|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

12-05-2007, 22:07
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Ja, és köszönjük az ellenfélnek a gratulációt, amit a játékon belül már korábban megtettek 
|

12-05-2007, 22:54
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Paliking
Na egy kis háttér.
Pontszám szerint a ráállás utáni körben 3 köröseknek kellett volna lennünk, nem tudom miért maradtunk két körösek, de remélem az öreg rókák majd megmagyarázzák  . Két klán közé álltunk be, akik 18k pontra voltak egymástól, úgyhogy arra is kellett figyelnünk, hogy a ráállás után nehogy az alsóra 2 körre kerüljünk. Mások kiszagolták a klántámadást, úgyogy még az utsó bontásnál sereget is kellett elengedni, és a bontás beállításnál még nem tudtuk mennyi sereget kell majd elengedni. Az elengedésnek köszönhetően az egyik csapat hiénát sikerült fogni, a másikat nem.
|
Nem baj, ha ezt nem ertem? Kibontani akkor kell, amikor rajuk alltatok, utana, ugye? Hogy jon ide az elengedes, amikor meg elvileg kinnt sincs a seregetek?
A bontas es az elengedes ket kulon korben van, elvileg. Elengedni nem a hienak miatt kell, hanem azert, hogy ha szembejon a masik klan a raallaskor. Hienak miatt elengedni akkor kell, amikor sikeres klanutes utan a pontlistabol valo kilogast vettek eszre, de ilyenkor ugye mar nincs bontas. Szoval egyaltalan nem ertem, mit mondasz. Ha pedig ket klan 18k pontra van egymastol, nem tudsz ugy a ketto koze allni, hogy az egyik ne legyen 2 korre.  Valamint az elengedes normal esetben nem befolyasolja a pontszamod, ha ugyes vagy, csak lefele...
Bocs, lehet keso van, de nem ertelek... 

12-05-2007, 22:56
|
Member
|
|
|
|
halkan megjegyzem h a tengapi teljesben volt egy 13 órás hiénázás. szóval a rááláskor már volt támadás. mondjuk akkor sem elengedni kellett.
szerintem paliék rájöttek hol hibáztak és majd ellenünk nem fognak 
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

12-06-2007, 10:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
halkan megjegyzem h a tengapi teljesben volt egy 13 órás hiénázás. szóval a rááláskor már volt támadás. mondjuk akkor sem elengedni kellett.
szerintem paliék rájöttek hol hibáztak és majd ellenünk nem fognak 
|
ja így volt 
kicsit fáradt voltam már este mikor leírtam.
|

12-06-2007, 11:26
|
Junior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Mi láttuk ,hogy jönnek Nyilasék. De megfordult a fejünkben, ,hogy kitudjuk védeni az ütést.Mondjuk nem sok kellett hozzá valószinüleg. Bontani akartunk, de hát ők is bontottak . Nem hiszem, hogy szégyenkeznünk kéne.
Vannak jók és vannak jobbak. És vannak akik a szájukat jártatják.
Kritizálni kibicként a legkönnyebb.
|

12-06-2007, 11:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Joshi
Mi láttuk ,hogy jönnek Nyilasék. De megfordult a fejünkben, ,hogy kitudjuk védeni az ütést.Mondjuk nem sok kellett hozzá valószinüleg. Bontani akartunk, de hát ők is bontottak . Nem hiszem, hogy szégyenkeznünk kéne.
|
szerintem sem kellene nektek szégyenkezni.Van aki el se jut A-ig, És sokan vannak akik eljutnak és vagy szk-os lesznek vagy szabiznak.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

12-06-2007, 12:49
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Joshi
|
Hat, ha ram gondolsz... Valoszinu igazad van, igen, csak a szam jartatom, jatszani nem tudok, es soha nem harcoltam egyet sem... (igy probaljon az ember maskor segiteni :P)

12-06-2007, 13:15
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Hat, ha ram gondolsz... Valoszinu igazad van, igen, csak a szam jartatom, jatszani nem tudok, es soha nem harcoltam egyet sem... (igy probaljon az ember maskor segiteni :P)
|
megtanulhattad volna már, hogy nem szabad 

12-06-2007, 13:19
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|

Az megesik nem egyszer, hogy egy esemény kapcsán kialakul némi okoskodás, és egyesek nekiállnak arcoskodni. De arra csak te vegy képes, hogy lelámázod mindkét felet, bebizonyítod, hogy te vagy a király, aztán megsértődsz mert nem tetszik nekik pedig te csak "segíteni akartál"
Ez nagyon LOL   

12-06-2007, 13:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Nagy segítség, amikor valaki a háttér ismerete nélkül közli a vesztes féllel hogy szégyellje magát 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|