|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
02-20-2008, 11:34
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by cipu
hát nem szabadság alatt volt :-(, köszi a választ :-)
|
Ha szabin lett volna, most már akkor sem része a szövetségnek, ergo nincs a szövetségben szabis országként, vagyis nem jár a bónusz.
Egy javaslat épp arról szól most, hogy ilyenkor (3 fős szövetség) is járjon-e ez a bónusz, de a javaslatnak inkább ellenzői vannak, mint támogatói.
|
02-20-2008, 11:45
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
én nem tudom ellenezem-e vagy sem mert úgy vagyok vele vitázanak a régiek ök már tudják mi a dörgés :-). ha van úgy is jó ha lesz úgy is jó.:-)
csak azért kérdeztem mert a súgóban ilyen esetekről nem irnak( vagy én nem jól olvastam és mégis van rola szo).:-)
02-20-2008, 12:06
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egy javaslat épp arról szól most, hogy ilyenkor (3 fős szövetség) is járjon-e ez a bónusz, de a javaslatnak inkább ellenzői vannak, mint támogatói.
|
Nem csodálom. mindnekinek van lehetősége 4. tagot keresni legalábbis pont ugyanannyi, mint bárki másnak.
A témához: Szomorúan fedeztem fel, hogy sok ismerős, és sok célpont is volt a repülők között, sajna minden szintről...ez nagyon sok rengeteg ori ment át..elkeserítő.
Szerencsére egyik szövimet sem érintette a dolog
02-20-2008, 12:38
|
Junior Member
|
|
|
|
Nem az a szomorú, hogy ismerősök is vannak a listában, hanem az, hogy még mindig próbálkoznak emberek, pedig most már igen aktív az ellenőrzés, szemben az évekkel ezelőtti állapottal, tehát gyakorlatilag a lebukási esély jóval 90% fölött van.
Elfelejtett országok emlegetését nem tekinteném vitaalapnak, mert világosak a szabályok, és minden főoldal betöltésekor ott a felhívás, hogy kapcsold össze, másrészt aki feledékeny, ne játszon, mert egyszer elfelejti megetetni a népet, és elvándorol a fél országa.
Szép is lenne egy közlekedési balesetnél arra hivatkozni, hogy elfelejtettem, mi az a piros, sokszögletű tábla.
Másik kedvencem a siránkozás, hogy most bosszúból többet nem fizet VIP-et.
A játék maga ingyenes, ő a VIP-el egy plusz szolgáltatást vásárol, amivel kényelmesebben játszhat. Ha nem vesz, akkor neki lesz csak kényelmetlenebb.
Azért szerencsére a játékosok jó része elfér a szabályok keretei között is.
|
02-20-2008, 14:13
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
Szerencsére egyik szövimet sem érintette a dolog
|
Örülj neki! Nekem most csak 1országom van szövetségben, de onnan kivágták a vezért... Azért izgalmas lett volna, ha a nép kapva kap az alkalmon, és szépen bekopog hozzám,ameddig egyedül vagyok...mert a B-ben a 200-on belül kevés ország van, ami nincs szabin, és így elég nagy esély volt rá. De megúsztam eddig
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|