Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Földleadás gátlása (részleteket találsz a 19. oldalon, lap alján)
Minimum föld 5 5.00%
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld 5 5.00%
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld + baráti mallusz 51 51.00%
Anarchista csoportba áthelyezés 22 22.00%
J.K.SZ. bejelentő 26 26.00%
Újrázási lehetőségek lekorlátozása 14 14.00%
Földvesztés 20 20.00%
Katonai morál romlása 16 16.00%
Gyújtogatás erősödése 20 20.00%
Multiple Choice Poll. Voters: 100. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-01-2007, 09:44
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Cyby_ View Post
akkor gondoljuk végig logikusan:

Ha minimum föld ,meg annak a megmaradására szavazottak:
-Akik fent vannak annak annyiban lesz új h 1sorral több a feljutás oldalon másban semmi.
-Aki fel akar menni termelni,annak esélytelen lesz felmenni,mert Arrakis is megmondta h baráti szövitöl vesz fel földet,h elrugaszkodjon.......
-5ös csopitol felfele ki lehet kerülni a termelö orikat másik csopiban kivéve 2B ben

De ha ezt bevezetjük a jelenlegi termelöket bebiztositjuk,h az életbe le nem szedi öket senki....és igen nem csináltunk semmit...de öket megnyugtattuk,h igen senki nem fog bántani

aki nem igy látja kérem irja le.....
Teljesen egyetértek, ugyan a topic a földleadásra született, így legalább nehezebben adhatja le a földet,de én pontosan ezért szavaztam a 3,7,9re. az anarch eddig is járna a jksz miatt, a külön jksz bejelentőt meg már egy ideje beigérte Ati.

Sponsored Links
Old 06-01-2007, 09:59
Reni Reni is offline
Member

Longevity: 99%

A téma indítója Arrakis nem is állította soha, hogy az ötlete teljes megoldást nyújt a földleadás megakadályozására, hanem azt írta, hogy kis részét a baráti malusszal például belehetne fedni. Ezután jött ötletként a minimum föld felvetve....és eredeti felvetésre, tehát a földleadási visszaélések csökkentésére teljesen jók ezek a javaslatok.

Ha a baráti malusz miatt nem tudok földet hozni, kifogok menni földre a volt szövimhez? Nem fogok kimenni.

Ha 2000 hekin vagyok és a 2200 hekin lévő haverjaimnak odaakarom adni a földem mert én már lépni akarok, de ő még maradna termelgetni. Lefogom adni neki a földem, ha tudom, hogy 1700 heki a minimumom ami alatt nem léphetek szintet? Nem fogom leadni, mert magammal tolnék ki. Vagy leadom max 1x vagy 2x és nem 10x.

Tehát mindkét ötlet csökkenti a földleadás lehetőségét, természetesen teljesen megakadályozni nem lehet, de már ez is valami.
Old 06-01-2007, 10:36
Cyby_'s Avatar
Cyby_ Cyby_ is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Reni View Post
A téma indítója Arrakis nem is állította soha, hogy az ötlete teljes megoldást nyújt a földleadás megakadályozására, hanem azt írta, hogy kis részét a baráti malusszal például belehetne fedni. Ezután jött ötletként a minimum föld felvetve....és eredeti felvetésre, tehát a földleadási visszaélések csökkentésére teljesen jók ezek a javaslatok.

Ha a baráti malusz miatt nem tudok földet hozni, kifogok menni földre a volt szövimhez? Nem fogok kimenni.

Ha 2000 hekin vagyok és a 2200 hekin lévő haverjaimnak odaakarom adni a földem mert én már lépni akarok, de ő még maradna termelgetni. Lefogom adni neki a földem, ha tudom, hogy 1700 heki a minimumom ami alatt nem léphetek szintet? Nem fogom leadni, mert magammal tolnék ki. Vagy leadom max 1x vagy 2x és nem 10x.

Tehát mindkét ötlet csökkenti a földleadás lehetőségét, természetesen teljesen megakadályozni nem lehet, de már ez is valami.

Értem,h te mit mondasz csak azt is lásd be....h így akik fent vannak azoknak örökös bérletük marad fent termelni...és sztem nem az a legföbb gond h 1szövi 1700on vagy 200hekin fog termelni mert az apropénz....hanem a védelem nélküli 3500hekin lévö termelés a nagyobb gond...ha a minimum földeset elgfogasják az csak tüneti kezelés és a fő betegséget pedig meghagyjuk(nagy termelö ori) h igen az kell nekünk mert jo...a x top kör után csökkenés az csak bizonyos ideig engedi és utánna továnbb kell állnia...de a minimum földel szépen bebiztositjuk öket...ami nagyon nem egészséges
Old 06-01-2007, 10:49
Puppi's Avatar
Puppi Puppi is offline
Member

Longevity: 97%

En a harmadik verziora szavazom szerintem ezzel lehet a JKSZ -nek gatat vetni. Most az a cel hogy megnehezitsuk a foldleadast vagy szedjunk le minden csoport elerol a top orikat?? Arwyl emlekszem meg azokra az idokre amikor sportot uztel abbol hogy te legyel egy egy csoport elen most hogy nem no neked baber szedjuk le az ott tanyazokat. Nevetseges koponyegforgatasnak tartom a dolgot ezzel az erovel szedjuk le a Top-klant is !! Nevetseges .Igenis nehezitsuk meg az illegalis foldleadasokat akik eleg kemenynek erzik magukat azok szedjek le a Top orikat harccal nem ujjab szabalymodositasokkal.Mint te is tudod igazabol termelni es egy kis toket osszeharacsolni csakis kis csoportokban levo nagy orikkal lehet es nekem kihivast jelent hogy utol tudjak erni egy egy csoport top orijat es ha lehet le is verni.Kihivas nelkul meg nem er semmit az egesz
Uff Beszeltem
Old 06-01-2007, 11:20
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Na igen ez egy örök életű téma. Én is a 3 pontot tartom életszerűnek mert az tényleg meg nehezíti a föld leadást. Másrészt ezek a topok nem egyszemélyből állnak állatalában 5-10 mint valaki már írta hisz fel se jutott volna oda egyedül. Viszont ebből kiindulva mindenkinek adott a lehetőség hogy felmenjen hisz fedezni a csoport 4. helyéjig lehet. Ja hogy valakinek nem teszik hogy ez akár több hónap sőt inkább év és rengeteg munka akkor ne akarjon ott lenni. Szerintem a játékot nem egy két ember türelméhez és játék tudásához kell formálni. A jelenlegi szabályok is elméletileg mindenkire egyforma érvüek. Felértem én is igaz, nem magamért hanem sok hónappal ezelőtti vita miatt hogy azt nem lehet. Lehet ott vagyok sok vip sok munka sok idő de ott vagyok!
Ja és a nagyok se vinyogjanak mert tartok védelmet és kitermelem azt amit kell igaz igy nem marad napi több száz milla de védve vagyok valamit valamiért. Ha félnek vagy akármi tartsanak védelmet. Arról nem is beszélve hogy itt sok mindenki ír a saját oldaláról de ha megfigyelitek valamelyest a top rendbe tartja a csoportot szerintem a legtöbb embernek ez szúrja a szemét mert olyan fogók vannak a piacon amit nem lehet be venni 4.2 milliárdból és így vajmi nehéz utalni és a piac is viszonylag normalizált nem olyan könnyű szét cseszni. Tehát továbbra is azt mondom hogy a csalást meg kell akadályozni de néhány olyan ember miatt akinek problémája van a toppal vagy esetleg valakivel aki épp a topban van vagy csak a megszokott dolgait (utalás ,stb) nem tudja fent tartani azért nem kell a játékot át írni. Mindenki előtt ott a lehetőség van aki száguldozik körbe a kék számokért van aki a topba ücsörög kinek mi teszik ezért nem kell át írni a játékot viszont a csalást a jkszt meg kell akadályozni.
Old 06-01-2007, 12:31
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

3,7,9-esre szavaztam
3-as megoldaná a földeadással történő följutást, illetve erősen lekorlátozná
a 7-es és 9-es pedig az ősidőkben föntrekedt orikkal kezdene valamit, én 4k topkör fölött tartanám elfogadhatónak ezt változtatást
Old 06-01-2007, 13:47
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Arwylnak abban igaza van, hogy valamit kellene kezdeni a régi toposokkal is. Amit bemásolt I-ből, az egy tökéletes példa a biztonságra. Utána fedezni nem lehet, ütni szintén nem, mert minden sereg 0 hekit hoz tőle. Sereget se kell tartson, és biztosítva van örök időkre az ottléte...
Lehet viszont, hogy ezt egy msik topicban kellene megtárgyalni, ne mosódjon össze a két téma.
Old 06-01-2007, 16:11
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Szerintem meg senkinek nicns igaza aki úgy gondolja hogy a régi toposokat szabály módosítással kell leszedni. Nem, a régi toposokat csak lovasokkal lehet leszedni.

Gyulaword (#79796)
Old 06-01-2007, 16:12
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 22%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Szerintem meg senkinek nicns igaza aki úgy gondolja hogy a régi toposokat szabály módosítással kell leszedni. Nem, a régi toposokat csak lovasokkal lehet leszedni.
Kicsit off, de már többször kaptam értetlenkedő levelet, amiben a toposok nem értették, hogy miért támadta őket meg valaki 24 körről (persze sikeresen). Nos, azért, mert pontosna tudták, hogy veszély nélkül betámadhatják ezeket az országokat többször, akár ilyen hosszú út mellett is. (B-ből kaptam ilyen reakciókat, de nyilván máshol is vannak hasonlók.)
Old 06-01-2007, 16:14
Reni Reni is offline
Member

Ez is egy lehetőség
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules