|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
11-06-2015, 20:03
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
huhuhuhúval? 2014-ben szeritem, lehet 2013-ban.. vagy kétszer ha nem rántjátok elő kisklánból az elfet, 3szor is
ki beszél a fokozás teljes megszünéséről.. a több millás fokozás megléte az unfair dolog.. és persze most csak klánütésről beszélünk
|
jahh mikor lehiénáztatok 2 országot? az teljesen más tészta. látod ezzel meg is ütötted a saját hsz-ed, mert beleütöttetek egy kisklánozásba. mi voltunk a támadók ti meg kihasználtátok amit az előbb leírtam
|
11-06-2015, 20:09
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
jahh mikor lehiénáztatok 2 országot? az teljesen más tészta. látod ezzel meg is ütötted a saját hsz-ed, mert beleütöttetek egy kisklánozásba. mi voltunk a támadók ti meg kihasználtátok amit az előbb leírtam
|
nem is ütötetek akkor klánnal, de most nem kell ez ide.. sima ütés volt felméréssel ráállással számolással.. nektek meg kimaradta a távol, mert nem vártátok, hogy olyan távból rátok megy majd valaki..
Semmi köze a kérdéshez..
Tehát témánál maradva, miért is jó a több millió egységes klánnal ráállás és ez miért lesz fair?
11-06-2015, 20:46
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Érdekes írások, de azért szeretném megkérdezni, hogy mennyire kapcsolódik az indító írásomhoz?
"Ennyi a lényeg, jöhet vélemény és más ötletek is. A célunk a játékosok megtartása, újak érkezése, mert úgy látjuk, hogy eléggé döglődő ami most van.'
Szóval, szerintem ezt nem itt kellene, főleg, hogy senkit nem érdekel, amiről beszéltek.
|
11-06-2015, 21:03
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Érdekes írások, de azért szeretném megkérdezni, hogy mennyire kapcsolódik az indító írásomhoz?
"Ennyi a lényeg, jöhet vélemény és más ötletek is. A célunk a játékosok megtartása, újak érkezése, mert úgy látjuk, hogy eléggé döglődő ami most van.'
Szóval, szerintem ezt nem itt kellene, főleg, hogy senkit nem érdekel, amiről beszéltek.
|
Szerintem nagyon kevesen játszanak A-ban>> sokan abbahagyják ott.. így ha valami játszhatóbbá teszi azt, az a játékosok megtartásához vezethet, tehát ennyiben kapcsolódik a témához.. nézd meg most A-t, szerintem sosem volt ennyire kevés játékos még ott.. bár most nem tudom pontosan mennyi, de 1-2 napja 190 alá mentünk, úgy hallottam..
11-06-2015, 22:02
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Szerintem nagyon kevesen játszanak A-ban>> sokan abbahagyják ott.. így ha valami játszhatóbbá teszi azt, az a játékosok megtartásához vezethet, tehát ennyiben kapcsolódik a témához.. nézd meg most A-t, szerintem sosem volt ennyire kevés játékos még ott.. bár most nem tudom pontosan mennyi, de 1-2 napja 190 alá mentünk, úgy hallottam..
|
Nem tudom megnézni még jó ideig, de nem is nagyon érdekel. Én A-ban most már csak átutazó leszek, a legszükségesebb időt fogom ott tölteni és lépek 5-re, akár fél szemért.
Meghagyom A-t a nagyfiúknak, hagy játszanak
|
11-19-2021, 14:10
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Udv,
Remelem nem problema Pool hogy beleronditok a topicodba
En azon gondolkoztam a napokban, hogy ami az alsobb szinteken mar letezik azaz, hogy a nep nekiall lazongani ha eltoltesz x idot egy csoport Top30%-ban, ugy erzem ezt Aban erositeni kene vagy behozni nem tudom mukodik-e most. Hogy a top klanok ne csak a vegtelensegig termeljenek hanem bizony forditsak lefele az orszagokat hozzanak verfrissitest.
Nehez mar feljutni a topba A-ban es kevesen is vagyunk a csoportba.
Egy kis motivacio a regi rokaknak lehet jol jonne.
Tisztelettel Dragi
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
11-24-2021, 10:04
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragi
En azon gondolkoztam a napokban, hogy ami az alsobb szinteken mar letezik azaz, hogy a nep nekiall lazongani ha eltoltesz x idot egy csoport Top30%-ban, ugy erzem ezt Aban erositeni kene vagy behozni nem tudom mukodik-e most. Hogy a top klanok ne csak a vegtelensegig termeljenek hanem bizony forditsak lefele az orszagokat hozzanak verfrissitest.
|
Az A-ból forduláshoz pont emiatt nem szükséges a top30% elérése, hanem csak fix hektároké--amit nem befolyásol az, hogy a top milyen magasságokban van. Akik a minél nagyobb területre hajtanak, azok ilyen szempontból nem befolyásolják a fordulást; és a minél nagyobb terület elérésének lehetőségét ne vegyük el tőlük.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|