|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |
View Poll Results: Ki mennyire utalja a Remyt?
|
En nem utalom, hanem kedvelem.
|
|
30 |
32.61% |
En nagyon utalom, le is irom miert!
|
|
7 |
7.61% |
Engem abszolut nem erdekel a Remy.
|
|
16 |
17.39% |
Ki az a Remy, es miert nyit hulye topicokat?
|
|
49 |
53.26% |
10-10-2010, 23:34
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Nekem ez az ami nem kifejezetten nem tetszett legeslegutóbb, meg egy másik ugyanilyen:
|
Ha tetszett, miert nyomtal lefele kezet? Kicsit belekavarodtunk a sok tagadasba, ugy erzem...
Temahoz hozzaszolva: Szerintem nincs olyan muvesz, aki mindenkinek tetszik. Attol hogy valaki elmondja vmirol a velemenyet, normalis emberi korokben az nem visszataszito. Kiveve, ha eloiteleted van iranta. Jelen video szamomra nem nyujtott tobb muveszi erteket, mint egy felbevagott alma.
Last edited by Remedy; 10-10-2010 at 23:43..
|
10-11-2010, 10:00
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Temahoz hozzaszolva: Szerintem nincs olyan muvesz, aki mindenkinek tetszik. Attol hogy valaki elmondja vmirol a velemenyet, normalis emberi korokben az nem visszataszito. Kiveve, ha eloiteleted van iranta. Jelen video szamomra nem nyujtott tobb muveszi erteket, mint egy felbevagott alma.
|
De igen, visszataszító mikor azt látom hogy valaki másban csak a negatívat keresi, talán minden alkalommal, ÉS ezt nem mulasztja el tudatni vele, lehetőleg az első sorból.
10-11-2010, 11:22
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
De igen, visszataszító mikor azt látom hogy valaki másban csak a negatívat keresi, talán minden alkalommal, ÉS ezt nem mulasztja el tudatni vele, lehetőleg az első sorból.
|
Tukorbe neztel? En nem vagyok ilyen, ellentetben a sajat viselkedesedet tokeletesen leirtad iranyomban.
10-11-2010, 16:34
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Tukorbe neztel? En nem vagyok ilyen, ellentetben a sajat viselkedesedet tokeletesen leirtad iranyomban.
|
Ez hihetőbb volna ha valami normális reakciót is látnék tőled végre, a sokadik lehúzás és a többiek verbális alázgatása után. Szinte nincs nap e nélkül.
Úgy érzem egy kis időre jobb ha mellőzlek.
10-11-2010, 18:12
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ez hihetőbb volna ha valami normális reakciót is látnék tőled végre, a sokadik lehúzás és a többiek verbális alázgatása után. Szinte nincs nap e nélkül.
Úgy érzem egy kis időre jobb ha mellőzlek.
|
Ezt csak udvozolni tudom, lassan Te is eljutottal volna erre a hatarra a folyamatos rosszindulatu, ferde tukron at nezo beirasaiddal.
Pedig en aztan nagyon nehezen tiltok le barkit is.
|
|
Posting Rules
|