Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-10-2006, 09:54
Alba Alba is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Azert nem ilyen brutalis...
Mert ha fullijj áll az oridban, lecsereled full lora mondjuk, az ijjakbol mar jon a bevetel...Tehat nem kell minden cserénél fizetni ujra, mert van bevétel is ...
Durva lenne ha szövi szinten millios seregeket kellene állandoan cserélni
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-10-2006, 09:57
Alba Alba is offline
Member

De az egesz a tornyokbol indult ki...
Ha tartasz 10% vagy 15% tornyot vagy esetleg még többet az oriasi seregkiesés.Lehet a vedelmed nagyobb viszont nem anniyra mobilizálhato az orszag.
Reply With Quote
Old 05-10-2006, 09:58
Kocka
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Alba
Azert nem ilyen brutalis...
Mert ha fullijj áll az oridban, lecsereled full lora mondjuk, az ijjakbol mar jon a bevetel...Tehat nem kell minden cserénél fizetni ujra, mert van bevétel is ...
Durva lenne ha szövi szinten millios seregeket kellene állandoan cserélni

Milyen arak vannak az 1A-ban az egysegeknel?
Reply With Quote
Old 05-10-2006, 10:23
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Ha tartasz 10% vagy 15% tornyot vagy esetleg még többet az oriasi seregkiesés.Lehet a vedelmed nagyobb viszont nem anniyra mobilizálhato az orszag.
Ez így nem igaz... teljesen faj függő... gnómnál nagyságrendekkel kevesebb torony kell a védelemhez, ráadásul mint írtam, nem is kell, hogy mindig működjenek, így a házon is lehet spórolni, amiből megintcsak lehet barakkot építeni... és emellett lehet támadni is símán....
És születnek emberek.
Reply With Quote
Old 05-10-2006, 10:26
Kocka
Guest

Longevity: 0%

Quote:

Ezekszerint nalatok gyakori a fullsereges kitamadas? Ha nincs tornyod akkor annyival kisebbet tudsz kiküldeni, mint amennyi tornyod van. Ha ez 10% akkor 10%-al gyengebb sereget tudsz küldeni valoban es? Ha kitamadsz fullra akkor meg imadkozol hogy ne szurjak ki? A fullsereges kitamadas (torony nelkul raadasul) lutri. Ez nem strategia. Egy torony nelkuli oriban 100K ijaszt 100k lovas bever felulrol is azonos moralok mellett a tabornokbonusz miatt. Ha van benne 10% torony gnomnal akkor 156K lovas veri csak be. Azert ez nem mindegy. 56k vedelem maradhat a tamadonal ha nincs tornyod! Es neki akar meg tornya is lehet. (A pelda 50% barakra es gnomra igaz.)
Reply With Quote
Old 05-10-2006, 11:13
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kocka
Ezekszerint nalatok gyakori a fullsereges kitamadas? Ha nincs tornyod akkor annyival kisebbet tudsz kiküldeni, mint amennyi tornyod van. Ha ez 10% akkor 10%-al gyengebb sereget tudsz küldeni valoban es? Ha kitamadsz fullra akkor meg imadkozol hogy ne szurjak ki? A fullsereges kitamadas (torony nelkul raadasul) lutri. Ez nem strategia. Egy torony nelkuli oriban 100K ijaszt 100k lovas bever felulrol is azonos moralok mellett a tabornokbonusz miatt. Ha van benne 10% torony gnomnal akkor 156K lovas veri csak be. Azert ez nem mindegy. 56k vedelem maradhat a tamadonal ha nincs tornyod! Es neki akar meg tornya is lehet. (A pelda 50% barakra es gnomra igaz.)
az alapvető gond az, hogy még nem látod át az összes lehetőséget védekzésre az 1/A-ban Észak se véletlenül torony nélküli orikat számolt ki amikor az orkot meg a gnómot összehasonlította.
Reply With Quote
Old 05-10-2006, 11:42
Alba Alba is offline
Member

En igen siman kitamadok fullra, de attol meg nem igazan vedtelen az orszagom, amugy láma is irta...
De szerintem a fullbarakk a klantamadas eseten jon elo igazan.Es ott olynan siman kimehetsz fullra, mert eszre se veszik es a tavolsag miatt nem is tudnak semmit se csinalni egyeniben...
Reply With Quote
Old 05-10-2006, 11:48
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
En igen siman kitamadok fullra, de attol meg nem igazan vedtelen az orszagom, amugy láma is irta...
De szerintem a fullbarakk a klantamadas eseten jon elo igazan.Es ott olynan siman kimehetsz fullra, mert eszre se veszik es a tavolsag miatt nem is tudnak semmit se csinalni egyeniben...
Ez persze csak magasabb hekin igaz és pont nem ott, ahova a kezdők kerülnek... hisz 3000 heki alatt elég sűrű a mezőny és ott ha kitámadsz fullra (lakitekis móka ide, vagy oda) símán lecsapnak ha nem figyelsz... persze ott is lehet klántámadni, csak jobban oda kel figyelni az egyéni dolgokra is...
És születnek emberek.
Reply With Quote
Old 05-10-2006, 11:52
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Az egészhez hozzá kell tenni, hogy az országok felépítését és azt, hogy mit tudsz kezdeni az 1/a-ban, nagyban függ az anyagiaktól amik rendelkezésedre állnak...
És születnek emberek.
Reply With Quote
Old 05-10-2006, 12:02
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Az egészhez hozzá kell tenni, hogy ott ahol sűrű a mezőny igen kevesen kalkulálnak a lakitekis mókával, ha látják nincs semmije, rámennek simán 5 sereggel, ha mégcsak nem is táamdott az ori akkor is. Ettől függetlenül én se megyek full barakkal, de ennek egyéb okai vannak
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules