Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Filmek, sorozatok, TV
Register Stats Members List Today's Posts

Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-12-2011, 14:04
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 13%
Longevity: 94%

"Mennyire nehéz megőrizni önmagunkat a többiekkel szemben! Látom a szemükön, hogy most azt gondolják: "én nem léptem volna ütemre", de jusson eszükbe, hogy akkor miért tapsoltak? Mindannyian igényeljük, hogy elfogadjanak, de higgyék erősen, hogy a meggyőződésük egyéni, a sajátjuk, még ha a nagy többség emiatt rossz szemmel néz is magukra, még ha a nyáj azt bégeti is:"neeem heeelyeees"!"

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
Sponsored Links
Old 01-12-2011, 14:20
idegenvezeto's Avatar
idegenvezeto idegenvezeto is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 77%

Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
"Mennyire nehéz megőrizni önmagunkat a többiekkel szemben! Látom a szemükön, hogy most azt gondolják: "én nem léptem volna ütemre", de jusson eszükbe, hogy akkor miért tapsoltak? Mindannyian igényeljük, hogy elfogadjanak, de higgyék erősen, hogy a meggyőződésük egyéni, a sajátjuk, még ha a nagy többség emiatt rossz szemmel néz is magukra, még ha a nyáj azt bégeti is:"neeem heeelyeees"!"
Köszönöm szépen az idézetet

Mikor elindítottam a témát, ebből adtam az első feladványt, de sajnos nem találta el senki

Úgyhogy most akkor nagy örömmel írom:

Holt költők társasága

"-Egy szőrös fenevad van a lábaid között.
-Ó köszi. Ja, és van itt egy kutya is."
Old 01-12-2011, 14:35
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by idegenvezeto View Post
Köszönöm szépen az idézetet

Mikor elindítottam a témát, ebből adtam az első feladványt, de sajnos nem találta el senki

Úgyhogy most akkor nagy örömmel írom:

Holt költők társasága

"-Egy szőrös fenevad van a lábaid között.
-Ó köszi. Ja, és van itt egy kutya is."
Kutyám, gyere le! Az első rész talán?

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to BeeLord For This Useful Post:
Old 01-12-2011, 15:32
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

"Egy tengerésztiszt sosem iszik, ha iszik is sosem rúg be, ha be is rúg, sosem tántorog, ha tántorog is, sosem esik el, ha el is esik, úgy esik, hogy takarja a rangjelzését, hogy takarja a rangjelzését, hogy a járókelők ne lássák... "
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 01-13-2011, 13:16
BeeLord's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Dragi View Post
"Egy tengerésztiszt sosem iszik, ha iszik is sosem rúg be, ha be is rúg, sosem tántorog, ha tántorog is, sosem esik el, ha el is esik, úgy esik, hogy takarja a rangjelzését, hogy takarja a rangjelzését, hogy a járókelők ne lássák... "
Esetleg valami segítség?

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to BeeLord For This Useful Post:
Old 01-13-2011, 13:28
BeeLord's Avatar
Member

Háh, bevallom, kikértem egy ismerősöm segítségét és ő rámutatott, hogy a keresett film a Férfibecsület című 2000-es dráma.

Reply With Quote
Old 01-13-2011, 13:59
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by BeeLord View Post
Esetleg valami segítség?
Quote:
Háh, bevallom, kikértem egy ismerősöm segítségét és ő rámutatott, hogy a keresett film a Férfibecsület című 2000-es dráma.
Nem kell Neked segitseg, magadtol is megtalalod a modjat... :P
Old 01-13-2011, 14:04
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Ez a film ugrott be, csak mivel annyira halvány tipp volt, és nem is a címére emlékeztem, csak arra, hogy talán az a búváros film, így nem kezdtem el keresgélni.
Old 01-13-2011, 15:04
BeeLord's Avatar
Member

"- Tudja, a szicíliaiak nagy hazudozók. A legjobbak a világon. Én szicíliai vagyok. Az apám volt a profi hazudozók nehézsúlyú világbajnoka. Mellette megtanultam a műfaj mimikáját. Tizenhétféle dolgot tehet egy férfi, ha hazudik, ami elárulhatja. Tizenhét jele lehet annak, hogy hazudik. A nőknél húsz, a férfiaknál tizenhét. Ha az ember ismeri ezeket, minden hazugságvizsgáló-gépnél biztosabb ítéletet mondhat. Egy olyan játék ez, amiben maga mindent el akar titkolni előlem, de valójában mindent elárul. Tudom, hogy tudja, hol vannak. Mondja el nekem, mielőtt maradandó károsodást okoznék.
- Kaphatnék most mégis egy Chesterfieldet?
- Hogyne.
- Van egy gyufája? ...Ne, ne! Hagyja, van nekem is. Maga szicíliai, hm?
- Igen. Szicíliai.
- Tudja, sokat olvasok, különösen a történelemről. Elbűvölőnek találom. Mondok egy tényt, nem tudom, hallott-e róla. A szicíliaiak a niggerektől származnak.
- Hogy mondta?
- De, de, ez tény. A szicíliaiaknak nigger vér folyik az ereikben.
- Hát ez nagyon jó.
- Ha nem hisz nekem, utána nézhet. Több száz évvel ezelőtt a mórok megszállták Szicíliát, és a mórok niggerek.
- Igen?
- Tudja, réges-régen a szicíliaiak olyanok voltak, mint ma az észak-olaszok. Szőkék és kékszeműek. De, szóval jöttek ugyebár a mórok és megváltoztattak mindent. Olyan sokat dugtak a szicíliai nőkkel, hogy örökre megváltozott a vérvonal. Ezért lett a szőke haj és a kék szem helyett fekete haj és sötét bőr. Esküszöm, hogy döbbenetesnek találom. De tény, hogy ki tudja, hány száz évvel később, ma is minden szicíliaiban benne van az a néger vér! És ez.. nem!... ez színtiszta történelem! Le van írva. Ez tény, le van írva.
- Imádom a palit.
- Az ősei niggerek!
- Igen?
- Igen, tényleg. És az ük-ük-ük-ükanyja egy niggerrel kefélt. Hehe, igen, és lett egy félnigger kölyke. És, ha ez tény, akkor mondja meg - hazudok talán?"

Reply With Quote
Old 01-13-2011, 16:04
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
így van, az volt az
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules