|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

02-07-2009, 09:12
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?s=5b34c9b6e90e9611b902a0a6da8a0ebd&u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Nem rontottam el.. szétégett a merevlemez. ez már csak nem az én hibám  ha nem kellett volna winchestert cserélnem, még most is menne az előző win.  (Ez meg tényleg elkérte, amikor át akartam állítani magyarra.)
|

02-07-2009, 09:24
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Nem rontottam el.. szétégett a merevlemez. ez már csak nem az én hibám 
|
Ha kikapcsolva tartanád a gépet...   
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

02-08-2009, 16:03
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
|

02-08-2009, 16:08
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by zsuzsooo
Milyen világban élünk? 
|
Ahol nincsenek megfelelő büntetések.
1-2év fokház, felfüggesztettek és társai... Bezzeg ha előkerülne a közél, és az életfogytiglan...
Nemcsak kevesebb lenne a bűnöző, de kevesebb embert is kellene eltartani az adónkból.
|
|

02-08-2009, 16:14
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
1-2év fokház, felfüggesztettek és társai... Bezzeg ha előkerülne a közél, és az életfogytiglan...
Nemcsak kevesebb lenne a bűnöző, de kevesebb embert is kellene eltartani az adónkból.
|
Hex említette az imént a belső fórumon ugyanezt,hogy elő kellene venni a halálbüntetést.. ezzel én nem értek egyet. Mert rendben,hogy elrettentő lenne a józan gondolkodású bűnözőknek,akik talán kétszer is meggondolnák,hogy tesznek-e valami hasonlót,ám ezen tisztességtelen rétegben nem a józan gondolkodásúak vannak többségben.
Lehet jönni azzal,hogy rasszista szemét senkiházi vagyok,de ide drákói módszereket kellene újra behozni.
Elképzelésem van,de egyelőre megtartanám magamnak.
|
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

02-08-2009, 16:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
|
alapvetően nem a büntetések alacsony mivoltával van a gond,mert egy csoportosan elkövetett emberölést +emberölési kisérletett nem fognak meguszni 1-2évvel.
hanem azzal,hogy minden filmből,sorozatból az jön le,hogy "ha vagyunk 30an akkor nekünk mindent szabad, úgyse tehetnek ellenünk"és sajnos ezt a negatív iq-val rendelkező egyének el is hiszik ...mert idáig csak annyit csináltak hogy vedelni jártak és fizetés nélkül távoztak, esetleg ha a pultos meg mert mukkani akkor kapott 1-2öt... de ez most már durva, nem fogják meguszni olyan könyen... és ezt a szönyegalá se tudják söpörni 2okból sem:
1, híres sportoló(k) az áldozat(ok)
2, külföldiek, és ilyenkor szokás példát statuálni a nemzetközi "jó" kapcsolatok megtartása érdekében...

02-08-2009, 16:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Hex említette az imént a belső fórumon ugyanezt,hogy elő kellene venni a halálbüntetést.. ezzel én nem értek egyet. Mert rendben,hogy elrettentő lenne a józan gondolkodású bűnözőknek,akik talán kétszer is meggondolnák,hogy tesznek-e valami hasonlót,ám ezen tisztességtelen rétegben nem a józan gondolkodásúak vannak többségben.
Lehet jönni azzal,hogy rasszista szemét senkiházi vagyok,de ide drákói módszereket kellene újra behozni.
Elképzelésem van,de egyelőre megtartanám magamnak.
|
ritkán szoktam teljesen egyetérteni veled, de most teljesen 
amúgy nem a jogrendszerrel van a gond, hanem annak alkalmazásával. a legtöbb esetben megusszák a legenyhébb kiszabható büntetéssel,holott ennek sokszorosát is ki lehetne rájuk szabni...
Kéne végre egy jó pár tökös bíró, aki objektívan itélne és tojna magasról arra,hogy éppen mit kivánnak a háttérben lévő érdekek. fekete,fehér,barna,sárga börü... tüntető,rendőr,politikus,hétköznapi munkás tök mindegy, egyik sem lehet(ne) kivételezett!!!
Last edited by Kutyuleee; 02-08-2009 at 16:24..
|
The Following 2 Users Say Thank You to Kutyuleee For This Useful Post:
|
|

02-08-2009, 16:28
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
A legtöbb esetben megusszák a legenyhébb kiszabható büntetéssel,holott ennek sokszorosát is ki lehetne rájuk szabni...
|
Kuty,szerinted ki lehetne,szerintem is ki lehetne.A jog szerint is ki lehetne,a társadalom szerint is lehetne .. miért van az,hogy ennek ellenére nem lehet? Ha fogunk két gyilkost.. egy cigányt és egy embert. Mindkettőt ítélőszék elé állítjuk és ha a cigány kapja a magasabb büntetést (ami elképzelhetetlen,mert enyhítő körülményként van feltüntetve a származása,a munkanélkülisége,a megélhetési bűnözésből származó priusza...) ,akkor azonnal jönnk a fajvédő szervezetek fröcsögő.véres szájjal,hogy RASSZIZMUS!! Teszik ezt annak ellenére,hogy a düöntés megalapozott és alá van támasztva.
Valamiért senki nem mer ilyenkor kiállni amellett,ami van. Nem viselik el még csak a gondolatát sem annak,hogy a gyanú rájuk vetül a negatív diszkriminációval kapcsolatban. Nagy rákfenéje ez a társadalmaknak .. aki mást mond,az rasszista és ennek megfelelően ki lesz közösítve mindenhonnan.
Last edited by Tsobi; 02-08-2009 at 16:30..
|
The Following 4 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

02-08-2009, 16:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Kuty,szerinted ki lehetne,szerintem is ki lehetne.A jog szerint is ki lehetne,a társadalom szerint is lehetne .. miért van az,hogy ennek ellenére nem lehet? Ha fogunk két gyilkost.. egy cigányt és egy embert. Mindkettőt ítélőszék elé állítjuk és ha a cigány kapja a magasabb büntetést (ami elképzelhetetlen,mert enyhítő körülményként van feltüntetve a származása,a munkanélkülisége,a megélhetési bűnözésből származó priusza...) ,akkor azonnal jönnk a fajvédő szervezetek fröcsögő.véres szájjal,hogy RASSZIZMUS!! Teszik ezt annak ellenére,hogy a düöntés megalapozott és alá van támasztva.
Valamiért senki nem mer ilyenkor kiállni amellett,ami van. Nem viselik el még csak a gondolatát sem annak,hogy a gyanú rájuk vetül a negatív diszkriminációval kapcsolatban. Nagy rákfenéje ez a társadalmaknak .. aki mást mond,az rasszista és ennek megfelelően ki lesz közösítve mindenhonnan.
|
sztem erre utaltam én is a végén, mert ez van sajnos  akkor barna börü, akár kékvérü megussza... 
és én sokmindennek vagyok mondható de igazán rasszistának nem.

02-08-2009, 16:42
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
sztem erre utaltam én is a végén, mert ez van sajnos  akkor barna börü, akár kékvérü megussza... 
|
Már akkor idéztelek,mikor még nem csaptad hozzá a kiegészítésedet
Quote:
és én sokmindennek vagyok mondható de igazán rasszistának nem.
|
Igen.. de az átnevelés folyamatban 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
|
|
Posting Rules
|