Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-10-2006, 08:54
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

háát.. nekem is vannak a játékban ellenfeleim, de az alapban a játékra korlátozódik.. megy a "te vagy hülye csaló.." +a " nem is én, hanem te.." de ezért bármikor megiszom velük egy sört..

szerintem ha ennyire nem bírhjátok egymást akkor vagy ne kommunikáljatok vagy tegyétek azt privátba..
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 06-10-2006, 09:22
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow

Quote:
Originally Posted by wand
szerintem ha ennyire nem bírhjátok egymást akkor vagy ne kommunikáljatok vagy tegyétek azt privátba..
én is erre akartam terelni Halfot meg Sütit, és eldurrant az agyam amikor tegnap előtt lepirosta a lassan másfél hónapos üzenetemet, amiben erre célozgattam...
(igen Süti: ez a felelslegesen pirosolsz - rajtatok kívül senkit nem érdekel ez a majomkodás, az hogy most beleszólok, az azért volt, mert lepirosoztál mikor kifejtettem ezt a véleményemet (nem beszélve arról az idegesítő smileyról amit beletettél... ha magadnak örömszerzésből pirosoztál, azért volt ott a smiley, akkor te se vagy komolyabb Halfnál...) amúgy onnét tudom mit írt, hogy kitette szövifórumra. legalábbis az alapján amit kitett, igazán lezárhattátok volna ezt az egészet, és hogy ez miért a háta mögött van? nem éppen azt írta abban az üzenetben hogy alig fog hódítózni??? amikor zöldben szóltam neki miket írsz afórumra, arra máig nem reagált, máskor már itt rezgetne hogy mi tartott ilyen sokáig!!! MSNről meg azért mentem le, mert elhúztam aludni mikor nem válaszoltál már vagy 5 perce. azért hogy meghallgassam a válaszodat nem fogok éjszakázni. majd reagálsz legközelebb ha fent leszünk együtt...)

Last edited by Senki; 06-10-2006 at 09:27..
Reply With Quote
Old 06-10-2006, 09:35
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Quote:
Originally Posted by wand
háát.. nekem is vannak a játékban ellenfeleim, de az alapban a játékra korlátozódik.. megy a "te vagy hülye csaló.." +a " nem is én, hanem te.." de ezért bármikor megiszom velük egy sört..

Wand: szerintem en se voltam soha ellenseges veled egyik talin se...
Az hogy itt szivom a veredet egy dolog... De Senki es Half egy mas kategoria!

Reply With Quote
Old 06-10-2006, 09:43
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow

Quote:
Originally Posted by Wanax
De Senki es Half egy mas kategoria!
Kedves vagy. Ha Half már nem akar cukkolni téged a fórumon akkor leszek én az akitvel kötekszel?
ezt sürgősen felejtds el! Inkább gyere fel MSNre.
Reply With Quote
Old 06-10-2006, 09:53
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Senki
én is erre akartam terelni Halfot meg Sütit, és eldurrant az agyam amikor tegnap előtt lepirosta a lassan másfél hónapos üzenetemet, amiben erre célozgattam...
(igen Süti: ez a felelslegesen pirosolsz - rajtatok kívül senkit nem érdekel ez a majomkodás, az hogy most beleszólok, az azért volt, mert lepirosoztál mikor kifejtettem ezt a véleményemet (nem beszélve arról az idegesítő smileyról amit beletettél... ha magadnak örömszerzésből pirosoztál, azért volt ott a smiley, akkor te se vagy komolyabb Halfnál...) amúgy onnét tudom mit írt, hogy kitette szövifórumra. legalábbis az alapján amit kitett, igazán lezárhattátok volna ezt az egészet, és hogy ez miért a háta mögött van? nem éppen azt írta abban az üzenetben hogy alig fog hódítózni??? amikor zöldben szóltam neki miket írsz afórumra, arra máig nem reagált, máskor már itt rezgetne hogy mi tartott ilyen sokáig!!! MSNről meg azért mentem le, mert elhúztam aludni mikor nem válaszoltál már vagy 5 perce. azért hogy meghallgassam a válaszodat nem fogok éjszakázni. majd reagálsz legközelebb ha fent leszünk együtt...)

Neked idoerzek zavarod van!
Tegnap pirosoltalak be, es pont azert mert mindig bele okoskodol olyanba amiben nem vagy erintett kozvetve! Be is bizonyitottad rogton hogy ez igy van! Ha senkit nem erdekel hogy mi hogy pirosolunk akkor te mijert okoskodsz bele? Mert te Senki vagy???

Kb az utolso uzeneted utan 1 perccel eltuntel az msn-rol! Kiirja neked is hogy a partnered epp uzenetet ir... de azt mar nem vartad meg, hogy be is fejezze! Ne szepitsd mar itt a dolgokat! Megvartad hogy vissza koszonjek??? Epp massal voltam elfoglalva! De te annyira agyon muvelt vagy hogy csak gyorsan beirtad a velemenyedet es kesz vege! Es te szolsz meg????

Te milyen alapon dontod el hogy en lezarhatok egy egy ugyet vagy sem??? Megkerdezem ujra es ujra, mi a franc kozod van neked a mi dolgainkhoz, hogy allandoan dontesz itelkezel???

Reply With Quote
Old 06-10-2006, 10:03
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Arrow

Quote:
Kedves vagy. Ha Half már nem akar cukkolni téged a fórumon akkor leszek én az akitvel kötekszel?
ezt sürgősen felejtds el! Inkább gyere fel MSNre.
Senki! Javits mar ki hogy en okoskodtam bele mas dolgaba??? Hozzad szoltam? Te beszolszhacc masnak es elvarod hogy arra ne reagaljak?
Aruld mar el hogy mit kepzelsz te magadrol, ki vagy Te?
Mit akarsz MSN? Eddig bele tudtal mindenbe szolni itt is... most meg MSN szeretnel oltogatni???
Tudod mit: nincs idom meghallgatni a valaszodat, "majd reagálsz legközelebb ha fent leszünk együtt"

Reply With Quote
Old 06-10-2006, 10:03
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow

Süti: ne szépítgess: nem írt ki semmit amikor leléptem és vártam rád, és halál álmos voltam. És szerintem nem fair hogy így írsz Halfról mert kb ha nem szólok neki, akkor lehet meg se nézi.

Akkor tegnap pirosoztál le, elnéztem a dátumot... hűha!...

Amúgy először azért szóltam bele, mert ez a vita nem sok embert érdekel, inkább oldottátok volna fel a tiltást zöldre... most azért mert nem tettszett hogy így írsz, miután zöldbe megírta hogy nem sokat fog már foglalkozni a hódítóval. Tudod ez nem tettszik, és gondoltam kiállok kicsit mellé, elvégre ezért a barátom, ha nagy eséllyel nem fog már magáért kiállni itt. És az is mutatja hogy igazam van, hogy régen mindig azonnal ugrott ha meglátott a fórumon, most meg még arra se figyel, ha szólok neki hogy mi van...
Reply With Quote
Old 06-10-2006, 10:08
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow Jó, akkor itt mondom

Half bejelenti hogy kb visszavonul, 2 napra rá megjössz a fórumra és elkezded oltogatni. Ez NAGYON ciki! Ezzel igenis van bajom és megmondom neked, ha nem is tettszik. És ebbe bele is fogok szólni!

Reagálhatnál kultúráltan, ehelyett ugyanazt a majomkodást kezded el mint amit Halfal csináltatok. Azaz én leszek az új kedvenc? Tessék, egy egyenes válasz. ezzel van bajom, ha meg nem ilyen tartalmú volt amit írt neked akkor küld már el zöldbe és megmondom hol nem stimmelt az amit kitett az SZFre... merthogy az alapján nagyon nem fair amit itt csinálsz.
Reply With Quote
Old 06-10-2006, 10:25
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Quote:
Half bejelenti hogy kb visszavonul, 2 napra rá megjössz a fórumra és elkezded oltogatni. Ez NAGYON ciki! Ezzel igenis van bajom és megmondom neked, ha nem is tettszik. És ebbe bele is fogok szólni!

Reagálhatnál kultúráltan, ehelyett ugyanazt a majomkodást kezded el mint amit Halfal csináltatok. Azaz én leszek az új kedvenc? Tessék, egy egyenes válasz. ezzel van bajom, ha meg nem ilyen tartalmú volt amit írt neked akkor küld már el zöldbe és megmondom hol nem stimmelt az amit kitett az SZFre... merthogy az alapján nagyon nem fair amit itt csinálsz.
En at olvastam megeccer azt az uzenetet, de abban semmi olyan ninccs hogy Half vissza vonul... Tegnap is volt forumon!

Ha majomkodasnak tartod amit en csinalok akkor orulok annak hogy megint olyan nagyokos vagy es partner vagy benne! :P Es meg Te biralsz engem?
Arra valaszolj mar legyszives, hogy neked mi a franc kozod van a Half es en koztem zajlo vitahoz??? Mijert okoskodol bele? Mijert dontesz te barmi felett hogy fair vagy nem??? Ertsd mar meg hogy neked ehhez a temahoz semmi kozod!!!! Nem kell itt velemenyt nyilvanitani mas helyett, nem kell donteni se egyikonk helyett sem! Nem kell megvedeni sem... majd jon es reagal! Szoltal neki es ezzel megtettel minden tolled telhetott!

Reply With Quote
Old 06-10-2006, 10:29
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Jó reggelt kívánok!

Szép történet, a megfilmesítés joga az enyém
Reszkess hálivúd!
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules