|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-26-2007, 13:30
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Nem tudom mik a lehetőségek,hogy ezeket az embereket kiszűrjétek ,de jó lenne kiiktatni őket mindenképp egy másik megoldással persze.
|
Semmi.
A technika fejlődésével nincs más megoldás.
Összefoglalva a lehetőségeket:
- Wap-felület teljes megszüntetése mellett szóbajöhetnek más megoldások.
- Wap-felület megtartása mellett X időnként számbeírás bizonyos akciókhoz.
- Wap-felület megtartása mellett, számbeirogatás nélkül mindenki nyugodtan használhasson olyan eszközöket, amik ellenkeznek a játék szabályaival, mivel elkapni nem lehet őket érdemben.
A technika mai állása szerint ezek közül lehet választani.
|

08-26-2007, 13:33
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
másik megoldás?? mint pl ellehetetleníteni a helyzetüket, miközben a halandók nem sokat éreznek meg belőle??
uff.
|

08-26-2007, 13:37
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by asher
másik megoldás?? mint pl ellehetetleníteni a helyzetüket, miközben a halandók nem sokat éreznek meg belőle??
|
Az, hogy ne lehessen minden körben távolt nézni, nem jön szóba, mint megoldás.
|

08-26-2007, 13:43
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Semmi.
A technika fejlődésével nincs más megoldás.
Összefoglalva a lehetőségeket:
- Wap-felület teljes megszüntetése mellett szóbajöhetnek más megoldások.
- Wap-felület megtartása mellett X időnként számbeírás bizonyos akciókhoz.
- Wap-felület megtartása mellett, számbeirogatás nélkül mindenki nyugodtan használhasson olyan eszközöket, amik ellenkeznek a játék szabályaival, mivel elkapni nem lehet őket érdemben.
A technika mai állása szerint ezek közül lehet választani.
|
Hát az 1-es az nem lenne jó,mert wapot sokan használunk(én csak néha ,de akkor is szoktam).
A 3-as is kizárva hiszen aki így játszik azokat mégis büntetni kell!
A 2-essnél mondjuk nem tudom mire gondolsz a bizonyos akcióknál ,de úgy látom ez az ami megmarad neked..
És azt nem lehetne megoldani,hogy a wapos felületű játékot nehezítenéd kicsit meg?
Pl. csak wapos felületen kéne számokat írogatni vagy valami hasonló.
|

08-26-2007, 13:43
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Vagyis akkor egy szavazat amellett, hogy nyugodtan lehessen scripteket használni, Téged nem zavar, hogy mások jogtalan előnyökhöz jutnak ezáltal.
|
Erre valaszolnek
En ugy erzem, most, hogy Rem abbahagyta, nem nagyon hasznal senki sem scripteket. Persze lehet en vagyok a naiv, de ez a szambeiras perpill agyuval verebre lovesnek tunik nekem.
Mindezek ellenere, szemelyes velemenyem szerint, igen, en inkabb elviselem, hogy akinek rafer az arcara, az scripteljen, mint hogy nekem minden korben szamokat kelljen beirogatnom. Nem lesz jobb jatekos, hogy scriptel. En miatta nem akarok ilyen nagyfoku kenyelmetlenseget. 

08-26-2007, 13:47
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Erre valaszolnek
En ugy erzem, most, hogy Rem abbahagyta, nem nagyon hasznal senki sem scripteket. Persze lehet en vagyok a naiv, de ez a szambeiras perpill agyuval verebre lovesnek tunik nekem.
Mindezek ellenere, szemelyes velemenyem szerint, igen, en inkabb elviselem, hogy akinek rafer az arcara, az scripteljen, mint hogy nekem minden korben szamokat kelljen beirogatnom. Nem lesz jobb jatekos, hogy scriptel. En miatta nem akarok ilyen nagyfoku kenyelmetlenseget. 
|
Természetesen erről szól ez a téma, picit szsvazás jelleggel.
Első kézből láttad, hogy ma már nem bonyolult dolog ezt megtenni, kb 3 percedbe került felállítani egy scriptet, ami távolt nézett Neked. Ezt más is meg tudja tenni. Néhány évvel ezelőtt ehhez még komoly hozzáértés volt szükséges, és még úgy is szűrhető volt. Ma már nem ez a helyzet. Ma már Kispistike is 5 perc alatt tud ilyet csinálni magának.
Ezen kívül még minimum egy scriptről tudok, ami közkézen forog, így gyanítom, hogy akad még, akik csalnak.
|

08-26-2007, 13:51
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
A 2-essnél mondjuk nem tudom mire gondolsz a bizonyos akcióknál ,de úgy látom ez az ami megmarad neked..
|
Igazából két dolog van, ahol bármi előnyre szert lehet tenni egy ilyen általános scripttel: az egyik a távolbanézés, a másik a pontlista figyelése, hogy a közelbe ért-e valaki, akitől félni kell.
Ezen túl lehet lépni, és azt mondani, hogy akár piacolni is tud egy script, de ez már határozottan nem az a Kispistikés módszer, amivel a fenti kettőt meg lehet oldani.
(És Kispistikés módszer alatt nem azt értem, amit Rém használt, az egy egyedi program volt, ennél sajnos sokkal egyszerűbb megoldások is vannak, amik a technika fejlődésével ma már mindenki rendelkezésére állnak.)
|

08-26-2007, 13:53
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
Ez tetszik a legjobban 
Itt lett megfogalmazva a legjobban a téma!
Én is talán elviselném azt a pár bunkót ,de írogatni..háát.
Különben itt a hódítóban mindenki ismer mindenkit és biztos kézre kerülne pár tettes ,ha mondjuk díj lenne kitűzve a „fejükre”!
Pl. aki lebuktat egy scriptelőt az kap egy zöldet  vagy valami kis csekélységet 
Végülis ,ha közös erővel figyelünk csak észre vesszük akik ilyen módon csalnak  gondolom én naivan..
|

08-26-2007, 13:56
|
Junior Member
|
|
|
|
van még...csont üres ori, néhány varival meg tolival, és rengeteg pénzzel...furcsa hogy bármikor bárki támadta is meg, lepattant...besaccolom hogy ez script. (2ik szinten, nem kezdő orik, akik 5 elittel mennének rá)
szerintem a mondjuk 20-50 távolbanézésenként számbeirogatás elfogadható.
a gond ügye az vele, hogy irnak rá egy scriptet, hogy számot kéne most beirni, fószer beirjaa számot naponta egyszer...nabumm, megy minden tovább...
ha meg gyakrabban kell irogatni az még macerásabb...
az nem tudom mennyire működhet (nem waphodoltam még, éstippem sincs hogyan működik a script), hogy a varázslatok sorrendje időnként megváltozik...
|

08-26-2007, 13:58
|
Junior Member
|
|
|
|
anno volt már ez, hogy aki gyanus, az irogasson...Ati olyasmit irt rá hogy 'az olyan izé'...hmmm hatásos? 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|