|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-28-2006, 08:40
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
- Üdvözöllek én is idegen! Bocsáss meg, hogy így nevezlek, de a neved nem tudom és a társaid nem szeretik, ha lebarátozzák őket! Az én nevem Alysium! Köszönöm az információkat! Szóval az egyik legrosszabb halál érte utol az unokaöcsém, ami egy harcost érhet, a méreg!
Azonban orkokról nem tudtam, de ha nem az orkok sebezték meg, akkor ki lehetett?! Fura, de köszönöm! A név amit említettél nekem, nos vele találkoztam, ő Iarwain tanára, aki útbaigazítást adott nekem Iarwain felöl. A levél neki szól, tehát lehet, hogy fontos lehet, esetleg emiatt ölték meg! Felbontottátok? Ha nem megnézhetném?
|

09-28-2006, 08:56
|
Member
|
|
|
|
-Iarwain és a lövele várhat. Az élűké még a törep. Inkább kifelí figyöljetek, me löhet, nem möntek messziiire a tűztáncultatók.
|

09-28-2006, 09:42
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
A nagyúr egyszercsak megszólal, amit kis idő után a nő lefordít nektek:
- A gyermek mindenféleképp meg kell találni! Ő lenni család ezen ágának utolsó sarj, én kicsikém. Kinek lenni milyen ötlet, hogyan kezdeni? Az nagyúr próbálkozni maga mód, de lehet ez nem lenni elég, kelleni segítség.
A nő hangján halatszik, hogy nagyon aggódik, szinte kétségbe van esve.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

09-28-2006, 10:26
|
Member
|
|
|
|
-hát ín a vajákussághuz nöm írtek, de ha a támadúk vutak a lurkórablúk, akkó el köll ígyett kapni, azt addig verni, amíg elmundja huvá vitték.
|

09-28-2006, 16:10
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Én mondom a "nagybácsinak",hogy felőlem beállhat a csapatba,de erről úgy sem én fogok dönteni.Elnézést kérek a többiek nevében is,ha túlságosan távolságtartóak vagyunk,de ki tudja kiben bízhatunk,hiszen még egymást sem igazán ismerjük.
- Örülök Malbordus, hogy így vélekedsz! Legalább a fajtársak tartsanak össze!
Ezzel elindulok és körbejárom a környéket mégegyszer hátha találok még nyomokat.
A környék mit jelent körül belül? Mekkora körben nézel szét?
Last edited by Chris; 09-29-2006 at 08:41..
|

09-28-2006, 17:20
|
Member
|
|
|
|
Nem szólok semmit, várom a többiek cselekedetét!
Last edited by Chris; 09-28-2006 at 18:12..
|

09-28-2006, 18:50
|
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
-A nevem Morel. Elnézést az udvaraiatlanságért, de kicsit zaklatottak vagyunk. És most ,ha megbocsájtasz más dolgunk van.
- Örülök, hogy megismerhettelek Morel! Ha majd lesz egy kis időd, akkor kérlek add oda a levelet!
Illetve megkérdezem tőle, hogy tudok-e valamiben segíteni?!
A nagyúrhoz megyek.
-Attól tartok nincs olyan módszerem amivel megtalálhatnám. Viszont mivel nem ölték meg, hanem elrabolták nyilván céljuk van vele. Talán váltságdijat kérnek vagy valami hasonló. Hogy pontosan mit akarhatnak arról önök többet tudnak.
A nagyúr láthatóan nem figyel rád, eléggé el van mélyedve, a nő válaszol helyette:
- Most ne zavarni urat, keresi gyermeket. Többieknek is kellene segíteni valami mód a keresés.
Last edited by Chris; 09-29-2006 at 08:41..
|

09-28-2006, 19:29
|
Guest
|
|
|
|
Elmegyek az erdőbe nyomok után kutatva és mintegy 45perc múlva térek vissza.Ekkor elkiáltom magam.
- Hé emberek! Voltam az erdőben és nagyon furcsa dolgot láttam!I nfralátással láttam egy hőalakot a távolban. Közelebb mentem, már egészen közel voltam, de sima látással egyáltalán nem láttam és infrával is csak nehezen. Már egészen odamentem, ott álltam a sötétségburok előtt,amikor egy gallyért hajoltam le, de ekkor a sötétségburok pillanatok alatt összesűrűsödött és eltűnt a hőfolttal együtt. Az bizonyos, hogy a hőfolt egy kicsi, könnyed alak volt (talán a gyerek), ugyanis megvizsgáltam a helyét.
Hallod a nő hangját:
Merre látni a gyermek? Most látni e? Ha igen, nem közelebb menni, mert csak tőlünk nem félni, így szólni nekünk, majd mi odamegyünk hozzá!
Last edited by aúú; 09-29-2006 at 06:09..
|

09-29-2006, 07:13
|
Member
|
|
|
|
A Nagyúr sarkában maradok, végig őt kísérem. (Farkas tekintete zavart egy picit, mert kezdi elveszíteni az események fonalát.)
Last edited by Chris; 09-29-2006 at 08:42..
|

09-29-2006, 15:13
|
Guest
|
|
|
|
- Az erdőben volt, de mondom már eltűnt, de a helyét meg tudom mutatni. Körülbelül 5perce láttam.
- Rendben. Menni keresni meg. Mindenki menni, aki sötétben látni.
Last edited by Chris; 09-29-2006 at 16:23..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|