|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

06-28-2007, 12:39
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
[quote=BigPi;105866][quote=Synkel;105848]
Quote:
Originally Posted by BigPi
Engem nem zavar a tekilopás, sőt az egyéb lopás se.
Egyszerűen hihetetlenek gondoltam, hogy valakit ne zavarjon a lopás.
Én biztos vissza akarnám szerezni azt amit elloptak tőlem.
Meglátásom szerint tudatos tolvaj védelem folyik a rendszeren belül, ezért egyetértek a módosítási javaslatoddal.
Találni kellene mégis valami megoldást teki lopások ellen, hogy rövid idő alatt ne lehesen ellehtetleniteni egy országot se, mert hiába pótolom a hiányzó tekercseket két-három körmúlva addigra az emberek nagy része rég elment.
|
Pedig nem a lopás zavar, hanem az, ha úgy lopnak, hogy nem tudok semmit tenni ellene. De ezt már milliószor leírtam, hadd ne ismételgessem már magam. Az ártózás se zavar, legfeljebb agyonverem a varist- illetve megpróbálom, de legalább nem kell tétlenül nézzem, és dühöngjek. Tény, 6 körre a rengető varisra se megyek ki, viszont ő lényegesen kevesebbet tud rengetni abból a távolságból...
|

06-28-2007, 12:58
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
én nem értem igazán, h miért mindenkit csak a tekilopás zavar, pedig a gyújtogatás sokkal nagyobb károkat tud okozni!
megesett velünk is h a hadisaink leütöttek egy tolist, majd a tolis 6-8kör távolról addig égette a hadist(kb 3-4napig) amíg a házai 2/3-át el nem pusztította
azaz nem csak a tekilopásra, hanem minden ártó(és haszonszerző)tolvajakcióra ki kellene terjeszteni, mert másképp nem ér sokat
|

06-28-2007, 13:28
|
Member
|
|
|
|
Ha a hadisok leütnek egy tolist üssék le annyira, hogy ne tudjon már ártani, vagy mészizzék addig, hogy ha továbbmentek ne tudjon szívózni, ugyanez a helyzet a varisokkal is, ha meg nem ezt tették a hadisok, viseljék a következményeket 
Teljesen igaza van a tolisnak, én is gyújtanám a helyében a páciens amíg tudnám, (vigyázva arra, hogy ne kerüljön azért 2 körre) mivel a tolisoknak ez az egyik fegyverük.
Last edited by Reni; 06-28-2007 at 13:32..
|

06-28-2007, 14:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
én nem értem igazán, h miért mindenkit csak a tekilopás zavar, pedig a gyújtogatás sokkal nagyobb károkat tud okozni!
megesett velünk is h a hadisaink leütöttek egy tolist, majd a tolis 6-8kör távolról addig égette a hadist(kb 3-4napig) amíg a házai 2/3-át el nem pusztította
azaz nem csak a tekilopásra, hanem minden ártó(és haszonszerző)tolvajakcióra ki kellene terjeszteni, mert másképp nem ér sokat
|
Talán a tolvajokat azért nem érintik a maluszok úgy mint a varázslókat, mert náluk a távolság a térkapun való közlekedés miatt eltűnik. Logikus, hogy 2 körre ugyanúgy lopkod, mint 8 körre. Úgyanaz a távolság. A távolságra hivatkozva ezért nem tartom jó ötletnek a maluszok bevezetését, mi több számomra nevetséges. Viszont a távolság függvényében a térkapu pl. hamarabb záródhatna. 10 kör - a célpont ori távolsága vagy ilyesmi. Vagy 10 kör - távolság x adott érték. Kerülhetne több készenlétbe a kapu nyitás. Nemtom.
|

06-28-2007, 14:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Brown
Talán a tolvajokat azért nem érintik a maluszok úgy mint a varázslókat, mert náluk a távolság a térkapun való közlekedés miatt eltűnik. Logikus, hogy 2 körre ugyanúgy lopkod, mint 8 körre. Úgyanaz a távolság. A távolságra hivatkozva ezért nem tartom jó ötletnek a maluszok bevezetését, mi több számomra nevetséges. Viszont a távolság függvényében a térkapu pl. hamarabb záródhatna. 10 kör - a célpont ori távolsága vagy ilyesmi. Vagy 10 kör - távolság x adott érték. Kerülhetne több készenlétbe a kapu nyitás. Nemtom.
|
Nem tűnik el a távolság, mert a sikerességet nem a körtávolság, hanem pl. köztük lévő pont és országok száma is befolyásolja...stb.
Ha a tolik buknak le, rendes számban hullanak is, készüli is jobban kopikAzért már ez is malusz nekik szerintem.
Last edited by Reni; 06-28-2007 at 14:31..
|

06-28-2007, 14:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Nem tűnik el a távolság, mert a sikerességet nem a körtávolság, hanem pl. köztük lévő pont és országok száma is befolyásolja...stb.
Ha a tolik buknak le, rendes számban hullanak is, készüli is jobban kopikAzért már ez is malusz nekik szerintem.
|
Tapasztaltam is párszor.  Elég is nekik ennyi malusz, nem kell több. 
|

06-28-2007, 14:58
|
Member
|
|
|
|
egyet értek vele, és támogatom!
Lehetőleg ne jöjjünk már olyan nem jogos érvekkel, hogy a térkapu olyan mint az internet meg hogy abba a világba amit a hodnak képzelek a fejembe nálam nem illik bele a képbe, mégha jogos is lenne...

06-28-2007, 15:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Súgó
Ha sikerült bejutni az ellenfél országába, akkor az eredményességet (mennyi zsákmányt hoznak el stb.) az értékbeli különbség befolyásolja. Minden 100 pont különbség 1%-ot csökkent az eredményességen. (10.000 pont különbség fölött tehát már eredménytelenek lesznek ezek az akciók, hiába jutsz be sikeresen.)
|
Szerintem hülyeség információszerző és ártóakciókra szétszedni a tolvajakciókat. Ha azzal van probléma, hogy a tolvajok túl messziről tudnak ártani, akkor ezt a pontkülönbség/eredménycsökkenés nagyságát kellene módosítani, sokkal egyszerübb volna. Nem pedig összevissza variálni azzal, hogy vajon mennyi legyen a készültségcsökkenés stb.
|

06-28-2007, 15:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
|
Ez természetes, ne csodálkozz ezen a tolis igy tud vissza vágni.
Gyulaword (#79796)
|

06-28-2007, 15:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi
Találni kellene mégis valami megoldást teki lopások ellen, hogy rövid idő alatt ne lehesen ellehtetleniteni egy országot se, mert hiába pótolom a hiányzó tekercseket két-három körmúlva addigra az emberek nagy része rég elment.
|
Teljesen felesleges ezen görcsölni, indult már ennek módosítására több topic is, de sajnos egyik sem került a megfontolás alatt álló javaslatok közé.
Úgy hogy én továbbra is favorizálom a gnómot, aztán aki el akarja lopni a tekimet az dolgozzon meg érte rendesen 
Gyulaword (#79796)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|