatenni? Mert pillanatnyilag ez úgy néz ki, hogy feloldom, csinálom rajta amit akarok, aztán a telefont szétcsúsztatom, majd újból össze, h bekapcsoljon a billentyűzár. Az igazat megvallva elég nehezen tudom elhinni, hogy egy ilyen okos kis telefonnál ekkora baklövés csináltak volna, hogy összecsukott állapotban a billentyűzárat csak kikapcsolni lehet, be már nem.
Tehát amíg meg nem cáfolja ezt nekem valaki, addig elhiszem, hogy én vagyok a hülye hozzá
|
Esetleg beállítások menünél egy automata bill zár beállítás? most épp szervízben van a sonym, úgyhogy nem is tudom megnézni neked. igaz nem is szétcsúsztatható.
|
12-10-2007, 10:12
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
A samsungokkal egy hatalmas problémám van, hogy nem csörögnek és rezegnek egyszerre. Nálam ez már kizáró ok.
|
Megvettem. Jelentem rezeg és csörög egyszerre!
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
12-10-2007, 10:31
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Megvettem. Jelentem rezeg és csörög egyszerre!
|
Nem csak rezeg kettőt és utána csörög? Újítottak a fiúk...
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
12-10-2007, 10:33
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Nem csak rezeg kettőt és utána csörög? Újítottak a fiúk...
|
van olyan is, de lehet egyszerre
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|