|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
|
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
|

|
38 |
40.00% |
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
|

|
47 |
49.47% |
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
|

|
4 |
4.21% |
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
|

|
12 |
12.63% |
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
|

|
11 |
11.58% |
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
|

|
7 |
7.37% |
Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
|

|
15 |
15.79% |
Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|

|
23 |
24.21% |

11-30-2006, 20:55
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Ez azokkal igazságtalan, akik 1 orival járnak körbe. Miért sokkal könnyebb azoknak nagyobb kis kék számot szerezni, akik a B-ből fordulnak?
|
Ez nem igazságtalan, mert nem vagy kötelezve rá, hogy 1 orid legyen. Ha úgy gondolod 1 elég akkor picit nehezebb lehet. Miért nem vállalsz mégegy orit? Ja nincs elég időd? Vagy nehéz vigyázni az 1A-ban a lépési feltételre? Nem biztos ám,hogy ami könnyebbnek tűnik elsőre az valóban könnyebb. 1 orit vinni sokkal könnyebb, mint 2-őt! Főleg jól!
|

11-30-2006, 20:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Az hogy nem fanatikusok, es nem folyton azt nezik, hogy jaj, mikor kopik a teki....
Es csak egy orira van idejuk... ahogy fegya mondja... 
|
Pnt erről van szó! 
Kiderül, hogy mégse olyan könnyű 2 orit vinni! 
Az nem zavarja az 1 orisokat,hogy 2 orival nehezebb játszani csak az, hogy 1 orival nehezebb teljesíteni a kékszámot? 
|

11-30-2006, 21:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
kevés az ideje?
Arra meg van ideje hogy az A-ban feltipródja magát a top10%-ba?
nem érzed az elletmondást?
én abszolute nem vagyok fanatikus ezt bárki tanusíthatja aki ismer...
|

11-30-2006, 21:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
kevés az ideje?
Arra meg van ideje hogy az A-ban feltipródja magát a top10%-ba?
nem érzed az elletmondást?
|
Azért ez nem annyira nehéz dolog ám, mint ahogy itt páran túlmisztifikálják...
|

11-30-2006, 21:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Azért ez nem annyira nehéz dolog ám, mint ahogy itt páran túlmisztifikálják...
|
Misztifikum ide vagy oda nekem vagy 10 év kéne hozzá... vagy vki aki felrángat, az A-ban totál nem ismerem ki magam csak nézek mint Rozi a moziban és nem tetszik a film...
|

11-30-2006, 21:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Tisztelt Játékostársaim!
Azzal, hogy megteremtettük a 2B-ből való 5-be lépést az volt a cél, hogy annak akinek 1A-s orija van és játszik ne kelljen mindig elölről kezdenie az 1A-t.
Mi következik ebből?
--> Akinek nincs 1A-s orija az nem léphet a 2B-ből
Mi nem következik ebböl?
--> Akinek az 1A-s fejlődése még nem az igazi annak gátoljuk a lenti orijában is a fejlődését
Érdekes nekem úgy tűnik mintha ezt tennénk  Asszem az eredeti célhoz képest megint átestünk a ló másik oldalára. Még azt megértem, hogy a 2B-s ori léptethetőségének feltétele az 1A-s ori "elvi" léptethetősége, hiszen ha nem így lenne akkor elég lenne 1 orit "elhagyni" valahol az A-ban aztán forogni a többivel. De az 1A-s ori fellépési követelményeinek megfelelése esetén a 2B-s ori fordulását akadályozni teljesen felesleges butaság ez a véleményem.
Ha az 1A-s ori 1 személyiséges akkor top30% ha 2 személyiséges akkor az annak megfelelő stb-stb...
|
hát nem
a játék célja nem az 1/A, és a B-ből lépés érdeke mindenkinek, aki nem akar az A-ban játszani
A játékosok nagy többségét a fordulatos 5-4-3-2 szinten menő csaták érdeklik, és eszükben sincs az A-ban bohóckodni (már bocs)
A játéktudást a kis kék számok ugyan nem mutatják, de az A végképpen nem mutatja, aki topklán tag, az jó haverja x-nek, és nem nagy játékos (tisztelet a kivételnek)
az eredeti felvetés szerint kell legyen lehetőség, hogy az A teljes, vagy részleges kihagyásával a játékos azt játsza, amit tud, és amit akar
a játék így is nagyon meg fog nehezedni, a kék számosok 6-os szám felett már nagyon rá vannak kényszerítve, hogy a csoportok legtetejére jussanak
én és szövetségem sok éve nem szenvedtünk vereséget sehol a 2-5 között, ebben vagyunk jók, az A kevésbé érdekel minket
hadd ne menjünk oda, ha nem akarunk
és ha jól emlékszem létezik olyan a játékban, hogy mf., azokkal mi is van??
hogy menjen fel egy mf. az A-ban a top1-2%-ba??
vagy már kötelező 4-en, 8-an, 10-en játszani? attól leszek király, hogy 10-en vagyok?
ha jobb nem lesz, támogatom Ati ötletét, hogy duplán fordulva a B-ből lehessen kék számot szerezni, de én továbbra is a max top30% az A-ban ötletemet szeretném
|

11-30-2006, 21:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
hát nem
a játék célja nem az 1/A, és a B-ből lépés érdeke mindenkinek, aki nem akar az A-ban játszani
A játékosok nagy többségét a fordulatos 5-4-3-2 szinten menő csaták érdeklik, és eszükben sincs az A-ban bohóckodni (már bocs)
A játéktudást a kis kék számok ugyan nem mutatják, de az A végképpen nem mutatja, aki topklán tag, az jó haverja x-nek, és nem nagy játékos (tisztelet a kivételnek)
az eredeti felvetés szerint kell legyen lehetőség, hogy az A teljes, vagy részleges kihagyásával a játékos azt játsza, amit tud, és amit akar
a játék így is nagyon meg fog nehezedni, a kék számosok 6-os szám felett már nagyon rá vannak kényszerítve, hogy a csoportok legtetejére jussanak
én és szövetségem sok éve nem szenvedtünk vereséget sehol a 2-5 között, ebben vagyunk jók, az A kevésbé érdekel minket
hadd ne menjünk oda, ha nem akarunk
és ha jól emlékszem létezik olyan a játékban, hogy mf., azokkal mi is van??
hogy menjen fel egy mf. az A-ban a top1-2%-ba??
vagy már kötelező 4-en, 8-an, 10-en játszani? attól leszek király, hogy 10-en vagyok?
ha jobb nem lesz, támogatom Ati ötletét, hogy duplán fordulva a B-ből lehessen kék számot szerezni, de én továbbra is a max top30% az A-ban ötletemet szeretném
|
NorB felviszel egy orit az A-ba beparkolod a 30%-ba és máris fordulhatsz B-ből monro javaslata alapján. Ez jóval könnyebb mint duplán fordulni a B-ből
|

11-30-2006, 21:16
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
NorB felviszel egy orit az A-ba beparkolod a 30%-ba és máris fordulhatsz B-ből monro javaslata alapján. Ez jóval könnyebb mint duplán fordulni a B-ből
|
Ez az A-ban TÉNYLEGESEN játszani akarókat igencsak hátrányosan érinti, lesz a 30% környékén egy csomó full bevédett ország, akik igazábül részt se nagyon vesznek a játékban, csak ott vannak.
|

11-30-2006, 21:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez az A-ban TÉNYLEGESEN játszani akarókat igencsak hátrányosan érinti, lesz a 30% környékén egy csomó full bevédett ország, akik igazábül részt se nagyon vesznek a játékban, csak ott vannak.
|
Ezt sztem majd megoldják a jobbak. Másrészt van egy topic a klántámadások megreformálásáról. Azzal ez a gond se lenne többé. ---> túlerőbónusz a tornyozott bunkerek ellen...
|

11-30-2006, 21:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Akkor már had ne zavarjam egyáltalán az A-ban ténylegesen játszani akarók csekélytáborát. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|