|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
02-24-2006, 15:31
|
Administrator
|
|
Activity: 8%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Mike zoostorm
Masik kerdesem: miert van az hogy maikor beinditom a gepet akkor a System 32 konyvtarat alapbol megnyitja csak ugy...:S nem tom miert... hol tudnam kiszedni?
|
Csukd be Elvileg azokat nyitja meg, amiket nyitvahagytál előtte. Ha pl csak hibernálni szoktad, és nem kikapcsolod, akkor indítsd újra a gépet egyszer. Időnként kell az neki, lassabban indul ugyan el olyankor, de hibernálásnál sok szemetet otthagy, ami csak gyűlik.
|
02-24-2006, 15:42
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Én is kérdeznék, a hibernációról jut eszembe.
ha készenlétire akarom tenni a gépet, nem pedig kikapcsolni, akkor is kikapcsol... És csak power gombbal tom indítani a gépet. Valahol lehet ezt állítani? Bios-ba? Kéne nekem azé ez a készenléti állapot soxor, és fogalmam sincs, miért nem müxik.
|
02-24-2006, 15:53
|
Administrator
|
|
|
|
A hibernálás egész biztosan más, ott onnan megy tovább minden, ahol abbahagytad őket, de bekapcsoláskor egy rendes(nél picit rövidebb) boot folyamat zajlik le.
A készenléti az mi lenne?
|
02-24-2006, 15:58
|
|
Member
|
|
|
|
Start menű - Kikapcsolás.
és a 3 választható lehetőség:
Készenlét Kikapcsolás Újraindítás
|
02-24-2006, 16:00
|
|
Member
|
|
|
|
Készenlét: alacsony energiafelvételi állapotba helyezi a számítógépet, hogy gyorsan folytatni tudja a Windows munkamenetet.
nem ez a hibernálás?
|
02-24-2006, 16:01
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
Start menű - Kikapcsolás.
és a 3 választható lehetőség:
Készenlét Kikapcsolás Újraindítás
|
Nekem az első a Hibernálás, azt használom, és az működik. Ezt tudom, hogy lehet változtatni, de a Készenlét az mi lenne pontosan? Szerintem az nekem sose működött...
|
02-24-2006, 16:02
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
Készenlét: alacsony energiafelvételi állapotba helyezi a számítógépet, hogy gyorsan folytatni tudja a Windows munkamenetet.
nem ez a hibernálás?
|
Nem, a hibernálás az más, annak hibernálás a neve. Ha azt engedélyezed, akkor a készenlét opció átváltozik hibernálásba. Olyankor lement mindent, és nem "alacsony energiafelvételi állapotba" megy át, hanem effektíve kikapcsolhatod, kihúzhatod a konnektorból, bármi, mindent lementett winyóra.
A készenlét ennél is gyorsabb valami lenne, ha működne?
|
02-24-2006, 16:05
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem, a hibernálás az más, annak hibernálás a neve. Ha azt engedélyezed, akkor a készenlét opció átváltozik hibernálásba. Olyankor lement mindent, és nem "alacsony energiafelvételi állapotba" megy át, hanem effektíve kikapcsolhatod, kihúzhatod a konnektorból, bármi, mindent lementett winyóra.
A készenlét ennél is gyorsabb valami lenne, ha működne?
|
a készenlétből gyorsabban visszaáll a gép, normális esetben kb 2 másodperc:) ennek ellenére elég keveset fogyaszt, meg izé. énse nagyon használom:)
|
02-24-2006, 16:06
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
a készenlétből gyorsabban visszaáll a gép, normális esetben kb 2 másodperc ennek ellenére elég keveset fogyaszt, meg izé. énse nagyon használom
|
Ennek hogy kéne működnie? Mert tuti, hogy próbáltam, és asszem ugyanaz lett az eredmény, mint Davalonnak, hogy ugyanúgy bebootolt teljesen, tehát az eredeti feladatát nem nagyon látta el.
|
02-24-2006, 16:07
|
|
Member
|
|
|
|
LÉnyegében kikapcsol mindent, winyót, venti pörög, és egy egérmozdulatra vagy billentyűlenyomásra feltámad a rendszer. A táp nem vesz fel annyi kakaót a hálózatból.
Ennyit tudok róla
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|