Nah ahogy mondtam idén is képviseltetem magam Tokaj történelmi városának történelmi borospincéiben, ahol történelmet irunk!!! Sajnos azonban 1hét múlva józanodva senki se emléxik rá, így ezeket nem jegyzi le senki az utokórnak
(Így eshetett meg ama baki, hogy még egy könyv vagy tanulmány se szól rólam:d:d)
Bárki aki véletlenül éppen ,netalántán direkt, arra jár nyugodtan megkereshet engem, szivesen látok bárkit a társaságból telószámomat nyugodtan elkérhetitek Tsobitól (nem irom ide ki, mert azért bárki ne lássa aki téved gugliból)
Kedvcsinálónak és nekem induló alaphangnak:
Hiába az öreg Lemmy iszik mint a gödény, bulizik 64évesen és köszöni szépen él és virul
__________________ Az élet olyan mint 1 simson, ha nem megy be kell rúgni
The Following User Says Thank You to Kutyuleee For This Useful Post:
Fellépők:
30Y, Adam Breaks, Akkezdet Phiai, Alvin és a Mókusok, Anima Sound System, Animal Cannibals, Anna and the Barbies, ATFC (Defected Rec.), Atomtorta unplugged, Auróra, Bad Girls, Balkan Fanatik, Barabás Lőrinc Eklektrik, Beardyman (UK), Beatrice, Belga, Belmondo, Besh o Drom, Besorolás Alatt együttes, Brains, Chasing Rainbows, Chicane (UK), Colorstar, Crazy Dayz, Csík zenekar és vendégei, Deák Bill Blues, Band, Depresszió, Dj Senior Hal, Dreadful Peace, Duende, Dystopia, EasyDC, Édeskeserű, Elite Force (UK), Erik Sumo, Erofeich, Electric Band (RU), Europe (SWE), EXIT, Everflow, Fabula Rasa, Fish!, Frenk, Folkfree, FUN10, Hangmás, Hollywood Rose, Honey Beast, Hősök, HS7, IFS, Irie Maffia, Isten Háta Mögött , JackDanimalZ, Jay Lumen, Jeffo's Dream, Jukebox, Jurij, Kincses, Kinkiez, Kiscsillag, Korai Öröm, Kowalsky mega Vega , Láma Dalai, Lifejune, Lingua Loca (DE), Ludmilla, Mainq, Magashegyi Underground, Magna Cum Laude, Malacka és a Tahó, Maszkura és a Tücsökraj, Mátyás Attila, Metallicum, Monastereo, Mystery Gang, Napra, Nevergreen, Nemjuci, N.O.H.A. (DE), Ocho Macho, Odett and the Go Girlz!, Őrtorony, Parov Stelar Live (A), PASO, Péterfy Bori és a Love Band, Petruska András, Pont4, PUF, ReChords, Quimby, Robin, Roy és Ádám, Russkaja (RU/A), Scooter (DE), Sex Action, Sheket, Shortbus Circus, SKAtch, Sonic Temple, (Cult recover), Sub Bass, Monster, Subscribe, Sugababes (UK), Supernem, Tátrai Trend, Technoid Community presents: Teebee (NOR) & Calyx (UK) special 6 decks set, The Hated Tomorrow, The Kolin, The Rasmus (FI), Tirke Honolulu, United, Vad Fruttik, Variola, VOGA VIKI, Zagar
Egyenes derékkal, áll minden viharban BimmBimm (#233333)
„A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása: Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”
„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”