Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Egyéb
Register Stats Members List Today's Posts

Egyéb Minden, ami máshova nem fér

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-11-2009, 10:04
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Azért remélem ez a 'kijelentette hogy az az ő saját e-mail címe' stb csak vmi checkboxos kijelentés volt.
Ez hivatalosan ún. "egymástól távol lévő felek közötti szerződésnek" minősül, aminek egy papíron aláírt szerződéshez hasonló jogkövetkezményei vannak. Ha egy szerződés aláírásakor valótlan adatokat adsz meg, és jelented ki, hogy azok valósak, akkor annak ugye nem túl kellemes következményei vannak számodra. Különösen, ha valaki más adatait adod meg sajátként. Nyilván most nem lesznek, hiszen jóhiszeműen feltételezem, hogy csak valamiféle fellángolásról van szó. De gondolom nem örülnél, ha valaki megrendelne pár utánvétes csomagot a címedre, vagy feliratna néhány forgalmasabb hírlevélre, annak ellenére, hogy "csak checkboxos kijelentéseket" tesz ezek érdekében...
Old 03-11-2009, 10:27
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Nyilván most nem lesznek, hiszen jóhiszeműen feltételezem, hogy csak valamiféle fellángolásról van szó.
Ezt mindaddig nem értettem, ameddig tegnap nem beszéltem Tsobival. Már értem, viszont a körülmények, a vitátok és az, hogy az országai egy noname#### valamit fognak kapni (az ötletesebb országnevei is) névként, és ismerve Tsobit (Te is ismered), teljesen várható cselekedet volt tőle. Persze te nem árulsz el semmit. Ez az egész egy vicc, szerinted egy ilyet lehet komolyan gondolni?
Úgy állítottad be, mintha az e-mail címedet egy privát szexpartnerkeresőn használta volna, és legalább melegeket keresne szórakozni. Pedig messze sem erről van szó.
No mindegy! Részemről a téma lezárva. Csak most, hogy a másik oldalt is meghallgattam, így muszáj voltam hozzászólni!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Old 03-11-2009, 10:40
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
az országai egy noname#### valamit fognak kapni (az ötletesebb országnevei is) névként

Nem az összes, csak a rasszista, a Hódító ideológiájával össze nem egyeztethető nevek. Nem hiszem, hogy bárki félreértette volna, és azt gondolná, hogy az összes országának neve meg fog változni. De ez azt hiszem várható volt. Ha más nevet szeretne az országoknak, akkor mást adott volna regisztrációkor, útközben nem módosítunk. Ezek a nevek viszont nem összeegyeztethetőek a Hódító irányelveivel, ahogyan ez a regisztrációs szabályok között is szerepel. Egyáltalán nem eldugva. Ha ennek ellenére trükközik valaki, hogy hogyan lehetne kijátszani a teljesen világos irányelveket, az nyilván így jár. Nem lehet ez meglepetés senkinek, különösen nem lehet ok egy ilyen szintű fellángolásra.

Last edited by Ati; 03-11-2009 at 10:42..
Reply With Quote
Old 03-11-2009, 16:17
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Kérdés: ha én most regelnék egy Vagyar Merő nevő országot, akkor az is átírva lenne?
Old 03-11-2009, 23:27
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 19%
Longevity: 94%

183 olvasatlan üzenet

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
Old 03-11-2009, 23:28
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ez hivatalosan ún. "egymástól távol lévő felek közötti szerződésnek" minősül, . . .
Lehetséges, nem vagyok ügyvéd. Annyit tudok mindössze hogy az én szembemben más a súlya egy tettnek, más az írásnak, megint más a szónak és végül a gondolatnak.
Reply With Quote
Old 03-12-2009, 01:04
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Lehetséges, nem vagyok ügyvéd. Annyit tudok mindössze hogy az én szembemben más a súlya egy tettnek, más az írásnak, megint más a szónak és végül a gondolatnak.
Nem ez az első olyan eset, hogy vki vmilyen módon Ati helyett is Ati lesz... és nem igazán szokta ezt tolerálni, játokon belül is nem 1x volt kitiltás, mert vki kiadta magát adminnak... akár zöldben, akár fórumon...

Ts országnevei meg olyanok voltak amilyenek, igazából nem mondható,hogy nem egyértelmü mire mogondolt alattuk.

Reply With Quote
Old 03-12-2009, 09:44
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Házat nem adhatsz így el, de egy szolgáltatást például megrendelhetsz, ami után behajthatják rajtad a pénzt. Nem kell messzire menni, online játékból is van olyan, ahol előfizetéssel kötelezettséget vállalsz a jövőbeli fizetésre, amit ha nem teljesítesz, akkor a behajtócég fog kopogni az ajtódon.

Úgyhogy nem szabad azért ennyire lazán venni ezt, hogy "csak checkboxos kijelentés".

(Az egyértelműség végett: a Hódítóban NEM vállalsz ilyen fizetési kötelezettséget. )
Old 03-12-2009, 18:57
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Ts országnevei meg olyanok voltak amilyenek, igazából nem mondható,hogy nem egyértelmü mire mogondolt alattuk.
Hát jah, nem azok a típusú nevek mint pl Habakukk, Enyje-benyje, Ingyom-bingyom, stb...

De látom megkerült az elveszett bárányka. Örülök. [/OFF]

Last edited by Princ; 03-12-2009 at 19:01.. Reason: félreértettem először; törölném de hát akkor módosítom
Reply With Quote
Old 03-12-2009, 20:24
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Hát jah, nem azok a típusú nevek mint pl Habakukk, Enyje-benyje, Ingyom-bingyom, stb...

De látom megkerült az elveszett bárányka. Örülök. [/OFF]
Pedig ő éppenséggel zsidó volt
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules