|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
01-16-2010, 10:23
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
jééé nem is tudtam hogy a szabi az taktika Bár eddig csak menekülési taktikának láttam hogy használják De akkor Ati a legtaktikusabb
|
Ha elolvasod ezt a témát, a többit nem is kell, akkor képben leszel, hogy miről van szó.
|
01-16-2010, 10:25
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha elolvasod ezt a témát, a többit nem is kell, akkor képben leszel, hogy miről van szó.
|
olvastam... és én képben vagyok
Bár azt még mindig nem értem hogy a házban amúgy sem elférő lakosok miért nem mennek el szabi alatt ? van egy ház ami 4 főre lett tervezve 4 fő elfér benne kényelmesen se nem túl szűken se nem túl nagy nekik pont jó erre jön egy valaki aki azt mondja hogy márpedig ide még beköltözik 150 ember négyzetcentiméterenként 1 ember jajjdejó :P de még a tetőn is ember lenne
a barakkból, templomból, kocsmából bezzeg egyből kirúgják őket
Mindig csak a Nép szív
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Last edited by Dragi; 01-16-2010 at 10:29..
|
The Following 2 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|
01-16-2010, 10:43
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
(off)
Remy ez most is így van, csak jelenleg pontosan 3,5x annyiba kerül... most is hektárhoz mért szorzós rendszer van amiben ez probléma lehet(ne). viszont mivel a 100k pontos határ is él, nem fogod megcsinálni. ezáltal tök mind1 hogy 20,50,vagy 70x számit a nép, mert ezzel az én nyertem taktikával nem érsz semmit mivel 0át viszel bizonyos hektár felett.
Amúgy sztem a logikátlansággal szemben fontosabb más emberek játékélménye. És páran már elmondták hogy nem 1 áthidalhatatlan probléma ez normálban. (ennél pl sokkal nagyobb probléma 4db 9szemesnek lenni 1szöviben.)
Az anarch nem csak a csőcselék gyűjtő helye, és igenis őket ezzel kár éri, amikor te arról beszélsz,hogy ne élezze annyira, az legalább 16% gyengülést jelent annak az országnak vari/toli/hadi téren.
|
Latod Kuty, mar valaszoltal is magadnak, miert nincs igazad. Most nem lehet ezt csinalni a 100ks hatar miatt. A 20xos szorzoval lehetne. (jobb lenne ha kicsit gondolkodnal a butasagok irasa, es a lefele nyilak nyomogatasa helyett...)
Anarch: Es akkor mi van, ha gyengebb? Ugyis folyton szabin van... Tart feljebb meg egy orszagot. Nagy cucc. Normalban ilyet nem lehet, ugye... :P
Last edited by Remedy; 01-16-2010 at 11:09..
|
The Following 2 Users Say Thank You to Remedy For This Useful Post:
|
|
01-16-2010, 10:44
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ahogyan az is, ha szabi alatt lelépnek az emberek.
|
Valoban. Kb olyasmi hasonlat, mint hogy a forma1-ben bevezetnek hogy az elso legtereloknek 3 millivel kisebbnek kell lennie, vagy nem lehet ezentul fekezni. Marhara nem mindegy.
|
|
01-16-2010, 10:51
|
|
Senior Member
|
|
|
|
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
The Following User Says Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|
01-16-2010, 10:56
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
Lehet, Te nem tetszel neki
Remynek abban igaza van, hogy ugyan most még nem, de nemsokára már igenis problémát fog jelenteni a topkör nem egy orinak ezek miatt...
Akkor vagy a topkörszámítást kellene megváltoztatni (húúú, az úgysem lesz), vagy ezt a kis problémát...
Ez a logikátlanság amúgy tényleg érdekes, hogy minden épületből elmegy az el nem férő szabi alatt, kivéve a házból...
Vajon miért van ez így?
|
The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|
01-16-2010, 10:59
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
|
Mert szabi nélkül sem mennek azonnal el, míg az el nem férő seregek igen.
Mert azzal nem tudsz visszaélni, hogy van +1000 embered, míg ha nincs, akkor tönkremegy esetleg az országod.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
01-16-2010, 11:01
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Ez a logikátlanság amúgy tényleg érdekes, hogy minden épületből elmegy az el nem férő szabi alatt, kivéve a házból...
Vajon miért van ez így?
|
Ne kezdjük megint az elejéről... mi a logikus és mi nem...
El lett mondva, hogy az lenne a "logikus", ha szabadság alatt minden úgy maradna, ahogy volt amikor elmentél. A katonák, meg minden megmaradna országodban, még ha el sem férnek, DE ez visszaélésekre adott lehetőséget, ezért kellett ezt a "logikátlanságot" bevezetni, hogy márpedig az egységek menjenek el.
Ne bántsátok nonet, ő egy jó ember...
szerk: Ati megelőzött...
Last edited by Dynosaur; 01-16-2010 at 11:02..
Reason: ...
|
01-16-2010, 11:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mert azzal nem tudsz visszaélni, hogy van +1000 embered, míg ha nincs, akkor tönkremegy esetleg az országod.
|
Hát nem is maradnak meg
Akkor menjen el a fele szabi alatt. Bár ezzel rosszabbul járnának a ház nélküliek, mint a max 100% foglalkoztatottságos verzióval.
01-16-2010, 11:05
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
sztem pedig visszaélés ha valakire ráfokozok elmegyek szabira és bármikor előjöhetek a 3 nap után és betámadhatom pedig lehet hogy tök életképtelen az országom az övé meg teljesen normálisan felépített ország. Az én országom nagyobb mégis ő van 2 lépés előnyben hozzám képest!
|
The Following 3 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|