Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%) 37 41.11%
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%) 53 58.89%
Voters: 90. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-25-2007, 12:03
pea pea is offline
Banned

Activity: 0%
Longevity: 94%

Biztos hülye vagyok, de jól látom, hogy ha valaki nem olvassa a külső fórumot akkor fogalma sincs, hogy kiderült, hogy az elfnek csak 20% bónusza van?

Ugyanez igaz a román és angol játékosokra is? Vagy csak az én figyelmem kerülte el, hogy mindenki figyelmeztetve lett? Vagy aki olvas külső fórumot, az most vígan ütlegeli az elfeket, akik nem olvasnak külső fórumot?

Ati, nem kéne ez ügyben tenni valamit? Vagy már tettél? Akkor bocs, hogy kotnyeleskedem.
pea
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 04-25-2007, 12:05
Steve Steve is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
esetleg nem lehet talán ,hogy csak 1-2 körönként fokozzbe egy nagyobb mennyiségü katit és így müködik minden épülete??? ha valakinek ultra sok pénze van, akkor a 100%barakk is megoldható egy rövid időre...
OFF
Ezek nonszensz orik, még anarhban sincs értelme nemhogy normálban. Anarhban néhány ember csinált ház és tanyafree orikat, de még rövidtávon is életképtelen és túlontúl kockázatos. Szerintem, mert nekem még nem volt ilyen tapasztalatom
ON
Steve`sfield (#324643)
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 12:06
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Originally Posted by pea View Post
Biztos hülye vagyok, de jól látom, hogy ha valaki nem olvassa a külső fórumot akkor fogalma sincs, hogy kiderült, hogy az elfnek csak 20% bónusza van?

Ugyanez igaz a román és angol játékosokra is? Vagy csak az én figyelmem kerülte el, hogy mindenki figyelmeztetve lett? Vagy aki olvas külső fórumot, az most vígan ütlegeli az elfeket, akik nem olvasnak külső fórumot?

Ati, nem kéne ez ügyben tenni valamit? Vagy már tettél? Akkor bocs, hogy kotnyeleskedem.
pea
Ebben Peával egyet értek. Mondjuk én már szóltam be klánforumra, de mivan azokkal amelyik klán nem jár erre?
Steve`sfield (#324643)
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 12:09
pea pea is offline
Banned

Arwyl, és akkor mi van ha 80-90% barakk kellett hozzá? Amint bevertétek egyszer, onnantól, annak az elfnek annyi.
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 12:10
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Reaktor Zoli beírására reagálva, úgy gondolom, hogy sohasem fogja a szavazás végeredménye tükrözni a teljes játékosállomány véleményét. Csak nagyon szűk réteg ír ide és nemegyszer látni, hogy a kezdők máshogy vélekednek, mint azok a profik, akik eljutottak már a csúcsra. Emellett a sok fenti klánból alig szoktak ide írogatni. Ergó ezeknek a szavazásoknak túl sok értelme nincsen.

Azt meg még mindig tartom, hogy ez a módosítás a játék egyensúlyát billentené fel, és csak akkor élenne sztem korrekt, ha az ellentétpár másik tagját is módosítanátok.
Jogos, bár sztem azért lett ez az egész szavazás topic, mert Ati tudja hogy hogy fog dönteni és csak bizott benne hogy ezzel csak a döntését erősitené meg. De sztem ezzel pont a bizonytalanságba taszitottuk mert mind 2 legerősebb érve elég komoly.
1. hogy legyen 30%a játékban, teljesen elfogadható, mert a támadók 1től 1ig 30al számoltak és sok esetben ez a 10%miatt nem fértek volna be és nem támadtak ugyhogy ha valós védelmet nem is adott a program, a játékban igenis 30 volt a védelme...

2. 20%al is bittang erős az elf, nem egy számolásom/unk igazolja vmint tény hogy A-ban lehet csinálni beüthetetlen elfet (1v1 számolások is igazolják),

Reply With Quote
Old 04-25-2007, 12:11
pea pea is offline
Banned

Steve, jelen pillanatban is vannak ilyen orik. Talán nem 100% barakkal, de nagyon tetszetősek és szépek, bárki elfogadná őket, az biztos. :-D
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 12:12
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Franszi;-)

Nem kell egyetérteni. Ebben pont az lenne a lényeg, hogy észérveket támasztunk egymás ellen, és nem azt, hogy:

"Jaj nem tudom beverni, ha tovább lesz erősítve"...

Kéremszépen. Aki ilyet ír, az vagy nincs tisztában a támadások kiszámolásával, vagy eddig is tudott a hibáról, és aljasan kihasználta, másoknak nem szólt.

Továbbra is fenn tartom:
Mivel eddig is mindenki úgy állította össze a seregét, hogy beverje a +30% védőbónuszt, nem értem, miért lenne "indokolatlanul brutális erősítés" ha VALÓBAN 30% lenne. Se az elfeknek, se a támadóiknak nem kéne átépülni, hiszen eddig is mindenki a 30%-ra építkezett.
Ha leviszik (marad) 20%, akkor az azzal fog járni, hogy az elfeknek bontani kell valamit (vagy hekit szerezni) hogy hozzájusson a +10% védelemhez, illetve ha ez nem 'terjed' el az elfek között, akkor a támadók máris bonthatnak pár barakkot, mert tudni fogják, 10%-kal kevesebb ütőponttal is beférnek...

Ha 20% lesz, akkor pont hogy az elfeket támadók csoportja lesz megerősítve, mert pl a lovasokat át lehet majd képezni tolikká... Így nehezebb lesz kitekizni pl egy orkot, viszont azt az elfet, akit eddig is bevert, továbbra is tudja majd ütni.
Akit meg eddig sem tudot beverni (20% védővel sem) azt meg minek piszkálja?

Legyen 30%. Akkor is, ha most az egész hódító összes hadisa rühelleni fog engem.

Az elismerést meg köszönöm szépen Nem is állt szándékomban idétlenül írni. Nem az a megoldás, hogy most az elf-tulajok meg az ork-tulajok elkezdik egymást kanál vízben gyilkolászni...

Szóval elfogultságmentesen(!) ítélem meg nekik a 30%-ot.

Tisztelettel:
Paxs Hungaricum
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 12:14
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Originally Posted by pea View Post
Steve, jelen pillanatban is vannak ilyen orik. Talán nem 100% barakkal, de nagyon tetszetősek és szépek, bárki elfogadná őket, az biztos. :-D
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
2. 20%al is bittang erős az elf, nem egy számolásom/unk igazolja vmint tény hogy A-ban lehet csinálni beüthetetlen elfet (1v1 számolások is igazolják),
De ezek életképtelen orik. Fogod és az orkkal szétgyújtod meg szétvarizod, miközben az elf nem mer kitámadni.

/Ebben a mondatomban semmi okoskodás nincs, más jobb játékosok ezt már felvázolták, csakhogy foganatosítva legyen /
Steve`sfield (#324643)
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 12:15
Kutyuleee's Avatar
Member

Quote:
OFF
Ezek nonszensz orik, még anarhban sincs értelme nemhogy normálban. Anarhban néhány ember csinált ház és tanyafree orikat, de még rövidtávon is életképtelen és túlontúl kockázatos. Szerintem, mert nekem még nem volt ilyen tapasztalatom
ON
ez csak olyan esetre jó, ha tényleg csak egy bunker elf van a közeledben és csak így tudod beütni, életképtelen ori az tény, de rövidtávra megvalósitható és ilyenkor meg is van az értelme... bár inkább 94-95% barakk a csúcs és 4-5%templom, mert kell a vérszomj is... sztem ennél azért olcsobb fedezni
de fanatikusoknak megvalósitható

Reply With Quote
Old 04-25-2007, 12:17
Kutyuleee's Avatar
Member

Quote:
De ezek életképtelen orik. Fogod és az orkkal szétgyújtod meg szétvarizod, miközben az elf nem mer kitámadni.

/Ebben a mondatomban semmi okoskodás nincs, más jobb játékosok ezt már felvázolták, csakhogy foganatosítva legyen /
csak az elfel meg lehet csinálni most is hogy még neccesen de életképes ori, mert annyira még nincs szétélezve,védelmet feltudja tenni ha kell ilyesmi.. max tf, és ezt már csak egy hosszú távon életképtelen ork üti át... és még csak 20%al lett számolva 30%al esélyes hogy nehezebb dolguk lesz

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules