Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-28-2007, 12:39
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

[quote=BigPi;105866][quote=Synkel;105848]
Quote:
Originally Posted by BigPi View Post

Engem nem zavar a tekilopás, sőt az egyéb lopás se.

Egyszerűen hihetetlenek gondoltam, hogy valakit ne zavarjon a lopás.

Én biztos vissza akarnám szerezni azt amit elloptak tőlem.

Meglátásom szerint tudatos tolvaj védelem folyik a rendszeren belül, ezért egyetértek a módosítási javaslatoddal.

Találni kellene mégis valami megoldást teki lopások ellen, hogy rövid idő alatt ne lehesen ellehtetleniteni egy országot se, mert hiába pótolom a hiányzó tekercseket két-három körmúlva addigra az emberek nagy része rég elment.
Pedig nem a lopás zavar, hanem az, ha úgy lopnak, hogy nem tudok semmit tenni ellene. De ezt már milliószor leírtam, hadd ne ismételgessem már magam. Az ártózás se zavar, legfeljebb agyonverem a varist- illetve megpróbálom, de legalább nem kell tétlenül nézzem, és dühöngjek. Tény, 6 körre a rengető varisra se megyek ki, viszont ő lényegesen kevesebbet tud rengetni abból a távolságból...
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 06-28-2007, 12:58
-Ede- -Ede- is offline
Member

Longevity: 93%

én nem értem igazán, h miért mindenkit csak a tekilopás zavar, pedig a gyújtogatás sokkal nagyobb károkat tud okozni!
megesett velünk is h a hadisaink leütöttek egy tolist, majd a tolis 6-8kör távolról addig égette a hadist(kb 3-4napig) amíg a házai 2/3-át el nem pusztította
azaz nem csak a tekilopásra, hanem minden ártó(és haszonszerző)tolvajakcióra ki kellene terjeszteni, mert másképp nem ér sokat
Reply With Quote
Old 06-28-2007, 13:28
Reni Reni is offline
Member

Ha a hadisok leütnek egy tolist üssék le annyira, hogy ne tudjon már ártani, vagy mészizzék addig, hogy ha továbbmentek ne tudjon szívózni, ugyanez a helyzet a varisokkal is, ha meg nem ezt tették a hadisok, viseljék a következményeket
Teljesen igaza van a tolisnak, én is gyújtanám a helyében a páciens amíg tudnám, (vigyázva arra, hogy ne kerüljön azért 2 körre) mivel a tolisoknak ez az egyik fegyverük.

Last edited by Reni; 06-28-2007 at 13:32..
Reply With Quote
Old 06-28-2007, 14:11
Brown Brown is offline
Member

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
én nem értem igazán, h miért mindenkit csak a tekilopás zavar, pedig a gyújtogatás sokkal nagyobb károkat tud okozni!
megesett velünk is h a hadisaink leütöttek egy tolist, majd a tolis 6-8kör távolról addig égette a hadist(kb 3-4napig) amíg a házai 2/3-át el nem pusztította
azaz nem csak a tekilopásra, hanem minden ártó(és haszonszerző)tolvajakcióra ki kellene terjeszteni, mert másképp nem ér sokat

Talán a tolvajokat azért nem érintik a maluszok úgy mint a varázslókat, mert náluk a távolság a térkapun való közlekedés miatt eltűnik. Logikus, hogy 2 körre ugyanúgy lopkod, mint 8 körre. Úgyanaz a távolság. A távolságra hivatkozva ezért nem tartom jó ötletnek a maluszok bevezetését, mi több számomra nevetséges. Viszont a távolság függvényében a térkapu pl. hamarabb záródhatna. 10 kör - a célpont ori távolsága vagy ilyesmi. Vagy 10 kör - távolság x adott érték. Kerülhetne több készenlétbe a kapu nyitás. Nemtom.
Reply With Quote
Old 06-28-2007, 14:29
Reni Reni is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Brown View Post
Talán a tolvajokat azért nem érintik a maluszok úgy mint a varázslókat, mert náluk a távolság a térkapun való közlekedés miatt eltűnik. Logikus, hogy 2 körre ugyanúgy lopkod, mint 8 körre. Úgyanaz a távolság. A távolságra hivatkozva ezért nem tartom jó ötletnek a maluszok bevezetését, mi több számomra nevetséges. Viszont a távolság függvényében a térkapu pl. hamarabb záródhatna. 10 kör - a célpont ori távolsága vagy ilyesmi. Vagy 10 kör - távolság x adott érték. Kerülhetne több készenlétbe a kapu nyitás. Nemtom.
Nem tűnik el a távolság, mert a sikerességet nem a körtávolság, hanem pl. köztük lévő pont és országok száma is befolyásolja...stb.
Ha a tolik buknak le, rendes számban hullanak is, készüli is jobban kopikAzért már ez is malusz nekik szerintem.

Last edited by Reni; 06-28-2007 at 14:31..
Reply With Quote
Old 06-28-2007, 14:39
Brown Brown is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Reni View Post
Nem tűnik el a távolság, mert a sikerességet nem a körtávolság, hanem pl. köztük lévő pont és országok száma is befolyásolja...stb.
Ha a tolik buknak le, rendes számban hullanak is, készüli is jobban kopikAzért már ez is malusz nekik szerintem.
Tapasztaltam is párszor. Elég is nekik ennyi malusz, nem kell több.
Reply With Quote
Old 06-28-2007, 14:58
LotR LotR is offline
Member

egyet értek vele, és támogatom!

Lehetőleg ne jöjjünk már olyan nem jogos érvekkel, hogy a térkapu olyan mint az internet meg hogy abba a világba amit a hodnak képzelek a fejembe nálam nem illik bele a képbe, mégha jogos is lenne...
Old 06-28-2007, 15:02
nyolcvan nyolcvan is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Súgó
Ha sikerült bejutni az ellenfél országába, akkor az eredményességet (mennyi zsákmányt hoznak el stb.) az értékbeli különbség befolyásolja. Minden 100 pont különbség 1%-ot csökkent az eredményességen. (10.000 pont különbség fölött tehát már eredménytelenek lesznek ezek az akciók, hiába jutsz be sikeresen.)
Szerintem hülyeség információszerző és ártóakciókra szétszedni a tolvajakciókat. Ha azzal van probléma, hogy a tolvajok túl messziről tudnak ártani, akkor ezt a pontkülönbség/eredménycsökkenés nagyságát kellene módosítani, sokkal egyszerübb volna. Nem pedig összevissza variálni azzal, hogy vajon mennyi legyen a készültségcsökkenés stb.
Reply With Quote
Old 06-28-2007, 15:03
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
Ez természetes, ne csodálkozz ezen a tolis igy tud vissza vágni.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 06-28-2007, 15:06
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by BigPi View Post

Találni kellene mégis valami megoldást teki lopások ellen, hogy rövid idő alatt ne lehesen ellehtetleniteni egy országot se, mert hiába pótolom a hiányzó tekercseket két-három körmúlva addigra az emberek nagy része rég elment.
Teljesen felesleges ezen görcsölni, indult már ennek módosítására több topic is, de sajnos egyik sem került a megfontolás alatt álló javaslatok közé.

Úgy hogy én továbbra is favorizálom a gnómot, aztán aki el akarja lopni a tekimet az dolgozzon meg érte rendesen

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules