Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-29-2006, 20:33
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Talking

Quote:
Originally Posted by Roni
Nos, Wanax, csak a Te kedvedért elmagyarázom h mit kérdeztél sztem:
Kérdezed h miért maradunk azon a lesüllyedt szinten h egymást ütjük és miért nem harcolunk ténylegesen egymás ellen. Nos, NEM ütjük egymást, vagyis a kérdésed máris tartalmazott egy vádat, ami ráadásul tök jogtalan és alaptalan! Harcolni meg már mondtam h egymás ellen nem fogunk. Csak az kellene h a csapatunk egymást gyengítse le és máris jönne a többi játékos, és sokkal gyengébb célpontot jelentenénk nekik, mint így. Na már most ezt, nagyon nem akarnánk.
Aztán a köv kérdésed h miért rögtön ez merül föl bennünk h egymást üssük. Nem bennünk merült fel. Pontosabban bennünk ez fel sem merült. Mások akartak erre rábeszélni minket.
Majd ezután következik egy felkiáltó mondatod, amiben az vágod a fejünkhöz h a mi első gondolatunk az h nem jáccani... Azért is nem egymást ütjük, és azért jáccunk már évek óta a hódítóval mert mi szeretünk jáccani, asszem elég jól is csináljuk. Sokmindent kaptunk már a fejünkhöz, de ezt még soha h kerüljük a játékot. Asszem számtalanszor bizonyítottuk már azt h jáccunk! Jah, és ez a mondatod eleve az előtte levő 2 kérdőmondatot vette alapul. Szal eleve bukta az egész.
Ha máskor sem érted azt h mit írsz le, akkor szólj bátran, szívesen elmagyarázom. Akkor nem kell utána azt magyarázgatnod h csak 1 db ártatlan kérdést tettél fel
nem volt az irasomban a lesulyedt szo es meg utalni se utaltam ra!!! Sajnalom hogy te erre asszocialtal... benned van a hiba!
Jovobeli dolgorol beszeltunk, es nem megtortentekrol, es igy valobanNEM utitek egymast... itt is ertelmezesi hiba van csak nem reszemrol!
Talan harmadszorra irom, hogy ELISMEREM AZ EDDIGI TELJESITMENYETEKET!!! Konyorgom... irjam le 100X???

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-29-2006, 20:34
Roni Roni is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Half
én megyek viszek csoki-tortát az jó?
Igen, az jó, hozz
Old 01-29-2006, 20:35
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Wink

Quote:
Originally Posted by Westie
Én egyszer voltam egy olyan klánban, aki eltervezte, hogy az első helyre tör. Miután végigsöpört rajtuk egy darab ork tudós, tábornok, úgy döntöttem, hogy ez nem fog nekik menni.
hát asszem ezután már én sem hittem volna el nekik nade egyelőre még a klánt kell tophódító formára sütni... szóval még van némi pékkedésre szükség mielőtt megsütnénk a sosemalvukusz klán búcsúbulijára a tortát!

Last edited by Senki; 01-29-2006 at 20:37..
Reply With Quote
Old 01-29-2006, 20:36
Quasi Quasi is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Wanax
nem volt az irasomban a lesulyedt szo es meg utalni se utaltam ra!!! Sajnalom hogy te erre asszocialtal... benned van a hiba!
Jovobeli dolgorol beszeltunk, es nem megtortentekrol, es igy valobanNEM utitek egymast... itt is ertelmezesi hiba van csak nem reszemrol!
Talan harmadszorra irom, hogy ELISMEREM AZ EDDIGI TELJESITMENYETEKET!!! Konyorgom... irjam le 100X???
...de nem hasznalhatsz indigot...
Old 01-29-2006, 20:37
Roni Roni is offline
Junior Member

Wanax:
Bocsánatot kérek h szinonímákat használtam, legközelebb nem teszem
Jövőbelátó vagy? Ha ezt tudom, akkor máshogy állok a dolgokhoz és megkérlek arra h mesélj nekem mi fog történni velem pl jövő héten Bár mégsem, mert rossz volt a jövőbelátásod, ugyanis tuti h nem fogjuk egymást ütni
Ha leírnád 100x az nagyon jól esne, igen
Old 01-29-2006, 20:41
Quasi Quasi is offline
Junior Member

Quote:
Wanax:
Bocsánatot kérek h szinonímákat használtam, legközelebb nem teszem
Jövőbelátó vagy? Ha ezt tudom, akkor máshogy állok a dolgokhoz és megkérlek arra h mesélj nekem mi fog történni velem pl jövő héten Bár mégsem, mert rossz volt a jövőbelátásod, ugyanis tuti h nem fogjuk egymást ütni
Ha leírnád 100x az nagyon jól esne, igen
O kepes ilyesmire...ugyhogy...
Old 01-29-2006, 20:44
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Cool

Quote:
Az tény h sok időt szántunk rá, asszem ezzel nincs is baj, hiszen nincs a játékban időkorlát h mennyit jácchatunk benne. Az viszont tény hogyha vki fel akarja venni velünk a versenyt, akkor neki is sok időt kell rá szánnia. Asszem ezzel Neked sem lehet semmi bajod, mert érezned kell h töredékmunkával lehetetlen leszedni minket. Azt meg nemtom ki hangoztatja h nem lehet nálunk senki sem jobb. Az asszem tény h nem vagyunk rosszak, de idővel bárki, na jó bárki nem de lehetnek nálunk jobbak is. Persze az is biztod h nem hétfőről keddre. De azt mondom h hajrá, mutassátok meg. Csak ne szócsatákkal!

Roni: kerlek had ne keljen azt is megkeresnem amikor Zoli kijelentette hogy nem is vagyok/vagyunk jo jatekosok es soha nem leszek/leszunk azok...

Es azt is nagyon szivesen leirom 100x, es ha talalkozunk esetleg megint valamelyik talin elmondom eloszoban, hogy semilyen problemam nincs veletek!!! Nem artottatok es nem is fogtok mivel nem tervezem olyan magas szintre valo feljutast. (itt azonnal lehet tamadni hogy akkor meg miert szonoklok akkor itt) En csak azt hangoztatom ami zavar elviekben!

Reply With Quote
Old 01-29-2006, 20:45
Roni Roni is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Half
Roni ne bántsd már szegényt. Láttod tehetetlen, rácsapnál az újásgoddal egy pókra ami ott biccceg előtted?
Nem bántom
Amúgy, készítem épp az új kék fórumot, és így lassabban is megy
Old 01-29-2006, 20:47
Roni Roni is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Wanax
Roni: kerlek had ne keljen azt is megkeresnem amikor Zoli kijelentette hogy nem is vagyok/vagyunk jo jatekosok es soha nem leszek/leszunk azok...
Es azt is nagyon szivesen leirom 100x, es ha talalkozunk esetleg megint valamelyik talin elmondom eloszoban, hogy semilyen problemam nincs veletek!!! Nem artottatok es nem is fogtok mivel nem tervezem olyan magas szintre valo feljutast. (itt azonnal lehet tamadni hogy akkor meg miert szonoklok akkor itt) En csak azt hangoztatom ami zavar elviekben!
Okés, akkor azt a 100x-os dolgot még behajtom
Zoli meg gyakran mond dolgokat, amiket pl csak heccelésből mond, illetve poénnak szán. De vmiért ált csak mi értjük a humorát
Old 01-29-2006, 20:49
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

Quote:
Okés, akkor azt a 100x-os dolgot még behajtom
Zoli meg gyakran mond dolgokat, amiket pl csak heccelésből mond, illetve poénnak szán. De vmiért ált csak mi értjük a humorát
Hát elég sajátos humora lehet akkor
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules