|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

08-30-2010, 14:31
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ebben az esetben az a kérdés, hogy HÁTRÁNYUK származik-e belőle. Én úgy látom, hogy nem igazán.
|
Nem is mondtam, hogy hátránya származna belőle, csak nekik tényleg felesleges.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

08-30-2010, 14:34
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Nem is mondtam, hogy hátránya származna belőle, csak nekik tényleg felesleges.
|
Arra próbálok kilyukadni -- nem konkrétam Neked célozva, hanem mindenkinek --, hogy attól, hogy valaki nem használná, még nem kell elvetni, hiszen más használná. Ne az legyen tehát az ellenzés oka, hogy "úgyse használnám, ezért aki igen, az se tehesse", hanem az esetleges negatív hatásait keressük meg.
|

08-30-2010, 14:35
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Arra próbálok kilyukadni -- nem konkrétam Neked célozva, hanem mindenkinek --, hogy attól, hogy valaki nem használná, még nem kell elvetni, hiszen más használná. Ne az legyen tehát az ellenzés oka, hogy "úgyse használnám, ezért aki igen, az se tehesse", hanem az esetleges negatív hatásait keressük meg.
|
Persze, és én éppen azok táborát erősítem, aki - értelmes korlátokkal - bevezetné ezt. Ha valaki nem tudja/akarja használni, akkor ne tegye.
|

08-30-2010, 14:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Nekem se volt egyszerű megérteni de a javaslat lényege:
1.
Annak segít klánt találni-aludni-dolgozni stb-stb aki nem akarja megadni a kódját a klántársaknak! Ezzel viszont segíthet a klánján ha beixeli a lehetőséget.
2.
És minden olyan klánnak nyugalmat ad akinek legalább 1 tagja van aki nem adta meg a kódját a főnöknek elérhetetlenség esetére
Aki a kódját megadja mert bízik benne, hogy nem "kalózakcióznak" a többiek nála annak tökmindegy lesz e ilyen vagy sem.Az ezzel járó előnyöket ugyis élvezni fogja
|

08-30-2010, 14:50
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Aki a kódját megadja mert bízik benne, hogy nem "kalózakcióznak" a többiek nála annak tökmindegy lesz e ilyen vagy sem.Az ezzel járó előnyöket ugyis élvezni fogja
|
Ez nem bizalom kérdése. Minden jószándék ellenére is előfordul, hogy történik akció. Azt hitte, hogy kilépett, de mégse, és elküldte a sereget támadni, vagy ment a varázslat.
Esetleg intim levelezést folytat, amit a klántársak lehetőleg ne olvassanak.
Esetleg van olyan országa, ami nem publikus, és nem szeretné, hogy a klántagok tudjanak róla.
Esetleg nem szeretné megkockáztatni, hogy valaki teljesen véletlenül belépve marad az országba teszemazt netkávézóban, suliban, családi összejövetelen, és jön KisPistike, aki egyetlen sor beírásával elintézi, hogy az ország ne létezzen többé.
Esetleg nem akarja megkockáztatni, hogy a másik ember gépén valamilyen billentyűzetfigyelő legyen a tudta nélkül, és az ország ennek essen áldozatául.
Rengeteg-rengeteg ok van, amiért nem célszerű soha senkinek megadni a belépési adataidat.
A bizalom eltörpül a többi tényező mellett.
|

08-30-2010, 14:55
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Nekem se volt egyszerű megérteni de a javaslat lényege:
1.
Annak segít klánt találni-aludni-dolgozni stb-stb aki nem akarja megadni a kódját a klántársaknak! Ezzel viszont segíthet a klánján ha beixeli a lehetőséget.
2.
És minden olyan klánnak nyugalmat ad akinek legalább 1 tagja van aki nem adta meg a kódját a főnöknek elérhetetlenség esetére
|
Éppen ezért nem értem, hogy miért van az, hogy azt mondják, hogy a nagyklánoknak van előnye a javaslat miatt... Éppen hogy ők azok, akik évek óta együtt játszanak, és megbíznak a másikban. Sokkal több segítséget és biztonságot nyújt a nem túl régen együtt játszóknak.
|

08-30-2010, 14:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez nem bizalom kérdése. Minden jószándék ellenére is előfordul, hogy történik akció. Azt hitte, hogy kilépett, de mégse, és elküldte a sereget támadni, vagy ment a varázslat.
Esetleg intim levelezést folytat, amit a klántársak lehetőleg ne olvassanak.
Esetleg van olyan országa, ami nem publikus, és nem szeretné, hogy a klántagok tudjanak róla.
Esetleg nem szeretné megkockáztatni, hogy valaki teljesen véletlenül belépve marad az országba teszemazt netkávézóban, suliban, családi összejövetelen, és jön KisPistike, aki egyetlen sor beírásával elintézi, hogy az ország ne létezzen többé.
Esetleg nem akarja megkockáztatni, hogy a másik ember gépén valamilyen billentyűzetfigyelő legyen a tudta nélkül, és az ország ennek essen áldozatául.
Rengeteg-rengeteg ok van, amiért nem célszerű soha senkinek megadni a belépési adataidat.
A bizalom eltörpül a többi tényező mellett.
|
Ez most OFF kategória? 
De a hsz lényegét tekintve asszem erről szól a javaslat ugye?
És ha igen akkor meg felesleges vita sőt értelmezhetetlen szinte az a kifejezés pld, hogy "értelmes korlátokkal".
A korlátok adottak--->nincs akció másnál.
|

08-30-2010, 14:57
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ez most OFF kategória? 
De a hsz lényegét tekintve asszem erről szól a javaslat ugye?
És ha igen akkor meg felesleges vita sőt értelmezhetetlen szinte az a kifejezés pld, hogy "értelmes korlátokkal".
A korlátok adottak--->nincs akció másnál.
|
Vagy pl az illető letilthat minden lehetőséget egyesével. És természetesen nincs támadó akció.
|

08-30-2010, 14:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Éppen ezért nem értem, hogy miért van az, hogy azt mondják, hogy a nagyklánoknak van előnye a javaslat miatt... Éppen hogy ők azok, akik évek óta együtt játszanak, és megbíznak a másikban. Sokkal több segítséget és biztonságot nyújt a nem túl régen együtt játszóknak.
|
Ezt azok írják akik nem értik a javaslatot.
|

08-30-2010, 14:58
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ezt azok írják akik nem értik a javaslatot.
|
Ó én buta...
Szerinted mégis miért előnyös ez olyanoknak, akik évek óta együtt vannak, be tudnak lépni a másikhoz, és megbínak a másikban, mert semmilyen zűrt nem okoztak egymásnak még sose?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|