|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-23-2007, 18:39
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
továbbra sem tudom miről beszélsz de szerintem már Te sem  A földvesztéses variációra írtam, hogy nem jó mert mi van ha lépni nem tudsz a földed meg kopik és minimum alá kerülsz... a szabi miért is segít ezen? 
|
kopjon  aki 4k kört eltöltött ott, az már tudja fedezni a kopást 
|

11-23-2007, 20:04
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
kopjon  aki 4k kört eltöltött ott, az már tudja fedezni a kopást 
|
Nem fog kopni nem tudsz olvasni? 
Ez már fájt Tőled is Sirenár...persze még mindig tudom, hogy miért csinálod  Tehát aki eltöltött 4k kört az már tud felfedezni ha 1. akkor is? Tud ütni ha 20 körre mindenki akkor is? Jó tőled tanulni adsz különórákat is?  Inkább gyere vissza szabiról és játsz nem kell itt unatkoznod esténként 
|

11-23-2007, 20:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
Nem fog kopni nem tudsz olvasni? 
Ez már fájt Tőled is Sirenár...persze még mindig tudom, hogy miért csinálod  Tehát aki eltöltött 4k kört az már tud felfedezni ha 1. akkor is? Tud ütni ha 20 körre mindenki akkor is? Jó tőled tanulni adsz különórákat is?  Inkább gyere vissza szabiról és játsz nem kell itt unatkoznod esténként 
|
tudom hogy nem fog kopni, egy egyszerű eszmefuttatás volt 
ha tudod a nevem, úgy illik, Te is bemutatkozol 
|

11-23-2007, 20:12
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Örülök a szétoffolásnak, ezek szerint a téma nem ér meg annyit, hogy ezzel foglalkozzunk, és ne egymás szapulásával? Úgy tűnik, hogy erre a sokszáz másik téma nem elég...
|

11-23-2007, 20:26
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Örülök a szétoffolásnak, ezek szerint a téma nem ér meg annyit, hogy ezzel foglalkozzunk, és ne egymás szapulásával? Úgy tűnik, hogy erre a sokszáz másik téma nem elég...
|
Ha már egyszer bekerül(t)  Újat itt már nem lehet mondani minden érv és ellenérv elhangzott. Úgy is azok nyernek akik irigykedve nézték a nagy termelőket, leszedni nem tudták ezért veled szedetik most le  Akkor hajrá kapjuk le mindet 
|

11-23-2007, 20:32
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Azért ne legyen már annyira egyszerű a dolog, hogy idejön egy határvédő és addig vergődik, míg megy az egésza levesbe...
Nekem tetszett volna a föld kopása is, de ha nem, hát nem, ezt is túlélem 
Akkor viszont 4-6k topkör közt a termelés 0-ra redukálása, fokozott rombolás a nép által, esetleg el tudok képzelni a termeléssel párhuzamosan egy katmorálesést is 0-ig. Aki beér 100k pontra az ilyen orikhoz verhesse is be akkor is ha nincs sereg a piacon amivel odafedezhetne.
Némi meghirdetés (automata üzenet) után szerintem ennek egyből életbe kellene lépni, nem úgy, hogy a most 10k topkörrel rendelkezők még 4k körig vígan élhessék világukat. Szerintem nincs olyan csoport főleg 5. szinten ahonnan 10k körös termelés nem elegendő a továbblépéshez 
Minimum föld kell
Meg JKSZ bejelentő is földleadásra kihegyezve.
Remélem nem tűnök túl radikálisnak
Betelguze érvelésére pedig annyit mondanék, hogy akik elérhetetlen helyen vannak most azok nem szabiznak, mert már régebb óta be van vezetve a föld fogyása szabi alatt. Szal valahogy nem áll meg az érvelés miszerint nem tudtak a minimum földről szabi miatt. Ha meg nem elérhetetlen helyen vannak, és bármi oknál fogva szabira kényszerültek akkor feltételezhetően vissza is tudják szerezni az esetlegesen elkopó földjüket a minimum hekiig.
Meg azt se nem hiszem, hogy akik jelen pillanatban 100k-s sorszámmal kis kék nélkül az 5. szintek topjában termelgetnek azért gyűjtögetnének évek óta hogy fentebb nehogy ne legyen mit a tejbe aprítsanak.

11-24-2007, 15:12
|
Senior Member
|
|
|
|
Jobban belegondolva a katmorálnak nem lenne jó ha lemenne 0-ra. Feleslegessé tenné a jksz bejelentőt, mert 0 katmorálos orit macerás lenne kirakni amiért 4x5 sereg beveri. Úgyhogy tökéletes kibúvó lenne a földleadás vádja alól, legfeljebb a minimum föld okozhat problémát, ami azért nem fog, mert ezeknek az oriknak 90%-a az életbe nem is akart fellépni az adott szintről.

11-24-2007, 17:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Jobban belegondolva a katmorálnak nem lenne jó ha lemenne 0-ra. Feleslegessé tenné a jksz bejelentőt, mert 0 katmorálos orit macerás lenne kirakni amiért 4x5 sereg beveri. Úgyhogy tökéletes kibúvó lenne a földleadás vádja alól, legfeljebb a minimum föld okozhat problémát, ami azért nem fog, mert ezeknek az oriknak 90%-a az életbe nem is akart fellépni az adott szintről.
|
Ha nem lép fel akkor hogy forgatja a többi oriját?
Ha tényleg nem lép fel, akkor végképp semmi értelme a minimum földnek, mert lent meg semmi értelme.
Gyulaword (#79796)
|

11-24-2007, 18:53
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Ha nem lép fel akkor hogy forgatja a többi oriját?
Ha tényleg nem lép fel, akkor végképp semmi értelme a minimum földnek, mert lent meg semmi értelme.
|
A maradék 10% miatt 
A kék szémosok miatt, akik nyilván lépni fognak, és ha elég nagy az a bizonyos kék, akkor messze a 600 heki felett kell lépniük. Vigyék ki a földet a csoportból, ne ismiknek adják át miután nekik már nem kell.

11-24-2007, 19:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
A maradék 10% miatt 
A kék szémosok miatt, akik nyilván lépni fognak, és ha elég nagy az a bizonyos kék, akkor messze a 600 heki felett kell lépniük. Vigyék ki a földet a csoportból, ne ismiknek adják át miután nekik már nem kell.
|
A kék kettesek marha sokan vannak, a hármasok már jóval kevesebben, sztem 5-ösig nem igen kell felmenni a lépő heki főlé, legalább is azokban a csopikban ahol én járok. 5-ös felett meg azért nincs olyan sok ország.
Gyulaword (#79796)
Last edited by Gyula; 11-24-2007 at 19:46..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|