|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
04-19-2007, 13:22
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kicsit csiga nekem így a wap, majd egyszercsak visszaírok... ))))
|
Erőspista a csiga alá?
04-19-2007, 13:31
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Robin
Ha már ennyi időt kibírtam így akkor nem halok bele egy kis várakozásba
Köszi
|
Ment válasz, de írom ide is, hátha másnak is segít a tipp. Bár kérdés, hogy a Te problémádat megoldja-e.
Nekem sikerült belépnem piacra az adataiddal, úgyhogy szerintem ez wap-böngésző hiba. A gyorsítótárat (cache) töröld, mert elképzelhető, hogy egyszer valamiért megszakadt a kapcsolata,és azóta is azt hiszi, hogy azt szeretnéd látni, amikor oda kattintasz. Cache törlés után érdemes újra megpróbálni, elvileg mennie kellene.
|
04-19-2007, 16:22
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ment válasz, de írom ide is, hátha másnak is segít a tipp. Bár kérdés, hogy a Te problémádat megoldja-e.
Nekem sikerült belépnem piacra az adataiddal, úgyhogy szerintem ez wap-böngésző hiba. A gyorsítótárat (cache) töröld, mert elképzelhető, hogy egyszer valamiért megszakadt a kapcsolata,és azóta is azt hiszi, hogy azt szeretnéd látni, amikor oda kattintasz. Cache törlés után érdemes újra megpróbálni, elvileg mennie kellene.
|
Köszönöm, még ma megpróbálom megnézni hogy sikerül-e.
|
04-19-2007, 17:47
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
bár nem az újításhoz, hanem a fórumhoz tartozik, de a megváltozott neveknél egy nagy betühalmazlátható, lehet van akinek ez zavaró, bár gondolom csak ideiglenes állapot
|
04-19-2007, 18:00
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
bár nem az újításhoz, hanem a fórumhoz tartozik, de a megváltozott neveknél egy nagy betühalmazlátható, lehet van akinek ez zavaró, bár gondolom csak ideiglenes állapot
|
most néztem én is, elég cifra lett
|
04-19-2007, 21:39
|
Junior Member
|
|
|
|
Waphoz kapcsolódó hiba, talán csak egyedi, de nálam állandó...
Vari ill toli akcióknál ha ugyanazt az akciót ismételném, akkor nem csinál semmit, ill az előző akció eredményét mutatja.
Minden alkalommal ki kell lépnem a főmenübe,és előlről kezdeni.
|
04-19-2007, 21:43
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szemes224
Waphoz kapcsolódó hiba, talán csak egyedi, de nálam állandó...
Vari ill toli akcióknál ha ugyanazt az akciót ismételném, akkor nem csinál semmit, ill az előző akció eredményét mutatja.
Minden alkalommal ki kell lépnem a főmenübe,és előlről kezdeni.
|
Wapböngésző sajátossága. Tudja, hogy most is azt az oldalt nézed, nem töri magát azzal, hogy betöltse újra, hanem megmutatja, amit már amúgyis látsz. Cache törlés segít rajta, vagy bele kell törődni, hogy a wap ilyen. (A főmenü+vissza többnyire gyorsabb, mint a cache törlés.)
|
04-19-2007, 21:48
|
Junior Member
|
|
|
|
Ez gyors volt, köszi
|
04-20-2007, 11:55
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
...egy gyors kérdés: van-e bárkinek bármi hibáról tudomása, ami jelenleg bent van a Hódítóban?...
|
Hali!
Nekem inkább a honlappal kapcsolatos kis esztétikai, mintsem játszhatósági hibám lenne amellyel akkor találkozom, ha be van állítva az "óránkénti kiléptetés" és letelik az 1 óra.
Bal oldalt a megszokott hódító menü frame-je, a "jatek" frame-ben pedig a biztonsági figyelmeztetés, hogy letelt az 1 órás időkorlát, lépjek be újra, majd egy link, miszerint "visszalépés a belépőoldalra itt megteheted" [lehet nem pontosan ez a szöveg, de valami ilyesmi ]. Na ha erre kattintok, akkor a fő frame-ben (jatek) megnyitja újra a teljes oldalt bal oldalt menüvel, jobb oldalon pedig újabb főoldallal.
Nem nehéz kijavítani, és igazándiból tényleg csak esztétikai hiba, de szerintem ennek a kijavításával is növelhető a Hódító színvonala!
Üdv.:
---<[madár]>---
04-20-2007, 11:59
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by ---<[madár]>---
Hali!
Nekem inkább a honlappal kapcsolatos kis esztétikai, mintsem játszhatósági hibám lenne amellyel akkor találkozom, ha be van állítva az "óránkénti kiléptetés" és letelik az 1 óra.
Bal oldalt a megszokott hódító menü frame-je, a "jatek" frame-ben pedig a biztonsági figyelmeztetés, hogy letelt az 1 órás időkorlát, lépjek be újra, majd egy link, miszerint "visszalépés a belépőoldalra itt megteheted" [lehet nem pontosan ez a szöveg, de valami ilyesmi ]. Na ha erre kattintok, akkor a fő frame-ben (jatek) megnyitja újra a teljes oldalt bal oldalt menüvel, jobb oldalon pedig újabb főoldallal.
Nem nehéz kijavítani, és igazándiból tényleg csak esztétikai hiba, de szerintem ennek a kijavításával is növelhető a Hódító színvonala!
Üdv.:
---<[madár]>---
|
Hát erre én azt tudom csak mondani, hogy ne legyen bepipálva az óránkénti biztonsági kiléptetés, ha van otthon neted ezek szerint....
ez végülis olyanok miatt van mint lehetőség, akik munkahelyen vagy suliban tudnak cask játszani és ha véletlen elfelejtek kijelentkezni akkor magától meglegyen.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|