Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
igen, hisz ez csak kényelmi funkció 117 68.42%
nem, mert ez hatalmas előny 54 31.58%
Voters: 171. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-07-2006, 07:26
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
A vihart, szárazságot le tudja szedni a ht, akkor ezt is szedjük ki mert milyen már?
Minden más esetben a van bevándorlás az országba.
OK kivéve ha nem termelsz elég kaját, de ez nem hirtelen jön elő a ht-t utánna tudod állítani ha gond van.
Hát le tudja szedni egyszer, mert ugye a szárazvihart nem varisok kapják, így minimum 30% készültséget visz el, és nem ritka, hogy az ellen egyből visszarakja. Legalábbis velem többször előfordult. Olyankor már nem szedi le a HT és ugyanúgy folytatja a képzést.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-07-2006, 09:42
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Cool

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Hát le tudja szedni egyszer, mert ugye a szárazvihart nem varisok kapják, így minimum 30% készültséget visz el, és nem ritka, hogy az ellen egyből visszarakja. Legalábbis velem többször előfordult. Olyankor már nem szedi le a HT és ugyanúgy folytatja a képzést.
a topicban már megtárgyaltuk ezt a verziót és abban maradtunk,hogy csak betegség alatt ne képezzen gomb legyen!!a -os foglalkoztatottságot sok minden okozhatja akár maga a képzés is!
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 10:03
Senior Member

Quote:
Originally Posted by taszi View Post
a topicban már megtárgyaltuk ezt a verziót és abban maradtunk,hogy csak betegség alatt ne képezzen gomb legyen!!a -os foglalkoztatottságot sok minden okozhatja akár maga a képzés is!
Olvastam (Bár azt nem olvastam ki a sorok között, hogy ez a verzió teljesen ele lett vetve)

Én annyit mondtam, hogy ezen a gombon kívül nem látom értelmét másnak, ezért nem is támogatok mást, azt hiszem kifejtettem miért: ez csak további gombok kitalálására sarkalna.

Azt hiszem, kicsit félre lettem értve: olyan gombról beszélek, amivel nem képezhet mínuszba a helytartó. Tehát, ha 100ember töbletem van, akkor max. 100-at von be. Ha 0, vagy annál kevesebb, akkor meg egyet se.

Erre jön az, hogy betegség alatt akkor se képezzen, ha van töbletem, de szerintem ezzel nem vágja tönkre senkinek az oriját.
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 10:18
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Cool

Quote:
Olvastam (Bár azt nem olvastam ki a sorok között, hogy ez a verzió teljesen ele lett vetve)

Én annyit mondtam, hogy ezen a gombon kívül nem látom értelmét másnak, ezért nem is támogatok mást, azt hiszem kifejtettem miért: ez csak további gombok kitalálására sarkalna.

Azt hiszem, kicsit félre lettem értve: olyan gombról beszélek, amivel nem képezhet mínuszba a helytartó. Tehát, ha 100ember töbletem van, akkor max. 100-at von be. Ha 0, vagy annál kevesebb, akkor meg egyet se.

Erre jön az, hogy betegség alatt akkor se képezzen, ha van töbletem, de szerintem ezzel nem vágja tönkre senkinek az oriját.
ja így már világos !!
de gondolj bele egy sima betegség alatt nem képez gomb ekkora tamagocsizást váltott ki,akkor milyen reagálásra számíthat a te javaslatod!!
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 10:23
Senior Member

Quote:
Szóval egyedül a HT ne képezzen negatívba gombot tudnám megoldásként elképzelni, de ez meg úgy látom, sokaknak nem tetszene.
Quote:
ja így már világos !!
de gondolj bele egy sima betegség alatt nem képez gomb ekkora tamagocsizást váltott ki,akkor milyen reagálásra számíthat a te javaslatod!!
Belegondoltam.
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 14:00
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Nekem pl rendszeres, hogy eleve emberhiánnyal élek, és amellett képzek is. Betegen viszont nem szeretek képezni
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 14:01
Seldon's Avatar
Seldon Seldon is offline
Member

Thumbs down Kávégép

legnagyobbrészt vipes vagyok, és biztosan szépen tudnám én is hasznosítani ezt a funkciót, DE beépített kávégépet nem akartok megszavazni a hódba?

komolyan, lassan a helytartó többet játszik, mint az ember...

emellett minimálisan vissza is lehet élni a "pestis esetén ne képezz" rubrikával:
hullát támadok, de tényleg nincs időm, hogy bennmaradjak, a ragya beindulása előtti körben kikapcsolni a katigyártást... de minek is, hisz az én drága, jó helytartóm megoldja helyettem, hisz nincs időm a gép előtt ülni

Satovári Klán (#327287)
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 14:07
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Cool

Quote:
Originally Posted by Seldon View Post
legnagyobbrészt vipes vagyok, és biztosan szépen tudnám én is hasznosítani ezt a funkciót, DE beépített kávégépet nem akartok megszavazni a hódba?

komolyan, lassan a helytartó többet játszik, mint az ember...

emellett minimálisan vissza is lehet élni a "pestis esetén ne képezz" rubrikával:
hullát támadok, de tényleg nincs időm, hogy bennmaradjak, a ragya beindulása előtti körben kikapcsolni a katigyártást... de minek is, hisz az én drága, jó helytartóm megoldja helyettem, hisz nincs időm a gép előtt ülni
hurrá!!valaki újra rászánta az időt és végigolvasta a topicot mielőtt hozzászólt!!
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 14:35
Seldon's Avatar
Seldon Seldon is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Amúgy sztem felesleges a további szájkarate, mert a világot nem váltja meg itt senki sem
Arra sztem meggyőződésből és már csakazértisból mondja azt, amit.. én meg nem fogom azt mondani, hogy igaza van, mert szerintem nincs.. és felesleges oldalakat azzal teleírni, hogy mindenki ugyanazt ismételgeti
Quote:
hurrá!!valaki újra rászánta az időt és végigolvasta a topicot mielőtt hozzászólt!!
Ok, valóban felesleges volt hozzászólnom, nem mondtam semmi újat, de legalább a szavazatom ott van

Satovári Klán (#327287)
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 14:50
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Cool

"hullát támadok, de tényleg nincs időm, hogy bennmaradjak, a ragya beindulása előtti körben kikapcsolni a katigyártást... de minek is, hisz az én
drága, jó helytartóm megoldja helyettem, hisz nincs időm a gép előtt ülni"

ez itt a gond. a topicban kb 10x le lett írva!!
ha hullára megyek simán kikapcsolom!!
azonnal építek kórházat túlórában!!
a gond akkor van ha rámész egy orira akin nem látszik a betegség és mondjuk a krónikában se ütött hullát,de egy beteg orit igen!!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules