Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-19-2006, 17:36
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

és még rosszabbnak tartom -pláne sűrű mezőnyben-, hogyha bárki kimegy támadni, és a közelben lévő bármely klán ha kiszúrja vagy fülest kap, hogy kint a sereg, akkor bármikor oda tud állni egy kitámadott klán mellé..
Sponsored Links
Old 05-19-2006, 19:19
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by wand
és még rosszabbnak tartom -pláne sűrű mezőnyben-, hogyha bárki kimegy támadni, és a közelben lévő bármely klán ha kiszúrja vagy fülest kap, hogy kint a sereg, akkor bármikor oda tud állni egy kitámadott klán mellé..

De prüd lettél Korábban ez nemigen zavart amikor térkapuk tucatjait nyitotta pár 1M pontos ori kisebbekre várva hogy azok kitámadjanak és az infót valaki más hasznosítsa Azt már nem is tudom vajon ugyanazon klán tagja "élt" e ezzel a lehetőséggel.

Tegyük hozzá, hogy a "fülest kap" dolog valóban benne van a konstrukcióban sajnos, ahogyan egyéniben is benne van és volt mindig is.

Mikor zárjuk le a témát?
Jó lenne ha mondanál valami álláspontot Attila, hogy mégis meddig van értelme a további vitáknak. Összefoglalva Wand kivételével mindenki egyetért (ugy tűnt nekem) azzal, hogy változtatni kellene és legtöbben talán Arwyl gondolatsorával értettek egyet.
Old 05-19-2006, 19:30
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by monro
Mikor zárjuk le a témát?
Jó lenne ha mondanál valami álláspontot Attila, hogy mégis meddig van értelme a további vitáknak. Összefoglalva Wand kivételével mindenki egyetért (ugy tűnt nekem) azzal, hogy változtatni kellene és legtöbben talán Arwyl gondolatsorával értettek egyet.
Amikor már nincs új javaslat, akkor 1/A-soknak megy körüzenet, hogy jöjjenek olvasgatni.
Old 05-19-2006, 22:40
Serg Serg is offline
Member

Activity: 2%
Talking

Quote:
Originally Posted by Ati
Amikor már nincs új javaslat, akkor 1/A-soknak megy körüzenet, hogy jöjjenek olvasgatni.
Szerintem Lassan küldheted az üzit Én is Arwyl javaslatával értek egyet,bár a dinamikus klánpontlista jobban tetszene
Old 05-19-2006, 22:59
wand wand is offline
Member

Quote:
De prüd lettél Korábban ez nemigen zavart amikor térkapuk tucatjait nyitotta pár 1M pontos ori kisebbekre várva hogy azok kitámadjanak és az infót valaki más hasznosítsa Azt már nem is tudom vajon ugyanazon klán tagja "élt" e ezzel a lehetőséggel.

és a történet kerekségéhez azért tegyük hozzá, hogy előtte amikor még kisebbek voltunk, ha egy 1M pontos klán kiment támadni, az egyik klánotokra, akkor rögtön nyílt egy másikból rá egy kapu, majd oda ugrott 1 v. 2 (jelen esetben 3. 4.) klán, és miközben annak kint volt a serge szépen betámadta..

régi "szép" idők...
akkor is meglehett tenni, hogy egy kitámadott klánra ráállj.. tán nem kéne visszahozni

Last edited by wand; 05-19-2006 at 23:09..
Old 05-19-2006, 23:32
wand wand is offline
Member

Quote:

öö ez így nem teljesen igaz, nem a változatatás ellen vagyok, hanem az ellen,hogy rosszabra változtassunk.

jut eeszembe, beár tegnap személyesen sok mindenben nem értettünk 1et, de pl a torny bónusz klánvédőértékből való kivételével igen..

ha már kör levél, meg ilyenek, Ati figyelmedbe ajánlom, hogy mind monro(ék), mind szerinrünk ki kéne venni, lévén emiatt kell irreálisan nagy sereget elküldeni egy kláncsatába.. és emiatt kell a támadó klánnak támadás után elugrani mert nem maradhat szinte védelme..

Last edited by wand; 05-19-2006 at 23:36..
Old 05-20-2006, 09:31
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Kicsit ossze kellene szedni, hogy mirol is van szo, mert eleg sok szal fut most parhuzamosan, van 276 post, es eleg nehez kihamozni ki mit szeretne.

Vallalkozik ra vki, hogy leirja a lenyeget?

Ilyesmire gondoltam:

1. javaslat: dinamikus lista
2. javaslat: klanfrissito gomb - megbeszeles alatt
3. javaslat: 10 seces klanrendezes kor vegen

stb...

Es akkor oda lehetne irni hogy melyik miert kinek nem tetszik, es Ati is odairna, hogy

1 - nem lesz technikai okok miatt
2 - lehet hogy lesz, de nem most

stb, stb.....

Csak hogy akik most kezdik olvasni ne kelljen mar 300 postot vegigolvasniuk, amik nem is mindig megfelelo hangnemuek, es nagyon sok off van benne....

Monro, wand? Ati?
Old 05-20-2006, 09:46
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy
Kicsit ossze kellene szedni, hogy mirol is van szo, mert eleg sok szal fut most parhuzamosan, van 276 post, es eleg nehez kihamozni ki mit szeretne.

Vallalkozik ra vki, hogy leirja a lenyeget?

Ilyesmire gondoltam:

1. javaslat: dinamikus lista
Atis egyszer már leírta, hogy a dinamikus techniakilag nem megoldható klánpontlistánál... tehát ez kilőve...
És születnek emberek.
Old 05-20-2006, 10:45
Serg Serg is offline
Member

Activity: 2%

Sziasztok!Mi lenne ha 2x frissülne körönként?és akkor adott volna még egy esély hogy a megtámadott ráálljon az agresszorra!Mert aki a 10mp-t favorizálja az még életében nem támadott az tuti,az annyira se elég hol felkeltsem a többieket nem hogy esetleg még lovat is vegyek(
Old 05-20-2006, 10:49
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Serg
Sziasztok!Mi lenne ha 2x frissülne körönként?és akkor adott volna még egy esély hogy a megtámadott ráálljon az agresszorra!Mert aki a 10mp-t favorizálja az még életében nem támadott az tuti,az annyira se elég hol felkeltsem a többieket nem hogy esetleg még lovat is vegyek(
A többiek felkeltése ilyen esetben az ezt megelőző egy teljes óra alatt célszerű, amikor látod, hogy 2 körre került az ellenfél. Eddig se akkor keltetted a többieket, amikor láttad, hogy mennek ellened, és 2 mp múlva már késő lesz támadni. Ha igen, akkor most lazán lesz időd mellette még lovat is venni az 5x annyi idő alatt.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules