|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-04-2007, 15:27
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Én már körbekiabáltam MSN-t, meg az anarch 5. 4. 3. szintjét legalább 8-szor. Hozzá is szóltam a témához elég sokat. Többet úgy érzem ezért a topicért nem tudok tenni. Ha ennyire kevés embert érdekel, akko r vezesd be a változtatásokat, amikről úgy gondolod, hogy a játék előnyét szolgálják. Csak ne vedd ki a vérdíj modult. Mert ahhoz viszont elég sok mindenkit érdekel.
|

09-04-2007, 15:30
|
Administrator
|
|
Activity: 26%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Én már körbekiabáltam MSN-t, meg az anarch 5. 4. 3. szintjét legalább 8-szor. Hozzá is szóltam a témához elég sokat. Többet úgy érzem ezért a topicért nem tudok tenni. Ha ennyire kevés embert érdekel, akko r vezesd be a változtatásokat, amikről úgy gondolod, hogy a játék előnyét szolgálják. Csak ne vedd ki a vérdíj modult. Mert ahhoz viszont elég sok mindenkit érdekel.
|
Közel 30ezer darab üzenet ki lett küldve játékon belül is, szóval azt hiszem, hogy senki nem mondhatja, hogy nem tud róla... 
|

09-05-2007, 12:06
|
Administrator
|
|
|
|
Senki többet? Akkor zárásra kerül a téma, és a további vélemények már nem lesznek figyelembevéve, bármik legyenek is azok. Közel fél év volt, hogy mindenki kifejthesse a véleményét.
Tudom, hogy megint nevetséges a határidő, hogy így fél év után végre le szeretném a témát zárni  , de le lesz zárva, úgyhogy ha bárkinek van a témával kapcsolatos véleménye, akkor a következő pár órában írja meg, utána már felesleges. 
|

09-13-2007, 10:00
|
Administrator
|
|
|
|
No akkor hogy senki ne a félhomályban legyen...
Az 5. szintű vérdíjas országok megmaradnak, a fentebbi szinteken levőkről a vérdíj törlésre fog kerülni. Vérdíjat csak az 5. szinten lehet majd szerezni, fent csak a megtartására kell törekedni. Vérdíjas ország is elmehet szabadgásra, de amikor visszajön, akkor a morálja 50% maximumú lesz (ezt igazából nem érzem hatalmas nehezítésnek). 2. szintről vérdíjasként fordulva kapja a vérdíj mellé a plusz számot.
Fejvadász státuszt bármikor össze lehet szedni, de csak akkor lesz fordulás után a plusz szám, ha már az 5. szintről is ezzel a jelöléssel lépett fel az ország.
A vérdíj összege egy picit emelkedett, de nem annyit, amennyi az eredeti javaslatban szerepelt, illetve ami az első (játékba nem került) megvalósítás volt.
Ez lesz egyelőre a végleges változás.
Bekerülési idő: amikor a többi mostani változtatás. Konkrét időpont nincs.
|

09-13-2007, 10:45
|
Guest
|
|
|
|
Ez eddig tetszetős, de ha falaki modnjuk a 3. szinten szedi a fejvadászt, és úgy fordul, az az 5. szinten ugye zöld számot nem kap. Ez világos.
De akkor 'alap' országként indul az 5. szinten, avagy fejvadászként, csak szám nélkül?
|

09-13-2007, 10:46
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Ez eddig tetszetős, de ha falaki modnjuk a 3. szinten szedi a fejvadászt, és úgy fordul, az az 5. szinten ugye zöld számot nem kap. Ez világos.
De akkor 'alap' országként indul az 5. szinten, avagy fejvadászként, csak szám nélkül?
|
Igen, ilyenkor megmarad a titulusa, csak nem lesz plusz száma. Innen továbblépve a következő körben már meglehet neki, ha végig megtartja.
|

09-13-2007, 11:03
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Igen, ilyenkor megmarad a titulusa, csak nem lesz plusz száma. Innen továbblépve a következő körben már meglehet neki, ha végig megtartja.
|
Köszi, már minden világos 
Jó lesz 
|

09-13-2007, 13:00
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Rendben  Teljesen egyetértek a vérdijmodositással  )
|

09-13-2007, 21:38
|
Member
|
|
|
|
kár, hogy nincs időm már az anarchiára... ez a vérdíj dolog kezd izgi lenni
mi ez a fejvadász dolog? mer ha lesz időm megin anarchiára, akkor azért érdekel 
|

09-13-2007, 21:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
kár, hogy nincs időm már az anarchiára... ez a vérdíj dolog kezd izgi lenni
mi ez a fejvadász dolog? mer ha lesz időm megin anarchiára, akkor azért érdekel 
|
Dave  ) Olvass vissza mert igensok dolog van amit nemigazán tudnék összegezni  )
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|