|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

10-12-2007, 19:29
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
izééé.. egy drága kis unokahúg által a billentyűzetről leerőszakolt "Ü" betű esetén mi a teendő? 
mert a kiscsaj olyan pöpecül letörte, hogy lövésem sincs mit csináljak.. 
lehet kapni külön egy darab Ü betüt, vagy ilyenkor full bill csere van a laptopnál, vagy nyüff?
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

10-12-2007, 20:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
izééé.. egy drága kis unokahúg által a billentyűzetről leerőszakolt "Ü" betű esetén mi a teendő? 
lehet kapni külön egy darab Ü betüt, vagy ilyenkor full bill csere van a laptopnál, vagy nyüff?
|
Deni  Nyisd meg a gúgglit és írd be azt hogy laptop bontó. Biztos hogy lesz ü betüjük és megkockáztatom azt is hogy imgyen oda adják ha esetleg elmész érte  ))
Gyulaword (#79796)
|

10-12-2007, 20:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Pontosan hol és mi tört el?
Esetleg egy közeli fénykép, a gomb aljáról és arról a műanyag elemről, amibe belepattan??

10-13-2007, 00:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Pontosan hol és mi tört el?
Esetleg egy közeli fénykép, a gomb aljáról és arról a műanyag elemről, amibe belepattan??
|
Miután azt mondtad, hogy "amibe bepattan" és láttam a makrofelvételt a billentyűről és a helyéről.. jelentem alásan, hogy visszapattintottam.. amúgy azt hittem, hogy letörött ezért nem is erőltettem a dolgot.. de nem 
szóval közvetve ugyan, de thx a lot Csokibácsi 
nekem meg lehet, hogy tényleg ideje lenne szemüveget csináltatnom..
és Neked is köszi Gyula 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

10-13-2007, 06:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Miután azt mondtad, hogy "amibe bepattan" és láttam a makrofelvételt a billentyűről és a helyéről.. jelentem alásan, hogy visszapattintottam.. amúgy azt hittem, hogy letörött ezért nem is erőltettem a dolgot.. de nem 
szóval közvetve ugyan, de thx a lot Csokibácsi 
nekem meg lehet, hogy tényleg ideje lenne szemüveget csináltatnom..
és Neked is köszi Gyula 
|
Hehe, nincs mit 
Ezért kérdeztem rá, milyen állapotban van, mert legtöbbször csak leugranak a helyükről. Ha törik valami pöcök, vagy szétugrik a gomb alatt lévő műanyag, akkor sincs veszve semmi. Gyakran vissza lehet pattintani még olyankor is.
De ahhoz meg látnom kell :P

10-27-2007, 12:04
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Sálálá...
Tudja-e valaki, hogy hogy lehet feléleszteni egy laptopot, ami indításkor "Invalid HIBERNATION partition/file...RUN HDPREPEZ..." hibaüzenetet ad? Alatta villog a kérdés, hogy "Do you want to (B)oot or (P)ower down ?", de itt már igazából semmire se reagál.
Ez egy tegnap telepített XP lenne, telepítés után le lett csukva a teteje, és ma reggel derült ki, hogy a cmos eleme az kb halott, valószínüleg ez okozta a bibit.
XP recovery cd-re nem reagál, de mégcsak floppy-ra se, mindenáron ezt a hibernált állapotot akarja visszatölteni, ami nem fog menni.  Már próbáltam a winyót Not Installed-re tenni biosban, az se segített.
Neten az "Auto-save-to-file" bios beállítás kikapcsolását javasolják a power management részben, de nekem olyanom nincs. Minden "Suspend" dolgot kikapcsoltam, ami ránézésre picit is kapcsolatos lehet a hibernációval, de továbbra se indul.
A bios egy "AMIBIOS HIFLEX 1.30", ide be tudok jutni, de semmi más.
Az is segítene, ha innen egy low-level formatot tudnék csinálni (eleve akartam volna ilyet, de nem találtam rá lehetőséget). Vagyis csak remélem, hogy segítene.
Tippek, ötletek?
|

10-27-2007, 12:39
|
Administrator
|
|
|
|
Hmm, kiszedtem a winyót, így is ugyanaz az üzenet... Akkor nem a winyón tárolja ezt... Wááááááááááááá
|

10-27-2007, 12:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm, kiszedtem a winyót, így is ugyanaz az üzenet... Akkor nem a winyón tárolja ezt... Wááááááááááááá
|
te kiszedted a winyot a laptopból? 
gondolom ujratelepítést már próbáltad.. h cdről bootoljon pl...
korábbi időpontra álítást itt nem lehet gondolom... háát passz... vki szervízes, hun vtok? 

10-27-2007, 13:02
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
te kiszedted a winyot a laptopból? 
gondolom ujratelepítést már próbáltad.. h cdről bootoljon pl...
korábbi időpontra álítást itt nem lehet gondolom... háát passz... vki szervízes, hun vtok? 
|
nem tudok újtatelepíteni, mert nem bootol a cd-ről. se floppy-ról. pedig azok vannak megadva első boot egységeknek, de még hozzájuk se nyúl.
amúgy miért ne szedtem volna ki? gari az már rég nem él...  ennél rosszabb pedig jelen pillanatban nem nagyon lehet... 
|

10-27-2007, 13:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
amúgy miért ne szedtem volna ki? gari az már rég nem él...  ennél rosszabb pedig jelen pillanatban nem nagyon lehet... 
|
hehe hát igaz   
bátor vagy én akkor se merném....
csokibácsiék írhatnának vmi okosat v a többiek..
|
|
Posting Rules
|