|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Tekercs lopás hatékonyságán szükséges változtatni, vagy jó így ahogy van?
|
Ne változzon semmi, jó így ahogy van.
|

|
42 |
49.41% |
A tekercslopás hatékonyságát jelentősen csökkenteni kell.
|

|
20 |
23.53% |
A tekercslopás hatékonyságát kis mértékben csökkenteni kell.
|

|
11 |
12.94% |
A hatékonyság csökknése már az első tolvajnál érezhető legyen.
|

|
7 |
8.24% |
A második tolvaj vigyen csak lényegesen kevesebbet.
|

|
6 |
7.06% |
A harmadik tolvajnál legyen érezhető csak, hogy életbe lép egy autómatikus védelem.
|

|
7 |
8.24% |

04-23-2006, 12:38
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
számolgattam 1 keveset... 5500 tekiből hozzávetőlegesen 3500 marad (ez 25%-ot jelent). de ez nem pontos, mivel 5136-nak pl (csak írtam 1 számot) fejben számoltam a 3,1%-át... de a tévedés +-200.
|

04-23-2006, 14:31
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
akkor tehát:
a tekilopás hatékonysága (az adott tudomány %-a)/20
ez mindekinek tetszk? 
|
Igen, nekem tetszik 
|

04-23-2006, 14:35
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
akkor tehát:
a tekilopás hatékonysága (az adott tudomány %-a)/20
ez mindekinek tetszk?:)
|
hm, első hallásra nem rossz.. majd még alszom rá egyet:)
|

04-23-2006, 15:27
|
Member
|
|
|
|
lehet, hogy ez mar tul keves. 
a legjobb az lenne, ha csopifuggo lenne, de az mar komplikalt... vannak olyan csopik, ahol tele van felelffel a hely,es vannak olyanok, hogy viszonylag keves van beloluk.  ott meg nem all fenn annak a veszelye, hogy 2-3 tolis szivat... az is igaz, hogy igy eleg lesz annyi toli, amivel eppen csak, hogy bejutsz az hadihoz, es tobb ij/elit mehet a vedelembe.
mindenkeppen kivancsi vagyok, hogy lesz-e ilyen jellegu valtoztatas, es arra is, hogy milyen iranyban fogja ez a jatekot majd befolyasolni.
|

04-23-2006, 15:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Sztem attól függ részben, hogy egy csoportban mennyi a tolis, hogy mennyi a célpont. Ilyen jellegű módosítással sztem körülbelül kiegyenlitődnének kivéve, persze 1/A-t. Lentebb lehet, hogy kevesebb lesz, fent pedig több.
|

04-23-2006, 16:01
|
Junior Member
|
|
|
|
személy szerint én is támogatom, hogy vhogy csökkenjen a tekilopás hatákonysága, egész jó ötletek voltak eddig: automatikus védelem, hatékonyság változtatása. Én még bedobnék még egy javaslatot: mi lenne, ha a zsákmány mennyisége függne a két ország toli erejének (tolvajok száma módosítva a faji sajátosságokkal és a varázslatokkal, morállal) arányától? Pl. 5-szörös, vagy tizszeres érték esetén maradna ugyanennyi az arány, de ha csupán egy egységgel nagyobb a támadó ereje, akkor a zsákmány csak a mostani 5-e, 10-e lenne, köztük lineáris átmenet. (számok persze változhatnak). Ez a rendszer díjazná, ha vki felépített vmekkora tolvajvédelmet, de mégse tolis (tehát be bírják lopni), azzal szemben, aki abszolut nem tart tolikat (hanem pl varizik mint az őrült  ); mert a jelenlegi rendzserben, ha jól értem mindkettőtől ugyanannyit hoz el a toli.
|

04-23-2006, 16:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by szinisa
személy szerint én is támogatom, hogy vhogy csökkenjen a tekilopás hatákonysága, egész jó ötletek voltak eddig: automatikus védelem, hatékonyság változtatása. Én még bedobnék még egy javaslatot: mi lenne, ha a zsákmány mennyisége függne a két ország toli erejének (tolvajok száma módosítva a faji sajátosságokkal és a varázslatokkal, morállal) arányától? Pl. 5-szörös, vagy tizszeres érték esetén maradna ugyanennyi az arány, de ha csupán egy egységgel nagyobb a támadó ereje, akkor a zsákmány csak a mostani 5-e, 10-e lenne, köztük lineáris átmenet. (számok persze változhatnak). Ez a rendszer díjazná, ha vki felépített vmekkora tolvajvédelmet, de mégse tolis (tehát be bírják lopni), azzal szemben, aki abszolut nem tart tolikat (hanem pl varizik mint az őrült  ); mert a jelenlegi rendzserben, ha jól értem mindkettőtől ugyanannyit hoz el a toli.
|
a hódító egyetlen támadási formája se veszi figyelembe a zsákmánynál a túlerőt. ez ilyen mindent vagy semmit tipusú játék, és sztem rendben is van ez így. a legtöbb helyen nem nézik ki mennyire nyert meg valamit, csak a végkimenetel a fontos.
|

04-23-2006, 16:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
a hódító egyetlen támadási formája se veszi figyelembe a zsákmánynál a túlerőt. ez ilyen mindent vagy semmit tipusú játék, és sztem rendben is van ez így. a legtöbb helyen nem nézik ki mennyire nyert meg valamit, csak a végkimenetel a fontos.
|
Összesen kettő olyan dolog létezik, ahol ez számít, a sereges támadásnál és a védekezésnél, de ott se túlságosan (leginkább csak az, ha dupla akkora a támadó, vagy a védő erő mint a másik orinak).
És születnek emberek.
|

04-23-2006, 16:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
lehet, hogy ez mar tul keves. 
a legjobb az lenne, ha csopifuggo lenne, de az mar komplikalt... vannak olyan csopik, ahol tele van felelffel a hely,es vannak olyanok, hogy viszonylag keves van beloluk.  ott meg nem all fenn annak a veszelye, hogy 2-3 tolis szivat... az is igaz, hogy igy eleg lesz annyi toli, amivel eppen csak, hogy bejutsz az hadihoz, es tobb ij/elit mehet a vedelembe.
mindenkeppen kivancsi vagyok, hogy lesz-e ilyen jellegu valtoztatas, es arra is, hogy milyen iranyban fogja ez a jatekot majd befolyasolni.
|
Miért lenne túl kevés?
Mutass még 1 akciót, amiből lehetőséged van 10 kör alatt ennyi kárt okozni...
Amúgy készül az orkod? 
És születnek emberek.
Last edited by aúú; 04-23-2006 at 18:55..
|

04-23-2006, 16:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Összesen kettő olyan dolog létezik, ahol ez számít, a sereges támadásnál és a védekezésnél, de ott se túlságosan (leginkább csak az, ha dupla akkora a támadó, vagy a védő erő mint a másik orinak).
|
a zsákmányt nem befolyásolja, csak a veszteséget 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|