|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

04-12-2008, 21:59
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
üdvözletem
szeretnék egy olyan dolgot kérdezni, hogy ha 1/A-ban egy öt fős klánbol három tag szabin van, akkor a klán minimális védőértéke 500k lesz, vagy a szabis orik miatt kevesebb? (a két nem szabis tag védőértéke biztossan kevesebb mint 500k)
|
Ha a megtámadott szövetség valamely tagja szabadságon van, akkor az ő védőértékének csak az egyharmada számít bele a teljes védőerőbe.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

04-12-2008, 22:17
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
köszönöm a segítséget
|

04-12-2008, 22:47
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
üdvözletem
szeretnék egy olyan dolgot kérdezni, hogy ha 1/A-ban egy öt fős klánbol három tag szabin van, akkor a klán minimális védőértéke 500k lesz, vagy a szabis orik miatt kevesebb? (a két nem szabis tag védőértéke biztossan kevesebb mint 500k)
|
Ha te ebben a klánban vagy, és nincs felesleges területed, amit elajándékoznál, szerintem lépj ki  ! Ha pedig ez pont felettetek van, akkor hajrá, ihajcsuhaj, támadás! 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

04-15-2008, 21:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Ha a megtámadott szövetség valamely tagja szabadságon van, akkor az ő védőértékének csak az egyharmada számít bele a teljes védőerőbe.
|
ez igaz,de nem erről szólt a kérdés
de ettől még ha a klán össz védőértéke nem éri az 500k-t, akkor is 500k a védelem, mint az üres oriknál is a min. védelem. hiába van 200hekin 40védőd, akkor sem 160lesz a védőértéked, hanem 200...

05-04-2008, 10:01
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
kérdés 1/a
sziasztok!lenne pár kérdésem !?Honnan érdemes fellépni ,2B top 30aljábol(kb1500hekin kezdödik),vagy a tetejéböl max hekivel illetve ha top30aljábol lépek menyire lehet feljebb jutni 1/a-ba(ugyértem könnyü vagy nem?-pénz van  )
-hol érdemes most kiárulni magad (tekit,katonákat 1/a,2/b )
-1/a ba top30 hány hekin kezdödik?
-ha szk vagyok akkor tudnak tölem lopni,illetve támadi?
-ha egyszemélyes klánt alapitok azzal menyire lehet boldugulni?
válaszkat elöre is köszönöm ,bocs ha hülye kérdéseket teszek fel most készülök 1/a-ba életembe elöször 
|

05-04-2008, 11:10
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by nono
sziasztok!lenne pár kérdésem !?Honnan érdemes fellépni ,2B top 30aljábol(kb1500hekin kezdödik),vagy a tetejéböl max hekivel illetve ha top30aljábol lépek menyire lehet feljebb jutni 1/a-ba(ugyértem könnyü vagy nem?-pénz van  )
-hol érdemes most kiárulni magad (tekit,katonákat 1/a,2/b )
-1/a ba top30 hány hekin kezdödik?
-ha szk vagyok akkor tudnak tölem lopni,illetve támadi?
-ha egyszemélyes klánt alapitok azzal menyire lehet boldugulni?
válaszkat elöre is köszönöm ,bocs ha hülye kérdéseket teszek fel most készülök 1/a-ba életembe elöször 
|
Szerintem az 1A alján könnyű haladni, arra már nem emlékszem, hogy B top 30%-ban mennyire könnyű
2. Erre nyilván akkor tudnál válaszolni, ha valaki elküldené az A árait, kérj meg rá valakit. A fórumon ilyet nem lehet közzé tenni.
3. Szk-s ellen nem lehet semmilyen akciót végrehajtani, mivel nincs benne a pontlistábann
4. Szerintem lehet
|

05-04-2008, 21:43
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
2. Erre nyilván akkor tudnál válaszolni, ha valaki elküldené az A árait, kérj meg rá valakit. A fórumon ilyet nem lehet közzé tenni.
|
Egész eddig én is így tudtam. Aztán olvastam Ati hsz-ét.
De csopifórumon még nempróbáltam, nincs fölös orim.
Quote:
Originally Posted by Ati
Ilyem célból, hogy képben legyél az árakkal kapcsolatban, minden további nélkül kiadható, ha valaki kiadja.
A nagyon aktuális infó kiadása tilos, például, hogy MOST ért ki az 1000 aranyért levő íjász, vagy már elfogyott stb. Tehát olyan infók tilosak, amik a jogtalan piaci összejátszást segítik.
Ha csak tudni szeretnéd, hogy érdemes-e az alsó szionten eladni a katonákat, és fent megvenni, vagy érdemesebb-e lent túlképezni, és fent drágábban eladni, ezt az infót nyugodtan meg lehet osztani általánosságban.
|
|

05-04-2008, 23:13
|
Senior Member
|
|
|
|
Általánosságban igen, de konkrétan nem, ez a lényeg.
Mellesleg B-ben is meg A-ban is elég változóak az árak a nagytőkések akciói következményeként.
Az én véleményem az, hogy hacsak nem éheztős orival akarsz lépni, amiben gondot okoz a sereg, mert nem tudod etetni, akkor nem árulj ki. Tekit általában érdemes eladni, de mikor legutóbb B-ben voltam, a tekit olcsóbban tudtam pénzzé tenni, mint A-ban lett volna, szal ez se feltétlen igaz.
Ha fellépéskor klánba lépsz, nem te alapítasz, akkor az éheztetés se akkora gond, mert bár piacra nem jutsz ki 24 körig, de a 3-dik kör után a rakiból már vehetsz ki kaját. Fellépés után alapból szk vagy, itt még csak a fajra kell figyelni a lakiteki miatt, hogy ne menjen el az el nem férő sereg, de nem esznek, és nem is vagy támadható míg klánba nem lépsz vagy nem alapítasz. Mivel kezdő A-s vagy, én mindenképpen a klánbalépést javaslom, mert van egypár nüansza az A-s játéknak amit egymagadban nem könnyű megtanulni.
Én kívánok neked sok sikert, és hogy szeresd meg a legfelső csoportot!

05-05-2008, 15:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
sok sikert innen is!viszont a klánrakiból már az 1. körben is vehetsz ki cuccost csak berakni nem lehet az első 3-ba.
|

05-05-2008, 17:47
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
sok sikert innen is!viszont a klánrakiból már az 1. körben is vehetsz ki cuccost csak berakni nem lehet az első 3-ba.
|
Igaz, hülyeséget beszéltem. 3-dik kör után az etetést automatikusan megoldja a ht, addig kézzel kell kivenni.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|